Visulahden Lomatalo

  • Visulahdentie 1, 50180 Mikkeli

Tämä Visulahden lomatalo tarjoaa saunomisnautinnon lisäksi myös yöpymismahdollisuuden vuoden ympäri. Lomatalo sopii pienemmille ryhmille illanviettoihin, kokoustilaksi tai vaikkapa majapaikaksi.

Kodikkaasti sisustetussa lomatalossa on kolme makuuhuonetta, joissa on erilliset makuupaikat kuudelle hengelle. Talossa on lisäksi olohuone tupakeittiöllä, taulu-tv, puutakka, kaksi wc:tä ja saunaosasto. Talon kattavasti varustetussa keittiössä ruoanlaitto onnistuu, sillä vakiovarusteluun kuuluu astiat ja kodinkoneet (jääkaappi, liesi, mikro, leivänpaahdin, kahvin- ja vedenkeittimet).

Lomatalon vuokraan sisältyy liinavaatteet ja pyyhkeet kuudelle hengelle, loppusiivous ja Wi-Fi. Yksi lisävuodepaikka saadaan olohuoneen vuodesohvaa käyttämällä.

Vuokra-aika alkaa aikaisintaan klo 16 ja päättyy viimeistään seuraavana päivänä klo 12.

Tähän tilaan ei valitettavasti ole vielä saatavilla online-varauksen yhteydessä tilattavia lisäpalveluja.

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.
Tästä kohteesta ei vielä ole annettu asiakaspalautteita tai arvioita. Kaikki kohteet ovat SaunaOnlinen tarkistamia, joten voit olla varma, että kohteen esittely kuitenkin antaa realistisen kuvan kohteesta.

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 8 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan vuokraaja Puuharyhmä Oyj / Visulahti
Tilan osoite Visulahdentie 1
50180 Mikkeli

Sijainti kartalla