Siivikkalan savusauna

  • Urpontie, 33450 Ylöjärvi

Siivikkalan sauna sijaitsee Ylöjärvellä, noin 12 kilometrin päässä Tampereen keskustasta luonnon läheisyydessä Näsijärven rannalla. Sauna tarjoaa erinomaiset puitteet rentoon illanviettoon, palavereihin, tiimityöskentelyyn ja perhejuhliin. Siivikkalassa on mahdollisuus sekä aitoon savusaunaan että sähkösaunaan ja eksoottiseen kylpyyn ulkoilmassa, kylpytynnyrissä. Arkkitehti Aarne Ervin suunnittelema Siivikkalan sauna on valmistunut vuonna 1962. Sauna on peruskorjattu.

Siivikkalan saunan tilat on tarkoitettu maksimissaan 30 hengelle. Tilat pitävät sisällään takkatuvan, puku- ja pesuhuoneet, sähkö- ja savusaunan, kylpytynnyrin, keittiön ja ulkoterassin. Takkatuvassa on varusteina cd-soitin, fläppitaulu, langaton internet, karaokelaitteet ja 55'' televisio tietokoneliitännällä. Keittiössä on käytettävissä uuni, liesi, kylmiö ja pakastin, mikroaaltouuni, kahvin- ja vedenkeitin sekä astiasto 30 hengelle. Ulkoterassilla on istumapaikkoja yhteensä noin 30 hengelle.

Savusaunaan menee kerralla noin 10 henkeä. Saunalta löytyy saunatarvikkeita- ja tekstiilejä (pyyhkeet, saunatakit ja vihdat), joiden käytöstä veloitetaan erikseen. Pukuhuoneissa on käytettävissä hiustenkuivaaja. Savusaunan vieressä on kylpytynnyri 6 hengelle, josta aukeaa hienot näkymät Tampereen keskustaan. Ympärivuotinen uintimahdollisuus, kesällä järvessä ja talvella avannossa. Paikan päälle voi saapua myös vesiteitse. 

Tilaisuuteen on saatavilla ruokatarjoilua, mutta myös omat ruoat voi halutessaan tuoda paikan päälle. Juomapuolesta saunalla on tarjolla alkoholittomia virvokkeita (vichyä ja limua), joista veloitetaan kulutuksen mukaan. Alkoholijuomat saa tuoda itse paikan päälle.

Saunan perusmaksu sisältää tilojen käytön klo 15.00 - 23.00 välisen ajan, lämmitetyn savusaunan, perussiivouksen sekä keittiön käytön astiastoineen. Lisätunnit, sähkösauna ja kylpytynnyri saatavilla käyttöön lisämaksusta.

 

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Kylpytynnyri
Kylpytynnyri on saatavilla käyttöönne.
198,40 €/kpl
Sähkösauna
Sähkösauna on saatavilla savusaunan lisäksi käyttöönne.
62,00 €/kpl
Pyyhevuokra
Voit varata pyyhkeet ennakkoon käyttöönne. Muussa tapauksessa laskutus käytön mukaan.
3,72 €/kpl
Saunatakkivuokra
Voit varata saunatakit ennakkoon käyttöönne.
Muussa tapauksessa laskutus käytön mukaan.
7,44 €/kpl
Vihta
Vihdat varattavissa ennakkoon käyttöönne.
11,16 €/kpl
Alkoholittomat virvokkeet
Voit varata virvokkeet ennakkoon käyttöönne.
Muussa tapauksessa laskutus kulutuksen mukaan.
3,42 €/kpl

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.
Tästä kohteesta ei vielä ole annettu asiakaspalautteita tai arvioita. Kaikki kohteet ovat SaunaOnlinen tarkistamia, joten voit olla varma, että kohteen esittely kuitenkin antaa realistisen kuvan kohteesta.

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 30 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan vuokraaja 4Catering pitopalvelu
Tilan osoite Urpontie
33450 Ylöjärvi

Sijainti kartalla