SaunaOnline Taloyhtiö
 

Kauppi saunatila

Viihtyisä Kauppi saunatila sijaitsee 7. kerroksessa. Tila sopii illanviettoihin, juhliin, kokouksiin ja koulutuksiin.

Kauppi saunatilalla käytössänne on kokoushuoneen puoli pöytineen ja nojatuoleineen, tilava aulatila, sauna- ja pesuhuone sekä parveke.

Päivisin Kauppia voi varata kokouksiin 32 henkilölle ja iltaisin tila soveltuu saunailtakäyttöön, joten kysy tarjousta kokouspalvelustamme kokouspäivälle yhdistettynä saunailtaan! Kokousvarusteluna tilassa videotykki, hdmi-liitäntä, kaiutin sekä langaton verkko.

Saunailloissa käytössänne on keittiö, jonka varusteluun kuuluu hella, uuni, jääkaappi, mikro, kahvinkeitin ja astiasto 32 henkilölle. Saunatilalle voit tuoda omat ruuat ja juomat tai pyytää tarjouksen tarjoiluista Finn-Medin ravintolasta.

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Pyyhevuokra
5,00 €/kpl

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

1. VARAUS
Vuokra-aika on kiinteä arkisin 16.30-01, lauantaisin 14-01. Tilan varaajan ja kaikkien tilassa vieraana olevien tulee olla täysi-ikäisiä.
Maksullisten yleisötapahtumien järjestäminen saunatilassa on kielletty.

2. MAKSU
Yksityishenkilöt maksavat saunatilan varauksen teon yhteydessä Saunaonline tarjoamilla palveluilla verkkomaksu tai joustoluotto. Y-tunnuksen omaaville yrityksille voidaan lähettää lasku saunavarauksesta.

3. PERUUTUS
Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Ylivoimaisesta esteestä johtuen tilan omistaja voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muuten korvausvelvollinen.

4. VAHINGOT
Asiakas on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmannelle osapuolelle aiheuttamansa vahingon täysimääräisenä. Vuokraaja on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta.

5. JÄRJESTYS
Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan se määrä henkilöitä, joka on tilan kuvauksessa mainittu.
Tupakointi sisätiloissa on kielletty. Vuokraaja vastaa tilojen lukitsemisesta vuokra-ajan päättyessä.

6. REKLAMAATIO
Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteeseen kokoukset@pikante.fi. Vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.

Yhteenveto

Yleisarvosana 4.11
Tilan kunto
3.82
Hinta/laatu-suhde
4.00
Varustelu
3.89
Tilan siisteys
3.93
1 = Heikko    5 = Erinomainen

Yhteenveto perustuu 28 arvosteltuun tilaisuuteen, joissa on ollut yhteensä 692 osallistujaa.

Tämä tila on saanut pääasiassa erinomaisia arvosanoja. Voit siis luottavaisin mielin järjestää tilaisuuden täällä.

Yksittäiset palautteet

Yhteensä 28 palautetta.

Näytetään tulokset 1 - 10. Sivu: 1 / 3
<< Edellinen 1 | 2 | 3

Yhdistyksen tai urheiluseuran saunailta

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
4
Varustelu
3
Siisteys
3
30
03/2023

Oikein hyvä kokonaisuus ja sijainti sekä maisemat.


Palaute annettu 6.3.2023 08:52:32 nimellä Jussi.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
3
Varustelu
2
Siisteys
3
12
02/2023

Kokoustilat, videotykki, äänentoisto yms. ok. Sauna oli pettymys, sauna oli päällä noin 3h ja kivet lähes kylmiä. Saunominen oli kuitenkin tilaisuutemme pääpointti, joten hyvin valitettavaa että sauna "ei toiminut".


Palaute annettu 13.2.2023 09:59:23.
 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
4
Siisteys
4
32
09/2022

Tila on loistava ja tarpeeksi avara n. 30 hengen juhlille. Äänentoistoa oli aiemmissa kommenteissa moitittu, mutta ilmeisesti saliin oli hankittu uudet kaiuttimet. Niistä kuului oikein hyvin.

Keittiön varustelu oli myös odotettua parempi.

Avaimen hakua ja palautusta voisi hieman helpottaa. 8-15 hakuaika arkisin vaatii vähä suunnittelua päivätöissä käyvältä.


Palaute annettu 12.9.2022 05:35:31 nimellä Tuxe.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
3
Varustelu
4
Siisteys
4
30
05/2022

Tila oli siisti ja kaikin puolin toimiva. Keittiön varustus oli hyvä!


