SaunaOnline Taloyhtiö
 

Koskikeskuksen kokous- ja saunatilat

Koskikeskuksen kokous- ja saunatilat sijaitsevat kauppakeskus Koskikeskuksen 3. kerroksessa Tampereen ydinkeskustassa. Monipuoliset tilat mahdollistavat erilaisten kokousten ja illanviettojen järjestämisen.

Neuvottelu-/oleskelutilassa istumapaikat noin 20 henkilölle sekä kokouspöytä 10 henkilölle. Tilaan kuuluu myös tilava terassi huikeilla näkymillä Ratinan suvantoon.

Tyylikkään saunaosaston saunaan mahtuu kerralla noin 10 saunojaa. Saunaosastossa on suihkut 5 henkilölle, pukuhuone sekä 2 wc:tä. Pyyhkeiden vuokrausmahdollisuus - et tarvitse omaa pyyhettä.

Kokous- ja saunatilan voi varata osaksi päivää, illaksi tai koko päiväksi.

Huom:

  • Arkipäivisin (ma-pe klo 8-16) tilaa vuokrataan ainoastaan kokouskäyttöön, jolloin saunaa ei lämmitetä. Saunan lämmitys lisämaksusta 50€.

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Sauna lämmitys arkena ennen klo 16
Valitse tämä, jos vuokraat tilan arkena päivä saunomista varten ennen klo 16.
50,00 €/kpl
Kertakäyttöastiat
Sisältää kertakäyttöiset aterimet, lasit sekä lautaset

HUOM: Tilatessa ruoat kuuluvat astiat hintaan eikä tätä tarvitse valita
37,20 €/kpl
Pyyhkeet
Vuokraa pyyhkeet valmiiksi, jolloin ette tarvitse omia pyyhkeitä mukaan.
5,00 €/kpl
Saunamenu 1: Salaatti
Fetajuustosalaatti
Talonsalaatinkastike
Hedelmäinen kanapastasalaatti
Parmesanlastuja
Leipää
Tuorejuustolevite
15,50 €/hlö
Saunamenu 2: Makkara
Grillimakkara L, G
Bratwurst L, G
Mustamakkara L
Vihersalaatti & salaatinkastike L, G
Leipä & levite L, G
16,67 €/hlö
Saunamenu 3: Lappi
Poronkäristys & puolukka L, G
Perunamuusi L, G
Vihersalaatti & salaatinkastike L, G
Leipä & levite L
22,55 €/hlö
Saunamenu 4: Kana
Grillattu kananpoika & rakuunakastike
Ruohosipuli-perunamuusi
Vihersalaatti & salaatinkastike
Leipä & levite
16,67 €/kpl
Saunamenu 5: Lohi
Uunilohi & punasipulivuolukerma
tilli-perunamuusi
Vihersalaatti & salaatinkastike
leipä & levite
20,59 €/kpl
Saunamenu 6: Savupossu
Savuporsasta & omenaa L, G
Valkosipuli-perunamuusi L, G
Vihersalaatti & salaatinkastike L, G
Leipä & levite L
17,65 €/kpl
Saunamenu 7: Lihapullat
Lihapullat & pippuri-kermakastike (naudanliha) L, G
Perunamuusi L, G
Vihersalaatti & salaatinkastike L, G
Leipä & levite L
16,67 €/kpl
Saunamenu 8: Wings
Broilerinsiivet & texaspetekastikke (12 kpl/hlö) L, G
Sipulirenkaat (3 kpl/hlö) L
Cheddarjalapenot (2 kpl/hlö) VL
Mozzarellatikut (2 kpl/hlö VL
Dippiperunat L
Aurajuustodippi L, G
Valkosipulimajoneesi L, G
21,57 €/hlö

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

Näitä vuokrausehtoja sovelletaan Tampereen Koskikeskuksen 3. kerroksessa sijaitsevien saunatilojen vuokrauksessa. Saunatilojen vuokranantaja on Baaris Oy. Näissä vuokrausehdoissa vuokralaisella tarkoitetaan Koskikeskuksen saunatilat sähköisessä vuokrausjärjestelmässä varannutta/vuokrannutta henkilöä. Myös saunatiloja yrityskäyttöön vuokrattaessa vastuullinen vuokralainen on vuokrausjärjestelmässä nimetty henkilö. Vuokralainen sitoutuu noudattamaan näitä vuokrausehtoja.


