SaunaOnline Taloyhtiö
  • SaunaOnline:  Sauna-, kokous- ja juhlatilat | Taloyhtiöt
 

Kauppi saunatila

Viihtyisä Kauppi saunatila sijaitsee 7. kerroksessa. Tila sopii illanviettoihin, juhliin, kokouksiin ja koulutuksiin.

Kauppi saunatilalla käytössänne on kokoushuoneen puoli pöytineen ja nojatuoleineen, tilava aulatila, sauna- ja pesuhuone sekä parveke.

Päivisin Kauppia voi varata kokouksiin 32 henkilölle ja iltaisin tila soveltuu saunailtakäyttöön, joten kysy tarjousta kokouspalvelustamme kokouspäivälle yhdistettynä saunailtaan! Kokousvarusteluna tilassa videotykki, hdmi-liitäntä, kaiutin sekä langaton verkko.

Saunailloissa käytössänne on keittiö, jonka varusteluun kuuluu hella, uuni, jääkaappi, mikro, kahvinkeitin ja astiasto 32 henkilölle. Saunatilalle voit tuoda omat ruuat ja juomat tai pyytää tarjouksen tarjoiluista Finn-Medin ravintolasta, ravintola@pikante.fi / kokoukset@pikante.fi.

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Pyyhevuokra
5,00 €/kpl

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

1. VARAUS
Vuokra-aika on kiinteä arkisin 16.30-01, lauantaisin 14-01. Tilan varaajan ja kaikkien tilassa vieraana olevien tulee olla täysi-ikäisiä. Maksullisten yleisötapahtumien järjestäminen saunatilassa on kielletty.

2. MAKSU
Yksityishenkilöt maksavat saunatilan varauksen teon yhteydessä Saunaonline tarjoamilla palveluilla verkkomaksu tai joustoluotto. Y-tunnuksen omaaville yrityksille voidaan lähettää lasku saunavarauksesta.

3. PERUUTUS
Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Ylivoimaisesta esteestä johtuen tilan omistaja voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muuten korvausvelvollinen.
Huomioithan erityisesti, että SaunaOnline.fipalvelussa tehty varaus on sitova, ellei varaukseen ole lisätty lisämaksullista Peruutus- ja muutosturvaa. Kuluttajasuojalain mukainen etämyynnin 14 päivän peruutusoikeus ei koske SaunaOnline.fi-palvelussa tehtyä varausta, koska kyseessä on vapaa-ajanpalvelu, joka on sovittu tietyksi ajankohdaksi.

4. VAHINGOT
Asiakas on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmannelle osapuolelle aiheuttamansa vahingon täysimääräisenä. Vuokraaja on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta.

5. JÄRJESTYS
Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan se määrä henkilöitä, joka on tilan kuvauksessa mainittu.
Tupakointi sisätiloissa on kielletty. Vuokraaja vastaa tilojen lukitsemisesta vuokra-ajan päättyessä.

6. REKLAMAATIO
Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteeseen kokoukset@pikante.fi. Vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.

Yhteenveto

Yleisarvosana 4.36
Tilan kunto
4.42
Hinta/laatu-suhde
4.39
Varustelu
4.30
Tilan siisteys
4.52
1 = Heikko    5 = Erinomainen

Yhteenveto perustuu 33 arvosteltuun tilaisuuteen, joissa on ollut yhteensä 737 osallistujaa.

Tämä tila on saanut pääasiassa erinomaisia arvosanoja. Voit siis luottavaisin mielin järjestää tilaisuuden täällä.

Yksittäiset palautteet

Yhteensä 33 palautetta.

Näytetään tulokset 11 - 20. Sivu: 2 / 4
1 | 2 | 3 | 4

Syntymäpäivät

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
4
Varustelu
4
Siisteys
5
32
01/2022

Omalle kohdalle osui pieni episodi saunalle yrittäessä: aikaisemmin haettu avain + tagi ei toiminutkaan oviin, minkä seurauksena jouduin ensin odottamaan vartijaa reilun tunnin. Paikalle päästyään vartija totesi että hänenkään taginsa ei toimi oveen. Tämän jälkeen piti vielä odottaa tilan vastuuhenkilöä ja sisälle päästiin parin tunnin odottelun jälkeen. Oletan että tämä ongelma on jo korjattu ja seuraavan vuokraajan ei tarvitse odotella yhtä kauaa.

Saunatila itsessään on erittäin hyvin varusteltu ja viihtyisä. 32 henkilön määrä taitaa olla laskettu istumapaikkojen mukaan mutta jos osa porukasta saunoo ja/tai käyttää seisomapaikkoja niin tilaan mahtuu reippaasti enemmänkin väkeä. Tilat on hyvin varusteltu ja paikka oli siisti sinne päästessä.


Palaute annettu 18.1.2022 19:36:16 nimellä Toni.
 

Muu yksityisjuhla

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
4
Varustelu
5
Siisteys
5
32
11/2021

Tila oli hyvin varusteltu ja sisustus oli hyvä. Odotusaula ja saunatila oli laaja sekä vessoja oli todella runsaasti, mistä iso plussa. Kokoustilan ovi olisi voinut olla valmiiksi lukossa, sillä se ei kuulunut varaukseemme, mutta sinne olisi voinut eksyä helposti, jolloin olisi syntynyt lisäkustannuksia. Myös keittiö oli hieman ahdas, mutta erillinen tarjoilutiski aulaan oli mainio.


