SaunaOnline Taloyhtiö
  • SaunaOnline:  Sauna-, kokous- ja juhlatilat | Taloyhtiöt
 

Sataman Kattosauna

Sataman Kattosauna tarjoaa viihtyisät kokous- ja saunatilat sekä upealla näköalalla varustetun kattoterassin suoraan Kallaveden kupeessa, Kuopion satamassa. 

Yrityksen kokoukset, ystäväporukan illanvietot ja muut juhlat järjestät helposti tämän historiallisen rakennuksen kattohuoneistossa! 

Kattohuoneiston puitteisiin kuuluvat kokous- ja oleskelutilat, sauna, keittiö, televisio sekä kylmälaitteet. 

 

Ehdot:

Asiakas on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille aiheuttamansa vahingon täysimääräisenä. Rikkoutumisista tai erityisen likaisiksi jätettyjen tilojen siivouksesta peritään vuokralaiselta lisämaksu.

Tilavaraukset on tehtävä vähintään 72 h ennen toivottua ajankohtaa, jotta ennätämme varmistamaan tilojen ja käyttötarvikkeiden siisteyden ja riittävyyden kaikille käyttäjille.

Huomoittehan, että toimistomme palvelee arkisin klo 8-16 välillä numerossa 0400 242 838 tai sähköpostilla toimisto@ppwest.fi. Viikonloppuisin toimistomme ei ole avoinna, mutta ongelmatilanteissa asiakas voi olla aina yhteydessä huoltoon puh. 0400857856

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Ryhmät yli 15 henkilöä
Yli 15 henkilön ryhmien lisähinta
43,40 €/kpl

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...


1. VARAUS
Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen. Mahdollisista lisätunneista on sovittava etukäteen tilan omistajan kanssa ja niistä voidaan veloittaa erillinen maksu.

Tilan varaajan ja kaikkien tilassa olevien tulee olla täysi-ikäisiä.

Maksullisten yleisötapahtumien järjestäminen tilassa on kielletty.


2. PERUUTUS
Ylivoimaisesta esteestä johtuen tilan omistaja voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muuten korvausvelvollinen.

Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta.


3. VAHINGOT
Asiakas on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmannelle osapuolelle aiheuttamansa vahingon täysimääräisenä. Vuokraaja on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta.

Tilat tulee siivota ohjeiden mukaan vuokra-ajan päättymiseen mennessä ellei muusta ole sovittu. Mikäli siivousohjeita ei ole noudatettu, varauksen tekijää voidaan jälkikäteen laskuttaa toteutuneiden kustannusten mukaan.


4. JÄRJESTYS
Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan se määrä henkilöitä, joka on tilan kuvauksessa mainittu.

Tupakointi sisätiloissa on kielletty.

Vuokraaja vastaa tilojen lukitsemisesta vuokra-ajan päättyessä.


5. REKLAMAATIO
Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteeseen toimisto@ppwest.fi tai puhelimitse numeroon 0400857856. Vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.

3D Virtuaaliesittely

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.

Yhteenveto

Yleisarvosana 3.90
Tilan kunto
3.87
Hinta/laatu-suhde
3.70
Varustelu
3.30
Tilan siisteys
3.90
1 = Heikko    5 = Erinomainen

Yhteenveto perustuu 30 arvosteltuun tilaisuuteen, joissa on ollut yhteensä 408 osallistujaa.

Tämä tila sijoittu arvostelultaan keskikastiin ja on perusvarma valinta. Kaikilta osa-alueiltaan se ei kuitenkaan yllä aivan parhaimmistoon.

Yksittäiset palautteet

Yhteensä 30 palautetta.

Näytetään tulokset 1 - 10. Sivu: 1 / 3
<< Edellinen 1 | 2 | 3

Syntymäpäivät

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
4
Varustelu
3
Siisteys
3
20
02/2024

Suihkuista vain yhdestä tuli käyttökelpoista vettä, kahdesta muusta tuli kuumaa. Sauna oli ihan hyvä, sai lämmetä jonkun tunnin jotta sai kunnolla löylyä. Tila itsessään oli todella toimiva juhlien järjestämiseen. Puutteina astioitten puuttuminen ja jotkin musiikkivehkeet olisi myös hyvä olla. Voisin uudestaankin varata!


Palaute annettu 8.2.2024 19:11:30 nimellä Riksanteri.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
3
Varustelu
3
Siisteys
4
15
11/2023

Tilassa oli vain vähän käsisaippuaa, käsipyyhepaperia ja vessapaperia. Jouduimme itse ostamaan lisää. Tähän hintaan niiden olettaisi kuuluvan. Jonkinlainen äänentoisto mahdollisuus olisi kiva. Yleisilme ja -tunnelma kuitenkin hyvä! Toimiva tila!