1 § VARAAMINEN

Vuokralaisen tulee olla vähintään 18-vuotias. Vuokralainen antaa suostumuksensa henkilöllisyytensä (nimi ja sotu) tarkistamiseen avainta noudettaessa ja vastaa siitä että hänen sähköisessä vuokrausjärjestelmässä antamansa henkilö- ja varaustiedot ovat oikeita.

Sähköisessä vuokrausjärjestelmässä tehty varaus on vuokralaista sitova huomioiden kuitenkin 3§ mukaiset peruutusehdot.

Saunan vuokra muodostuu tilavuokrasta ja mahdollisesta pyyhemaksusta.

Vuokralaisen tulee varausta tehdessään ilmoittaa mahdollinen alennuskoodinsa. Vuokralaisen tulee tarvittaessa pystyä todistamaan oikeutensa mahdolliseen alennukseen. Mahdollisissa alennuskoodin väärinkäyttötilanteissa vuokranantajalla on harkintansa mukaan oikeus joko yksipuolisesti purkaa tehty varaus tai periä vuokralaiselta normaalivuokra korotettuna 50 %:lla


2 § AVAINPALVELU

Saunatilojen kulunvalvontatunniste ja avain ovat noudettavissa Koskikeskuksesta ravintola Porosta tiskiltä saunatilojen vuokrapäivänä, tai mikäli Poro ei ole auki vuokra-ajan alkaessa, edellisenä päivänä. Katso Poron sijainti ja aukioloajat osoitteesta http://www.koskikeskus.fi/stores/-/shops/Kahvilat-ravintolat/1001125/Ravintola-Poro
Kulunvalvontatunnisteen ja avaimen noutajan tulee olla sähköisessä varausjärjestelmässä nimetty henkilö, ja henkilön tulee pyydettäessä todistaa henkilöllisyytensä ja täysi-ikäisyytensä. Jos saunatilan vuokraa ei ole maksettu verkkomaksuna, saunatilan vuokran maksusta on esitettävä tosite(=kuitti) avaimen luovuttajalle. Kulunvalvontatunnistetta tai avainta ei luovuteta muille kuin varausjärjestelmässä nimetylle henkilölle. Kulku saunatilaan on sallittu vain varauksen aikana. Ylimääräisestä ajasta veloitamme 50€ / tunti.

Kulunvalvontatunniste ja avain jätetään saunatilojen eteisaulan seinällä olevaan avainnaulakkoon saunatiloista poistuttaessa. Vuokralainen vastaa saunatilojen asiallisesta lukitsemisesta vuokra-ajan päätyttyä. Saunatiloihin ei ole mahdollista palata (esimerkiksi tavaroiden noutoa varten) avaimen luovuttamisen ja vuokra-ajan päättymisen jälkeen. Mahdollisia löytötavaroita voi tiedustella Pirkanmaan löytötavaratoimistosta, Sammonkatu 64, puh. 0600-300 758 (1,69e/min+pvm).

Kadotetusta kulunvalvontatunnisteesta ja avaimesta peritään vuokralaiselta 150 euroa.

3 § PERUUTUSEHDOT

Tilaajalla on oikeus seuraavien peruutus- ja varausehtojen puitteissa peruuttaa kokous- ja saunatilan vuokran kirjallisesti osoitteeseen: sauna@haippi.fi. Vahvistetun varauksen perumisesta laskutamme:

- 50% vuokra hinnasta jos peruutus tehdään 28 vrk sisällä ennen tilaisuutta
- 75% vuokra hinnasta jos peruutus tehdään 14 vrk sisällä ennen tilaisuutta
- Täyden tilavuokran jos peruutus tehdään 7 vrk sisällä ennen tilaisuutta

Peruutuspyynnöt perusteluineen sähköpostitse osoitteseen sauna@haippi.fi.

