SaunaOnline Taloyhtiö
  • SaunaOnline:  Sauna-, kokous- ja juhlatilat | Taloyhtiöt
 

Lapland Hotels Bulevardi

  • Bulevardi 28, 00120 Helsinki

Yli 100 saunallista hotellihuonetta

Lapland Hotels Bulevardin tunnelmalliset, modernia Lapin lumoa henkivät huoneet kutsuvat rentoutumaan keskellä kaupungin sykettä. Jopa yli 100 ylellistä hotellihuonettamme on varusteltu omalla saunalla! Valittavanasi on saunallisia huoneita myös design-kylpyammeella sekä parvekkeella. Penthouse sviiteissämme voit vilvoitella omalla tilavalla terassiparvekkeella saunan jälkeen ja ihailla maisemia jopa Helsingin Tuomiokirkolle saakka. Rentoudu oman saunan lempeissä löylyissä ja vietä lumoava elämys keskellä Helsinkiä!

Seuraavat huoneluokkamme on varusteltu omalla saunalla: Mystique Deluxe Sauna, Mystique Deluxe French Balcony, Arctic Deluxe Spa, Arctic Penthouse Junior Suite, Lapland Suite sekä Lapland Penthouse Suite. Tutustu huoneisiin tarkemmin Lapland Hotelsin verkkosivuilla. Hotellihuoneet varattavissa suoraan verkkokaupastamme-

Tähän tilaan ei valitettavasti ole vielä saatavilla online-varauksen yhteydessä tilattavia lisäpalveluja.

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.
Tästä kohteesta ei vielä ole annettu asiakaspalautteita tai arvioita. Kaikki kohteet ovat SaunaOnlinen tarkistamia, joten voit olla varma, että kohteen esittely kuitenkin antaa realistisen kuvan kohteesta.

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 5 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja Lapland Hotels Oy / Lapland Hotels Bulevardi
Tilan osoite Bulevardi 28
00120 Helsinki

Sijainti kartalla