SaunaOnline Taloyhtiö
  • SaunaOnline:  Sauna-, kokous- ja juhlatilat | Taloyhtiöt
 

Koskikeskuksen kokous- ja saunatilat

Koskikeskuksen kokous- ja saunatilat sijaitsevat kauppakeskus Koskikeskuksen 3. kerroksessa Tampereen ydinkeskustassa. Monipuoliset tilat mahdollistavat erilaisten kokousten ja illanviettojen järjestämisen.

Neuvottelu-/oleskelutilassa istumapaikat noin 20 henkilölle sekä kokouspöytä 10 henkilölle. Tilaan kuuluu myös tilava terassi huikeilla näkymillä Ratinan suvantoon.

Tyylikkään saunaosaston saunaan mahtuu kerralla noin 10 saunojaa. Saunaosastossa on suihkut 5 henkilölle, pukuhuone sekä 2 wc:tä. Kokous- ja saunatilan voi varata osaksi päivää, illaksi tai koko päiväksi.

Huom:

  • Arkipäivisin (ma-pe klo 8-16) tilaa vuokrataan ainoastaan kokouskäyttöön, jolloin saunaa ei lämmitetä. Saunan lämmitys lisämaksusta 50€.
  • Tilassa ei ole astioita.

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Sauna lämmitys arkena ennen klo 16
Valitse tämä, jos vuokraat tilan arkena päivä saunomista varten ennen klo 16.
50,00 €/kpl
Kertakäyttöastiat
Sisältää kertakäyttöiset aterimet, lasit sekä lautaset

HUOM: Tilatessa ruoat kuuluvat astiat hintaan eikä tätä tarvitse valita
37,20 €/kpl
Napostelu 1: 1,5 litran limsa
1,5l limsa
3,99 €/kpl
Napostelu 2: Sipsi & dippi
Sipsipussi ja dippi
8,99 €/kpl
Napostelu 3: 500g karkkia
500 grammaa irtokarkkeja
7,99 €/kpl
Pyyhkeet
5,00 €/kpl
Saunamenu 1: Pyttipannu
- Kermaista pyttipannua
- Vihersalaattia ja salaatinkastiketta
- Suolakurkkua
- Talon Leipää ja levitetä
17,50 €/kpl
Saunamenu 2: Lihapullat
- Itsetehdyt lihapullat
- Kirkasta perunasalaattia
- Vihersalaattia ja salaatinkastiketta
- Tapin dippiä
- Talon leipää ja levitettä
17,50 €/kpl
Saunamenu 3: Kinkkukiusaus
- Kermaista kinkkukiusausta
- Vihersalaattia ja salaatinkastiketta
- Suolakurkkuja
- Talon leipää ja levitettä
16,50 €/kpl
Saunamenu 4: Lohikiusaus
- Kermaista lohikiusausta
- Vihersalaattia ja salaatinkastiketta
- Suolakurkkuja
- Talon leipää ja levitettä
18,50 €/kpl
Saunamenu 5: Siivet
- Friteerattuja kanansiipiä (15 kpl/hlö) sekä
sopivasti tulista siipikastiketta
- Lohkoperunoita
- Kurkku- ja porkkanatikkuja
- Aurajuustokastiketta ja Tapin dippiä
17,50 €/kpl
Saunamenu 6: Octoberfest-menu
- Valikoima erilaisia täyslihamakkaroita
- Kirkasta perunasalaattia
- Vihersalaattia ja salaatinkastiketta
- Suolakurkkua
- Dijonmajoneesia ja sinappia
- Talon leipää ja levitettä
18,50 €/kpl
Saunamenu 7: Falafel-pyöryköitä
- Kirkasta perunasalaattia
- Vihersalaattia ja salaatinkastiketta
- Tzatzikia
- Talon leipää ja levitettä

Kysy myös muita kasvisvaihtoehtoja!
17,50 €/kpl

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

Näitä vuokrausehtoja sovelletaan Tampereen Koskikeskuksen 3. kerroksessa sijaitsevien saunatilojen vuokrauksessa. Saunatilojen vuokranantaja on Baaris Oy. Näissä vuokrausehdoissa vuokralaisella tarkoitetaan Koskikeskuksen saunatilat sähköisessä vuokrausjärjestelmässä varannutta/vuokrannutta henkilöä. Myös saunatiloja yrityskäyttöön vuokrattaessa vastuullinen vuokralainen on vuokrausjärjestelmässä nimetty henkilö. Vuokralainen sitoutuu noudattamaan näitä vuokrausehtoja.


