SaunaOnline Taloyhtiö
  • SaunaOnline:  Sauna-, kokous- ja juhlatilat | Taloyhtiöt
 

Vauhtifarmin edustussaunat

  • Suonojantie 200, 01860 Nurmijärvi

Vauhtifarmin kokous- ja elämyspalvelut

Olemme Vauhtifarmi, monipuolisia elämyspalveluja tarjoava yritys Nurmijärven Perttulassa, vain 30 minuuttia Helsingistä. Palveluihimme kuuluu upeiden saunatilojen lisäksi majoitus-, ravintola-, ja elämyspalvelut. Tilamme sijaitsee aivan luonnon helmassa, joka mahdollistaa niin täydellisen rentoutumisen kuin vauhdikkaatkin elämykset.

Saunatilat

Vauhtifarmilla on kaksi edustussaunaa, joista toinen on max 30 hlölle ja toinen max 12 hlölle. Saunojen yhteydessä on tilavat pukeutumistilat, jotka ovat anniskelualuetta. Saunatilojen yhteydessä on myös tilava terassialue suuren lämmitetyn uima-altaan, poreammeen ja allasbaarin kera. Uima-altaamme on käytössä touko-lokakuussa.

https://www.vauhtifarmi.fi/saunat/

Kokous- ja elämyspalvelut

Vauhtifarmilla järjestetään tapahtumia niin yksityis- kuin yritysasiakkaille. Tilavaan kokoustilaamme, Sadonkorjuusaliin, mahtuu jopa 150 hlöä juhlimaan kerralla. Tiloissamme järjestetään elämyksiä aina pienemmistä syntymäpäiväjuhlista ja polttareista suuriin yritystilaisuuksiin kuten kesäjuhliin. Tilamme on helposti muokattavissa toiveiden mukaan, ja juhlatilan yhteydessä olevan baarin saa myös yhdistettyä kätevästi päätilaan. Juhlatilamme ovat anniskelualuetta.

Suunnittelemme ja toteutamme tapahtumat, niiden aktiviteetit, ruokailut ja tarvittaessa myös esiintyjätkin. Monipuoliseen elämysvalikoimaamme kuuluu mm. paintball, jousiammunta, varjoliitolennot, kuplafutis ja ryhmäyttävät rastikilpailut.

https://www.vauhtifarmi.fi/elamykset/

Majoitukset

Löydät meiltä myös useita eri majoitusvaihtoehtoja: mökkejä, remontoitu hirsitalo ja tulevan kesän uutuutena Clamping-teltta.

https://www.vauhtifarmi.fi/majoitus/

 

Tähän tilaan ei valitettavasti ole vielä saatavilla online-varauksen yhteydessä tilattavia lisäpalveluja.

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.
Tästä kohteesta ei vielä ole annettu asiakaspalautteita tai arvioita. Kaikki kohteet ovat SaunaOnlinen tarkistamia, joten voit olla varma, että kohteen esittely kuitenkin antaa realistisen kuvan kohteesta.

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 50 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja Vauhtifarmi Oy
Tilan osoite Suonojantie 200
01860 Nurmijärvi

Sijainti kartalla