Palaute annettu 22.11.2021 19:29:37 nimellä Suppo Taalasmaa.
 

Yhdistyksen tai urheiluseuran saunailta

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
4
Varustelu
3
Siisteys
4
15
10/2021

Saunatilassa on tilaa isollekin porukalle ja kaikkialla oli siistiä. Kokoustilan projektori toimi vain alemmilla resoluutiolla eikä saatu full hd:ksi.


Palaute annettu 11.10.2021 06:08:23 nimellä Eero.
 

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
1
30
08/2021

Saunatilan perussiisteydessä oli puutteita. Tila näytti siltä, että sitä ei oltu siivottu edellisten jäljiltä, minkä vuoksi jouduimme siivoamaan itse ennen juhlien alkua. Tätä lukuunottamatta saunatila oli oikein viihtyisä ja sisälsi kaiken mitä tarvitsimme (astiastot, terassi, sauna tms.). Tulevaisuuden kannalta suosittelen myös uusien kuvien ottamista tilasta, sillä teidän nettisivulla olevat kuvat antavat tilasta paljon huonomman kuvan kuin mitä se todellisuudessa on. Nettisivujenne kuvissa Kaupin saunatila näyttää melkein nuhjuiselta, vaikka livenä tila on ihana.


Palaute annettu 16.8.2021 10:32:31 nimellä JM.
 

Yhdistyksen tai urheiluseuran saunailta

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
-
07/2021

Hyvä kokemus


Palaute annettu 5.7.2021 05:29:14 nimellä Jaakkonen.
 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
5
Varustelu
4
Siisteys
5
-
03/2020

Tosi siisti ja iso tila! Viihdyimme oikein hyvin :) Tarjoilukulhoja olisi voinut olla enemmän ja oven avaus summerin kautta ei toiminut ja jokaiselle vieraalle piti käydä avaamassa alaovi erikseen. Muuten ei mitään moitittavaa!


Palaute annettu 18.3.2020 09:50:15.
 

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
4
Siisteys
5
30
02/2020

Tila oli oiken mainio. Reilu 30 henkeä mahtui erinomaisesti, saunatilat olivat hyvä ja erityisesti terassi ilahdutti. Keittiössä on hyvät kahvitteluvälineet, mutta kannattaa huomioida, ettei varsinaisesti ruuanlaittoon tms. ole välineistä apua. Kokonaisuutena oikein mukava tila ja avainten haku, palautus sekä vuokra-ajan pidentäminen oli helppo sopia.


Palaute annettu 18.2.2020 12:56:03.
 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
4
Siisteys
4
32
06/2019

Hyvät puitteet, hyvä että siivous kuului hintaan.


Palaute annettu 27.10.2019 10:58:41 nimellä Ina.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
30
11/2018

Tila oli hyvä ja toimiva. Hieman hämmensi että oli kahden tapahtuman pyyhkeet samassa tilassa. Ihmiset kun ei aina osaa käyttää oikeaa kasaa. Tässä tapauksessa siirsimme pyyhkeet suojaan, jotta aamullakin on väellä kuivat ja puhtaat pyyhkeet. Äänentoistoistolaitteisto saisi olla parempi. Muuten oikein toimiva.


Palaute annettu 11.11.2018 20:48:47 nimellä Hannele.
 

Muu yksityisjuhla

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
35
08/2018

Aivan loistava tila kaikin puolin. Vieraita oli illan mittaan lähes 40, eikä missään vaiheessa tullut sellainen olo, ettei mahduttaisi mukavasti. Todella tilava paikka, josta sai tuoleilla ja pöytäryhmillä muokattua juuri sellaisen kuin halusi. Pöytien ääreen mahtui 32 ihmistä ja sen lisäksi löytyi vielä useita nojatuoleja, joten kaikille löytyi istumapaikat ilman ongelmia. Eteistila oli suuri, joten myös se toimi omana huoneenaan, johon saatiin tarjottavat esille. Jääkaapin lisäksi eteisestä löytyi muutakin kylmätilaa, joten tarjottavat mahtuivat hyvin kylmään. Sauna oli mukavan suuri ja sieltä pääsi helposti parvekkeelle vilvoittelemaan. Hyvällä ilmalla parveke todellakin laajentaa tilaa vielä suuremmaksi. Wc-tilojakin oli oikein riittävästi. Useampi vieraista kysyi mitä kautta tilaa voi vuokrata, joten myös vieraat tykästyivät tilaan. Vuokraajan kanssa asiointi sujui varsin hyvin ja suuri plussa oli se, että lisätunneista ei tarvinnut maksaa mitään, vaan saimme samaan rahaan venyttää vuokra-aikaa kummastakin päästä.


Palaute annettu 21.8.2018 04:13:44 nimellä Leevi.
 

Näytetään tulokset 11 - 20. Sivu: 2 / 4
1 | 2 | 3 | 4

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 32 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja Pikante - Pirkanmaan Kansanterveys Ry
Tilan osoite Biokatu 8
33520 Tampere

Sijainti kartalla