1 § VARAAMINEN

Vuokralaisen tulee olla vähintään 18-vuotias. Vuokralainen antaa suostumuksensa henkilöllisyytensä (nimi ja sotu) tarkistamiseen avainta noudettaessa ja vastaa siitä että hänen sähköisessä vuokrausjärjestelmässä antamansa henkilö- ja varaustiedot ovat oikeita.

Sähköisessä vuokrausjärjestelmässä tehty varaus on vuokralaista sitova huomioiden kuitenkin 3§ mukaiset peruutusehdot.

Saunan vuokra muodostuu tilavuokrasta ja mahdollisesta pyyhemaksusta.

Vuokralaisen tulee varausta tehdessään ilmoittaa mahdollinen alennuskoodinsa. Vuokralaisen tulee tarvittaessa pystyä todistamaan oikeutensa mahdolliseen alennukseen. Mahdollisissa alennuskoodin väärinkäyttötilanteissa vuokranantajalla on harkintansa mukaan oikeus joko yksipuolisesti purkaa tehty varaus tai periä vuokralaiselta normaalivuokra korotettuna 50 %:lla


2 § AVAINPALVELU

Saunatilojen kulunvalvontatunniste ja avain ovat noudettavissa saunan avainkaapista. Ohjeet avainkaapin sijainnista saat vuokrauspäivänä tekstiviestillä varauksessa ilmoittamaasi puhelinnumeroon. Avain noudettavissa vuokrausajan alettua. Ylimääräisestä ajasta veloitamme 50€ / tunti.

Kulunvalvontatunniste ja avain jätetään saunatilojen eteisaulan seinällä olevaan avainnaulakkoon saunatiloista poistuttaessa. Vuokralainen vastaa saunatilojen asiallisesta lukitsemisesta vuokra-ajan päätyttyä. Saunatiloihin ei ole mahdollista palata (esimerkiksi tavaroiden noutoa varten) avaimen luovuttamisen ja vuokra-ajan päättymisen jälkeen. Mahdollisia löytötavaroita voi tiedustella Pirkanmaan löytötavaratoimistosta, Sammonkatu 64, puh. 0600-300 758 (1,69e/min+pvm).

Kadotetusta kulunvalvontatunnisteesta ja avaimesta peritään vuokralaiselta 150 euroa.

3 § PERUUTUSEHDOT

Tilaajalla on oikeus seuraavien peruutus- ja varausehtojen puitteissa peruuttaa kokous- ja saunatilan vuokran kirjallisesti osoitteeseen: sauna@haippi.fi. Vahvistetun varauksen perumisesta laskutamme:

- 50% vuokra hinnasta jos peruutus tehdään 28 vrk sisällä ennen tilaisuutta
- 75% vuokra hinnasta jos peruutus tehdään 14 vrk sisällä ennen tilaisuutta
- Täyden tilavuokran jos peruutus tehdään 7 vrk sisällä ennen tilaisuutta

Peruutuspyynnöt perusteluineen sähköpostitse osoitteseen sauna@haippi.fi.

Vuokranantaja pidättää itselleen oikeuden perua varaus yksipuolisesti ilman velvoitteita viimeistään kuusi (6) viikkoa ennen vuokrapäivää. Äkillisestä esteestä(vesivahinko, tulipalo, ilkivalta, yms.) johtuen vuokranantaja voi perua vuokrauksen vielä vuokrapäivänä ilman korvausvelvoitteita vuokralaiselle.