Vuokranantaja pidättää itselleen oikeuden perua varaus yksipuolisesti ilman velvoitteita viimeistään kuusi (6) viikkoa ennen vuokrapäivää. Äkillisestä esteestä(vesivahinko, tulipalo, ilkivalta, yms.) johtuen vuokranantaja voi perua vuokrauksen vielä vuokrapäivänä ilman korvausvelvoitteita vuokralaiselle.


4 § VAHINGONTEKO JA LISÄSIIVOUS

Saunatilojen vuokralainen vastaa vuokra-aikana vuokranantajalle ja/tai kiinteistön omistajalle tai niiden omaisuudelle vuokratilojen käytöstä aiheutuneista vahingoista. Vuokralainen on myös vastuussa vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jos vahinko on seurausta vuokralaisen huolimattomasta toiminnasta vuokrauksen aikana (esimerkiksi vesihana/suihku/hella/uuni/kahvin- tai vedenkeitin on jäänyt päälle yms.). Vahingonkorvausvastuu kattaa materiaali- ja korjaustyökustannukset. Kiinteistölle ja irtaimistolle aiheutuneet vahingot laskutetaan vuokralaiselta toteutuneiden kustannusten mukaisesti.

Vuokraan sisältyy saunatilojen normaali yleissiivous (esim. tiskaus ja roskien poisvienti) siivousliikkeen toimesta. Vuokralaisen toimesta saunatilojen tulee olla siistissä kunnossa vuokrauksen jälkeen (=irtoroskat roskiin, pullot koreihin, tölkit kasaan, astiat keittiön tiskipöydälle, mahdolliset eritteet siivottava, kaatuneet
juomat pyyhittävä). Vuokralaisen mahdollisesti saunatiloihin jättämät ylimääräiset, viileässä säilytettävät elintarvikkeet tulee laittaa jääkaappiin. Mikäli vuokrauksen jälkeen ilmenee lisäsiivoustarvetta, laskuttaa vuokranantaja vuokralaista siivouksesta toteutuneiden tuntien perusteella 40€ / tunti.

Vuokralaisen tulee ilmoittaa vuokranantajalle viivytyksettä viimeistään heti vuokrapäivää seuraavana arkipäivänä saunatiloissa mahdollisesti tapahtuneista vahingoista osoitteeseen sauna@haippi.fi

Akuuteissa vahinkotapauksissa vuokraajan tulee ottaa välittömästi yhteyttä Securitaksen hälytyskeskukseen 020 491 2600 (päivystys 24/7).


5 § JÄRJESTYSSÄÄNNÖT

Saunatiloissa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan 30 henkilöä.

Vuokralainen vastaa vuokra-aikana vuokrakohteessa omasta ja vieraidensa toiminnasta ja sen mahdollisesti aiheuttamista häiriöistä ja henkilö- sekä esinevahingoista.

Saunatiloja ei saa ali-, edelleen- tai jälleenvuokrata, eikä saunatiloissa järjestettäviin tilaisuuksiin saa myydä pääsylippuja.

Omien alkoholijuomien nauttiminen ja tarjoilu voimassa olevien lakien mukaisesti täysi-ikäisille henkilöille saunatiloissa on sallittua, mutta alkoholijuomien myynti ja välittäminen tms. vastikkeellinen tarjoaminen on kiellettyä.

Lasipullojen ja -astioiden vieminen pukuhuone- ja saunaosastolle on kielletty mahdollisen lasirikkoontumisen aiheuttaman tapaturmariskin vuoksi.

Omien ruokien nauttiminen saunatiloissa on sallittua. Ruokatarjoilun voi tilata etukäteen ravintola Porosta tai ruokailu voidaan järjestää em. ravintoloiden tiloissa. Ruokailuun liittyvät kysymykset voi osoittaa Rivermax Oy:n keittiöpäällikölle osoitteeseen mikko@koskiravintolat.fi.