Palaute annettu 27.5.2022 08:21:21 nimellä Ope .
 

Koulutustilaisuus

Tilan kunto
2
Hinta/laatu
2
Varustelu
3
Siisteys
3
30
03/2022

Pääpiirteissään hyvät ja toimivat tilat.
Tilaan voisi mahtua suurempikin henkilömäärä mutta liittyneekö henkilömäärän rajaus palomääräyksiin..
Ovikello kyllä toimi, mutta alaulko-oven avautumisesta ei kuulu mitään merkkiääntä alaulko-oven takana odottavalle henkilölle. Aiheuttaa sekaannusta kun ihmiset eivät ymmärrä vetää kahvasta jos ei kuulu merkkiääntä.


Palaute annettu 25.3.2022 10:21:58.
 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
4
Varustelu
4
Siisteys
5
32
01/2022

Omalle kohdalle osui pieni episodi saunalle yrittäessä: aikaisemmin haettu avain + tagi ei toiminutkaan oviin, minkä seurauksena jouduin ensin odottamaan vartijaa reilun tunnin. Paikalle päästyään vartija totesi että hänenkään taginsa ei toimi oveen. Tämän jälkeen piti vielä odottaa tilan vastuuhenkilöä ja sisälle päästiin parin tunnin odottelun jälkeen. Oletan että tämä ongelma on jo korjattu ja seuraavan vuokraajan ei tarvitse odotella yhtä kauaa.

Saunatila itsessään on erittäin hyvin varusteltu ja viihtyisä. 32 henkilön määrä taitaa olla laskettu istumapaikkojen mukaan mutta jos osa porukasta saunoo ja/tai käyttää seisomapaikkoja niin tilaan mahtuu reippaasti enemmänkin väkeä. Tilat on hyvin varusteltu ja paikka oli siisti sinne päästessä.


Palaute annettu 18.1.2022 19:36:16 nimellä Toni.
 

Muu yksityisjuhla

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
3
Varustelu
4
Siisteys
4
32
11/2021

Tila oli hyvin varusteltu ja sisustus oli hyvä. Odotusaula ja saunatila oli laaja sekä vessoja oli todella runsaasti, mistä iso plussa. Kokoustilan ovi olisi voinut olla valmiiksi lukossa, sillä se ei kuulunut varaukseemme, mutta sinne olisi voinut eksyä helposti, jolloin olisi syntynyt lisäkustannuksia. Myös keittiö oli hieman ahdas, mutta erillinen tarjoilutiski aulaan oli mainio.


Palaute annettu 22.11.2021 19:29:37 nimellä Suppo Taalasmaa.
 

Yhdistyksen tai urheiluseuran saunailta

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
4
Varustelu
3
Siisteys
4
15
10/2021

Saunatilassa on tilaa isollekin porukalle ja kaikkialla oli siistiä. Kokoustilan projektori toimi vain alemmilla resoluutiolla eikä saatu full hd:ksi.


Palaute annettu 11.10.2021 06:08:23 nimellä Eero.
 

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
4
Varustelu
4
Siisteys
1
30
08/2021

Saunatilan perussiisteydessä oli puutteita. Tila näytti siltä, että sitä ei oltu siivottu edellisten jäljiltä, minkä vuoksi jouduimme siivoamaan itse ennen juhlien alkua. Tätä lukuunottamatta saunatila oli oikein viihtyisä ja sisälsi kaiken mitä tarvitsimme (astiastot, terassi, sauna tms.). Tulevaisuuden kannalta suosittelen myös uusien kuvien ottamista tilasta, sillä teidän nettisivulla olevat kuvat antavat tilasta paljon huonomman kuvan kuin mitä se todellisuudessa on. Nettisivujenne kuvissa Kaupin saunatila näyttää melkein nuhjuiselta, vaikka livenä tila on ihana.


Palaute annettu 16.8.2021 10:32:31 nimellä JM.
 

Yhdistyksen tai urheiluseuran saunailta

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
-
07/2021

Hyvä kokemus


Palaute annettu 5.7.2021 05:29:14 nimellä Jaakkonen.
 

Näytetään tulokset 1 - 10. Sivu: 1 / 3
<< Edellinen 1 | 2 | 3

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 32 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja Pikante - Pirkanmaan Kansanterveys Ry
Tilan osoite Biokatu 8
33520 Tampere

Sijainti kartalla