4 § VAHINGONTEKO JA LISÄSIIVOUS

Saunatilojen vuokralainen vastaa vuokra-aikana vuokranantajalle ja/tai kiinteistön omistajalle tai niiden omaisuudelle vuokratilojen käytöstä aiheutuneista vahingoista. Vuokralainen on myös vastuussa vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jos vahinko on seurausta vuokralaisen huolimattomasta toiminnasta vuokrauksen aikana (esimerkiksi vesihana/suihku/hella/uuni/kahvin- tai vedenkeitin on jäänyt päälle yms.). Vahingonkorvausvastuu kattaa materiaali- ja korjaustyökustannukset. Kiinteistölle ja irtaimistolle aiheutuneet vahingot laskutetaan vuokralaiselta toteutuneiden kustannusten mukaisesti.

Vuokraan sisältyy saunatilojen normaali yleissiivous (esim. tiskaus ja roskien poisvienti) siivousliikkeen toimesta. Vuokralaisen toimesta saunatilojen tulee olla siistissä kunnossa vuokrauksen jälkeen (=irtoroskat roskiin, pullot koreihin, tölkit kasaan, astiat keittiön tiskipöydälle, mahdolliset eritteet siivottava, kaatuneet
juomat pyyhittävä). Vuokralaisen mahdollisesti saunatiloihin jättämät ylimääräiset, viileässä säilytettävät elintarvikkeet tulee laittaa jääkaappiin. Mikäli vuokrauksen jälkeen ilmenee lisäsiivoustarvetta, laskuttaa vuokranantaja vuokralaista siivouksesta toteutuneiden tuntien perusteella 40€ / tunti.

Vuokralaisen tulee ilmoittaa vuokranantajalle viivytyksettä viimeistään heti vuokrapäivää seuraavana arkipäivänä saunatiloissa mahdollisesti tapahtuneista vahingoista osoitteeseen sauna@haippi.fi

Akuuteissa vahinkotapauksissa vuokraajan tulee ottaa välittömästi yhteyttä Securitaksen hälytyskeskukseen 020 491 2600 (päivystys 24/7).


5 § JÄRJESTYSSÄÄNNÖT

Saunatiloissa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan 30 henkilöä.

Vuokralainen vastaa vuokra-aikana vuokrakohteessa omasta ja vieraidensa toiminnasta ja sen mahdollisesti aiheuttamista häiriöistä ja henkilö- sekä esinevahingoista.

Saunatiloja ei saa ali-, edelleen- tai jälleenvuokrata, eikä saunatiloissa järjestettäviin tilaisuuksiin saa myydä pääsylippuja.

Omien alkoholijuomien nauttiminen ja tarjoilu voimassa olevien lakien mukaisesti täysi-ikäisille henkilöille saunatiloissa on sallittua, mutta alkoholijuomien myynti ja välittäminen tms. vastikkeellinen tarjoaminen on kiellettyä.

Lasipullojen ja -astioiden vieminen pukuhuone- ja saunaosastolle on kielletty mahdollisen lasirikkoontumisen aiheuttaman tapaturmariskin vuoksi.

Omien ruokien nauttiminen saunatiloissa on sallittua. Ruokatarjoilun voi tilata etukäteen ravintola Porosta tai ruokailu voidaan järjestää em. ravintoloiden tiloissa. Ruokailuun liittyvät kysymykset voi osoittaa Rivermax Oy:n keittiöpäällikölle osoitteeseen mikko@koskiravintolat.fi.

Vuokranantajalla tai sen valtuuttamalla edustajalla (esim. vartiointiliikkeellä) on oikeus tarpeen vaatiessa keskeyttää tilaisuus saunatiloissa, mikäli tilaisuuden katsotaan aiheuttavan häiriötä ulkopuolisille, vaaraa kiinteistölle tai irtaimistolle, tai mikäli tiloissa on tai epäillään olevan päihtyneitä alaikäisiä henkilöitä. Vuokralaisella ei ole oikeutta vuokrahyvitykseen, mikäli tilaisuus joudutaan keskeyttämään vuokralaisesta johtuvasta syystä.

Vuokralainen ei saa tuoda vuokratiloihin omia äänentoistolaitteita.

Tupakointi sisätiloissa on kielletty. Tupakointi on sallittu saunatilojen ulkoterassilla. Tupakointi ei saa aiheuttaa haittaa ulkopuolisille.

Kynttilöiden polttaminen kokous- ja saunatiloissa on kielletty.