Vuokranantajalla tai sen valtuuttamalla edustajalla (esim. vartiointiliikkeellä) on oikeus tarpeen vaatiessa keskeyttää tilaisuus saunatiloissa, mikäli tilaisuuden katsotaan aiheuttavan häiriötä ulkopuolisille, vaaraa kiinteistölle tai irtaimistolle, tai mikäli tiloissa on tai epäillään olevan päihtyneitä alaikäisiä henkilöitä. Vuokralaisella ei ole oikeutta vuokrahyvitykseen, mikäli tilaisuus joudutaan keskeyttämään vuokralaisesta johtuvasta syystä.

Vuokralainen ei saa tuoda vuokratiloihin omia äänentoistolaitteita.

Tupakointi sisätiloissa on kielletty. Tupakointi on sallittu saunatilojen ulkoterassilla. Tupakointi ei saa aiheuttaa haittaa ulkopuolisille.

Kynttilöiden polttaminen kokous- ja saunatiloissa on kielletty.

Ulkoterassilla ei saa käyttäytyä naapurissa olevia asuinrakennuksia häiritsevästi.

6 § MAKSUEHDOT

Varaus maksetaan verkkomaksuna varauksen yhteydessä. Varaus vahvistuu vasta, kun vuokralainen on maksanut vuokran sähköisessä varausjärjestelmässä.

7 § POISTUMISOHJEET

Asiakkaan tulee noudattaa tiloissa olevia poistumisohjeita. Tiloista poistutaan joko 1 kerroksen tai parkkihallin kautta vihreitä nappeja painamalla. Ovissa on automaattiset hälytysjärjestelmät jotka aktivoituvat mikäli ovea pidetään auki yli minuutin (1 min). Hälytyksen tullessa asiakas on velvollinen korvaamaan vartiointiliikkeen lähettämän laskun (150€ / hälytys).

8 § REKLAMAATIOT

Mahdolliset reklamaatiot on esitettävä heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä vuokranantajalle sähköpostitse osoitteeseen sauna@haippi.fi

Vuokranantaja ei vastaa sellaisesta vuokralaiselle aiheutuneesta vahingosta, joka aiheutuu vuokranantajalle riippumattomista syistä.

Nämä vuokrausehdot on laadittu 1.11.2016. Vuokranantaja pidättää itsellään oikeuden tilaus- ja toimitusehtojen sekä hintojen muutoksiin.

Baaris Oy
Hatanpään valtatie 1, 33100 Tampere
y-tunnus 2835623-6

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.

Yhteenveto

Yleisarvosana 3.59
Tilan kunto
3.53
Hinta/laatu-suhde
3.43
Varustelu
3.16
Tilan siisteys
3.19
1 = Heikko    5 = Erinomainen

Yhteenveto perustuu 58 arvosteltuun tilaisuuteen, joissa on ollut yhteensä 980 osallistujaa.

Tämä tila sijoittu arvostelultaan keskikastiin ja on perusvarma valinta. Kaikilta osa-alueiltaan se ei kuitenkaan yllä aivan parhaimmistoon.

Yksittäiset palautteet

Yhteensä 58 palautetta.

Näytetään tulokset 1 - 10. Sivu: 1 / 6
<< Edellinen 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
5
Varustelu
3
Siisteys
5
15
09/2022

Tila oli hyvin siisti ja avara.
Erityinen plussa isosta kattoterassista.

Ateriat sai helposti tilattua samalla tilavarauksen kanssa.
Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi.
Ainoa pieni miinus aterioiden toimituksesta. Tulivat n.45min myöhässä sovitusta.
Palaute annettu 12.9.2022 06:42:42.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
3
Varustelu
3
Siisteys
3
17
04/2022

Varaaminen ja kommunikointi erittäin helppoa! Paikanpäällä kaikki ihan ok. Terassilla oli aika vahva tupakankäry kun sinne ensimmäisen kerran mentiin, lähti tuulettamalla. Lattiat oli joiltain osin likaiset ja saunaan ensimmäistä kertaa kävellessä jotain tahmaista jäi sukan pohjaan...
Kehitysideana voisin heittää toisen kulkutagin lisääminen varusteluun. Saunalle saapumisen jälkeen, osa lähti vielä kauppareissulle ja jouduttiin puljailee avaimen kanssa ja juoksuttaa jotakuta hissillä alakertaan noukkimaan tulijoita.


