Vs.Relax Kokous-ja saunatilat

  • Vähänkyröntie 61, 66500 Vähäkyrö

Vs.Relax on jopa 24 henkilön kokouksiin, illanviettoihin ja erilaisiin juhliin soveltuva viihtyisä kokous/juhlatila ja kylpylä Vähässäkyrössä.

Tilat koostuvat 24 henkilön kokous/oleskelutilasta, keittiöstä, katetusta terassista sekä sauna- ja allasosastosta.  Kokoustila on varusteltu kahdella kokous-/ruokapöydällä, 55" taulu-tv:llä (sis. HDMI-liitäntä ja adapterit) ja Blu-ray-soittimella.Taulu-TV on varustettu nettiselaimella ja erillis näppäimistöllä.  Lisätilaa kokouksille ja illanvietoille tuo katettu terassi, jossa pöydän ääreen mahtuu 14 henkilöä. Terassilta löytyy myös oma 40" taulu-tv liitäntöineen sekä pellettitakka tunnelman luojana ja hierontatuoli rentoutumiseen. Käytössänne on myös koko tilan kattava langaton 10M internet-yhteys.

Sauna- ja allasosastolla käytössänne on peräti kolme eri saunaa: infrapunasauna, kabinettisauna ja kovien löylyjen ystäville pikkusauna. Kabinettisaunassa on myös 40" taulu-tv, mikäli esimerkiksi tiukka urheilulähetys pitää ruudun ääressä. Saunomisen lomassa on mukava vilvoitella pienessä sisäuima-altaassa. Allasosastolla on myös oma 60" Smart taulu-tv! 

Tiloihin voi tuoda omat ruoat ja juomat. Keittiössä käytössänne on 2kpl jääkaappi/pakastin, induktioliesi, kiertoilmauuni, astianpesukone, kahvinkeitin, mikro, virvokeautomaatti sekä kahviautomaatti. Kahviautomaatista voit valita useita eri kahveja jotka jauhetaan tuoreena kahvipavuista.Lisäksi terassilla on käytettävissä kaasugrilli. Vaihtoehtoisesti voitte tilata maistuvat illallis- tai kokoustarjoilut myös suoraan meiltä. Myös pizzaa ja kebabia on mahdollista tilata paikalle tuotuna. 

Lisäpalveluina voitte tilata kylpijöille tarvittaessa valmiina pyyhkeet ja uimahousut .

Vs.Relaxissa tunnet olevasi kuin kotonasi vain sillä erolla, että meillä et suursiivoa! Tervetuloa rentoutumaan ja viihtymään ystävien kanssa. Myös kuljetukset voimme järjestää puolestanne.

Tähän tilaan ei valitettavasti ole vielä saatavilla online-varauksen yhteydessä tilattavia lisäpalveluja.

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.
Tästä kohteesta ei vielä ole annettu asiakaspalautteita tai arvioita. Kaikki kohteet ovat SaunaOnlinen tarkistamia, joten voit olla varma, että kohteen esittely kuitenkin antaa realistisen kuvan kohteesta.

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 24 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan vuokraaja Vs.Relax
Tilan osoite Vähänkyröntie 61
66500 Vähäkyrö

Sijainti kartalla