Palaute annettu 26.11.2023 15:47:02.
 

Yhdistyksen tai urheiluseuran saunailta

Tilan kunto
2
Hinta/laatu
2
Varustelu
4
Siisteys
4
20
09/2023

Muuten ihan ok tila mutta ei sovellu saunomiseen. Sauna ei lämpene kunnolla mutta suihkuista taas tulee tulikuumaa vettä. Omistajalla ei ole ilmeisesti mitään mielenkiintoa ylläpitää tilaa, kun samat valituksen aiheet ovat olleet arvosteluissa jo pari vuotta sitten. Tilan avaimia piti kysellä netistä omistajatietoja jäljittämällä.


Palaute annettu 5.9.2023 21:31:14 nimellä Antti N..

Tilan vastaus:.
Kiitos palautteestanne. Tarkistamme tilanteen ja teemme tarvittavat toimenpiteet.

 

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
4
Siisteys
4
-
08/2023

Tilat sopivat hyvin meidän porukalle, mutta suihkusta tuli vain tulikuumaa vettä.


Palaute annettu 3.9.2023 16:29:24 nimellä AM.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
1
Varustelu
5
Siisteys
2
12
06/2023

Sauna oli hyvä. Yhdestä suihkuhanasta tuli pelkkää tulikuumaa vettä. Tv ei toiminut, musiikki vehkeet uupui. Voisi tehdä vähän pintaremonttia. Sijainti oli hyvä.


Palaute annettu 5.6.2023 14:43:42 nimellä Eero .
 

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
1
Siisteys
5
20
12/2022

Ihmettelimme kun paikalla ei ollut minkään sortin äänentoisto laitteita eikä myöskään mahdollisuutta katsoa televisiota. Suihkusta tuli ainoastaan todella kuumaa vettä.


Palaute annettu 13.12.2022 14:38:12 nimellä Keke.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
5
Siisteys
5
7
12/2022

Saunatila on hyvällä paikalla ja pääsääntöisesti toimiva kokonaisuuus. Vessassa haisee kosteusvaurio ja joukossamme olleet kaksi henkilöä, joilla on herkkyyttä sisäilmaongelmille saivat oireita huonosta sisäilmasta. Vasemmanpuoleisesta suihkusta tuli vain tulikuumaa vettä. Muuten tilaisuus oli onnistunut. Jokin musiikkisoitin olisi hyvä olla ja televisiossa antenni.


Palaute annettu 12.12.2022 08:33:32 nimellä Virman pikkujoulut.
 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
4
Varustelu
1
Siisteys
4
14
10/2022

Sopivan kokoinen tila 14 hengelle. Tarjoiluastioita ja esim hedelmä- ja keittiöveitsiä saisi olla että ei itse tarvitsisi kaikkia tuoda mukanaan, kulhoja oli tilassa muutama mutta ne oli vähän tahmaisen oloisia, onneksi oli omat mukana. Muuten ei mitään moitittavaa.


Palaute annettu 9.10.2022 11:21:18 nimellä Emma.
 

Muu yksityisjuhla

Tilan kunto
2
Hinta/laatu
4
Varustelu
1
Siisteys
2
14
07/2022

Terassin kalusteet olivat epäsiistit ja terassi oli muutenkin aika vaarallinen oviaukko vaikeasti liikuttava! Paikka muuten hyvällä paikalla varsinkin viinijuhlien aikaan. Astioita olisi voinut olla enemmän. Emme käyttäneet saunatilaa mutta vaikutti hyvältä tilalta!


Palaute annettu 5.7.2022 14:06:48 nimellä Kesä 22.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
4
Varustelu
5
Siisteys
5
6
06/2022

Sauna on todella heikko tehoinen. Edes 4 tunnin lämmiyksellä saunanlämpötila ei noussut yli 60 asteen. Kokoustilaa sauna edellä vuokratessa siihen kannattaisi panostaa. Muuten tilat oikein loistavat


Palaute annettu 20.6.2022 04:15:02.
 

Näytetään tulokset 1 - 10. Sivu: 1 / 3
<< Edellinen 1 | 2 | 3

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 20 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja PPWest Oy
Tilan osoite Minna Canthinkatu 4
70100 Kuopio
3D Virtuaaliesittely
3D Virtuaaliesittely

Sijainti kartalla