SaunaOnline Taloyhtiö
  • SaunaOnline:  Sauna-, kokous- ja juhlatilat | Taloyhtiöt
 

Siivikkalan savusauna

Siivikkalan sauna sijaitsee Ylöjärvellä, noin 12 kilometrin päässä Tampereen keskustasta luonnon läheisyydessä Näsijärven rannalla. Sauna tarjoaa erinomaiset puitteet rentoon illanviettoon, palavereihin, tiimityöskentelyyn ja perhejuhliin. Siivikkalassa on mahdollisuus sekä aitoon savusaunaan että sähkösaunaan ja eksoottiseen kylpyyn ulkoilmassa, kylpytynnyrissä. Arkkitehti Aarne Ervin suunnittelema Siivikkalan sauna on valmistunut vuonna 1962. Sauna on peruskorjattu.

Siivikkalan saunan tilat on tarkoitettu maksimissaan 30 hengelle. Tilat pitävät sisällään takkatuvan, puku- ja pesuhuoneet, sähkö- ja savusaunan, kylpytynnyrin, keittiön ja ulkoterassin. Takkatuvassa on varusteina cd-soitin, fläppitaulu, langaton internet, karaokelaitteet ja 55'' televisio tietokoneliitännällä. Keittiössä on käytettävissä uuni, liesi, kylmiö ja pakastin, mikroaaltouuni, kahvin- ja vedenkeitin sekä astiasto 30 hengelle. Ulkoterassilla on istumapaikkoja yhteensä noin 30 hengelle.

Savusaunaan menee kerralla noin 10 henkeä. Saunalta löytyy saunatarvikkeita- ja tekstiilejä (pyyhkeet, saunatakit ja vihdat), joiden käytöstä veloitetaan erikseen. Pukuhuoneissa on käytettävissä hiustenkuivaaja. Savusaunan vieressä on kylpytynnyri 6 hengelle, josta aukeaa hienot näkymät Tampereen keskustaan. Ympärivuotinen uintimahdollisuus, kesällä järvessä ja talvella avannossa. Paikan päälle voi saapua myös vesiteitse. 

Tilaisuuteen on saatavilla ruokatarjoilua, mutta myös omat ruoat voi halutessaan tuoda paikan päälle. Juomapuolesta saunalla on tarjolla alkoholittomia virvokkeita (vichyä ja limua), joista veloitetaan kulutuksen mukaan. Alkoholijuomat saa tuoda itse paikan päälle.

Saunan perusmaksu sisältää tilojen käytön klo 15.00 - 23.00 välisen ajan, lämmitetyn savusaunan, perussiivouksen sekä keittiön käytön astiastoineen. Lisätunnit, sähkösauna ja kylpytynnyri saatavilla käyttöön lisämaksusta.

 

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Palju
Palju on saatavilla käyttöönne.
223,20 €/kpl
Sähkösauna
Sähkösauna on saatavilla 4 tunnin ajaksi käyttöönne
99,20 €/kpl
Pyyhkeet
4,96 €/kpl
Saunatakit
8,68 €/kpl

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

1. VARAUS
Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen. Mahdollisista lisätunneista on sovittava etukäteen tilan omistajan kanssa ja niistä voidaan veloittaa erillinen maksu. Tilaisuuden tarkemmat yksityiskohdat ilmoitettava viimeistään 10 päivää ennen tilaisuutta.

Tilan varaajan ja kaikkien tilassa olevien tulee olla täysi-ikäisiä.

Maksullisten yleisötapahtumien järjestäminen tilassa on kielletty.


2. PERUUTUS
Ylivoimaisesta esteestä johtuen tilan omistaja voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muuten korvausvelvollinen.

Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta.


3. VAHINGOT
Asiakas on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmannelle osapuolelle aiheuttamansa vahingon täysimääräisenä. Vuokraaja on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta.

Saunan perusmaksu sisältää tilojen perussiivouksen tilaisuuden jäljiltä. Jos tarvetta lisäsiivoukselle ilmenee, niin siitä veloitetaan erikseen (mm. alkoholin, oksennuksen ja muiden eritteiden siivous, sohvakalusteiden, mattojen, seinien ja ikkunoiden pesu eivät sisälly perussiivoukseen).
Rikkoutuneista ja kadonneista astioista tai välineistä laskutetaan myös erikseen.


4. JÄRJESTYS
Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan se määrä henkilöitä, joka on tilan kuvauksessa mainittu.

Tupakointi sisätiloissa on kielletty.

Varaus päättyy, kun vuokraaja / tilaisuuden vastuuhenkilö ilmoittaa tekstiviestillä poistumisesta saunanhoitajan antamaan puhelinnumeroon.
Jos emme saa ilmoitusta lähdöstä kytkeytyvät hälytyslaitteet päälle automaattisesti viimeistään klo 00:15. Mikäli tiloissa on tämän jälkeen liikehdintää aiheuttaa se hälytyksen ja vartijakäynnin. Vartijan käynti
joudutaan tällöin veloittamaan asiakkaalta.


5. REKLAMAATIO
Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteeseen tilaus@4catering.fi tai puhelimitse numeroon 050 345 9200. Vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.

Yhteenveto

Yleisarvosana 5.00
Tilan kunto
4.50
Hinta/laatu-suhde
4.50
Varustelu
5.00
Tilan siisteys
5.00
1 = Heikko    5 = Erinomainen

Yhteenveto perustuu 2 arvosteltuun tilaisuuteen, joissa on ollut yhteensä 35 osallistujaa.

Tämä tila kuuluu SaunaOnlinen parhaimmistoon! Lähes poikkeuksetta tila ja palvelu ovat saaneet erinomaisia arvosanoja, joten voit olla varma, että tila vastaa odotuksianne.

Yksittäiset palautteet

Yhteensä 2 palautetta.

Näytetään tulokset 1 - 2. Sivu: 1 / 1
<< Edellinen Seuraava >>

Kokous

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
15
09/2023

Viihtyisä tila, hyvät puitteet rennolle kokoukselle ja illanvietolle.


Palaute annettu 25.9.2023 07:57:27 nimellä Kirsi Valli.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
5
Siisteys
5
20
06/2021

Ihana paikka kaikin puolin, mutta iso miinus paikan sisätilojen ummehtunut haju.


Palaute annettu 21.6.2021 11:47:07 nimellä Janna.
 

Näytetään tulokset 1 - 2. Sivu: 1 / 1
<< Edellinen Seuraava >>

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 30 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja 4Catering pitopalvelu
Tilan osoite Urpontie
33450 Ylöjärvi

Sijainti kartalla