Palaute annettu 2.5.2022 08:24:20.
 

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
3
Siisteys
3
30
04/2022

Tilat löytyivät helposti ja olivat riittävän suuret ja perussiistit. Ei valittamista.


Palaute annettu 4.4.2022 08:03:10.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
4
Varustelu
3
Siisteys
4
16
10/2021

Saunatila on keskeisellä paikalla ja sinne on helppo löytää. Pukuhuoneet, suihkutila ja sauna ovat tilavat ja siistit. Oleskelutila ja keittiö ovat OK, mutta kaipaisivat pintaremonttia ja kunnostusta. Vähän on paikat jo rempallaan. Terassilta avautuu hieno näkymä Ratinaan, joka on varmaan valoisaan aikaan kiva. Nyt syksyllä ei näkymistä ollut oikein hyötyä. Keittiössä voisi olla jotakin perusvarusteita (kulhoja, veitsiä, ottimia, viinipullon avaaja, jne.) tarjoilua varten.


Palaute annettu 24.10.2021 12:18:55.
 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
3
Varustelu
3
Siisteys
3
25
10/2021

Tila oli riittävän iso ja hintaansa nähden erittäin mukava. Saunatila itsessään oli myös toimiva.


Palaute annettu 4.10.2021 19:55:53 nimellä L.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
5
Varustelu
3
Siisteys
3
8
09/2021

Virkistyspäivän jälkipeleihin oiva paikka!


Palaute annettu 27.9.2021 06:35:18 nimellä Kale.
 

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
2
Varustelu
2
Siisteys
3
-
08/2021

Yleisilme ok, isoja miinuksia puutteellisista siivous välineistä!


Palaute annettu 20.8.2021 09:30:54.
 

Kokous

Tilan kunto
2
Hinta/laatu
3
Varustelu
3
Siisteys
3
5
05/2021

Saunatilan sijainti on loistava, ja isolta terassilta avautuu upeat näkymät satamaan päin. Löylyhuone on tilava, ja tiloista löytyy väljästi istumapaikkoja useammallekin hengelle. Tilat olivat siistit (siivotut), mutta kaipaisivat kuitenkin kipeästi pientä pintaremonttia. Löylyhuoneessa muutama lauta repsottaa, wc:n ovilistat, kahvat tms, vähän rempallaan. Seinissä ja katossa pieniä roiskeita ja jälkiä. Nämä kun laittaisi kuntoon, niin tilalle voisi antaa jopa 9/10 arvosanan, mutta nyt vain 8/10.


Palaute annettu 25.5.2021 08:20:07 nimellä Jukka Mykkänen.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
4
Varustelu
3
Siisteys
3
7
12/2020

Erittäin siistit ja tilavat tilat ja terassilta mukavat näkymät koskenrantaan!


Palaute annettu 22.12.2020 09:20:19 nimellä Mikko.
 

Kokous

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
3
Varustelu
2
Siisteys
2
7
10/2020

Hyvällä paikalla, kesällä varmasti mukava terassi. Koronan vuoksi ei saatu ruoka- eikä kahvitarjoilua saunalle, mutta kahvinkeitin toimitettiin puolen päivän aikaan paikalle. Ei fläppitaulua tai valkotaulua piirtämiseen. Ei kovin hyvin siivottu.


Palaute annettu 26.10.2020 06:39:11 nimellä Ali.
 

Näytetään tulokset 1 - 10. Sivu: 1 / 6
<< Edellinen 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 25 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja Baaris Oy
Tilan osoite Hatanpään valtatie 1
33100 Tampere

Sijainti kartalla