Ulkoterassilla ei saa käyttäytyä naapurissa olevia asuinrakennuksia häiritsevästi.

6 § MAKSUEHDOT

Varaus maksetaan verkkomaksuna varauksen yhteydessä. Varaus vahvistuu vasta, kun vuokralainen on maksanut vuokran sähköisessä varausjärjestelmässä.

7 § POISTUMISOHJEET

Asiakkaan tulee noudattaa tiloissa olevia poistumisohjeita. Tiloista poistutaan joko 1 kerroksen tai parkkihallin kautta vihreitä nappeja painamalla. Ovissa on automaattiset hälytysjärjestelmät jotka aktivoituvat mikäli ovea pidetään auki yli minuutin (1 min). Hälytyksen tullessa asiakas on velvollinen korvaamaan vartiointiliikkeen lähettämän laskun (150€ / hälytys).

8 § REKLAMAATIOT

Mahdolliset reklamaatiot on esitettävä heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä vuokranantajalle sähköpostitse osoitteeseen sauna@haippi.fi

Vuokranantaja ei vastaa sellaisesta vuokralaiselle aiheutuneesta vahingosta, joka aiheutuu vuokranantajalle riippumattomista syistä.

Nämä vuokrausehdot on laadittu 1.11.2016. Vuokranantaja pidättää itsellään oikeuden tilaus- ja toimitusehtojen sekä hintojen muutoksiin.

Baaris Oy
Hatanpään valtatie 1, 33100 Tampere
y-tunnus 2835623-6

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.

Yhteenveto

Yleisarvosana 3.56
Tilan kunto
3.52
Hinta/laatu-suhde
3.47
Varustelu
3.08
Tilan siisteys
3.29
1 = Heikko    5 = Erinomainen

Yhteenveto perustuu 77 arvosteltuun tilaisuuteen, joissa on ollut yhteensä 1340 osallistujaa.

Tämä tila sijoittu arvostelultaan keskikastiin ja on perusvarma valinta. Kaikilta osa-alueiltaan se ei kuitenkaan yllä aivan parhaimmistoon.

Yksittäiset palautteet

Yhteensä 77 palautetta.

Näytetään tulokset 31 - 40. Sivu: 4 / 8
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
3
Varustelu
3
Siisteys
4
22
09/2020

Kaikki meni nätisti ja ainut parantamisen kohta oli se, että paikalla olisi voinut olla hiustenkuivaaja.


Palaute annettu 21.9.2020 08:05:08 nimellä N.
 

Yhdistyksen tai urheiluseuran saunailta

Tilan kunto
2
Hinta/laatu
2
Varustelu
1
Siisteys
1
25
09/2020

Opiskelijayhdistyksen saunailta.


Palaute annettu 14.9.2020 09:44:55.
 

Yhdistyksen tai urheiluseuran saunailta

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
2
Varustelu
4
Siisteys
3
25
08/2020

Tiskikone ei käytettävissä, minkäänlaisia ruokien valmisteluun välineitä ei ollut. Muuten viihtyisät tilat. Plussaa jääpalakoneesta!


Palaute annettu 30.8.2020 16:19:44 nimellä -iltamien järjestäjä.
 

Kokous

Tilan kunto
2
Hinta/laatu
3
Varustelu
1
Siisteys
1
25
03/2020

Noin 20 hengen kokouksen viettäminen jäi pettymykseksi. Astiasto oli puutteelinen, mm. kahvinkeitintä ei ollut laisinkaan ja laseina vain mehulasit, ei viinilaseja. Myöskään astianpesukone ei toiminut, joten tiskipöytä täyttyi nopeasti tiskeistä. Astianpesukone oli sen näköinen ja hajuinen, ettei sitä olisi tehnyt mieli käyttääkään. Toinen vessanovi oli rikki ja nuuskapusseja löytyi sieltä täältä. Plussaa äänentoistolaitteista ja katetusta näköalaparvekkeesta, mutta muidenkin palautteesta päätelleen taidamme jatkossa kokoustaa muualla, kun samat asiat näyttävät olevan rempallaan vuodesta toiseen.


Palaute annettu 7.3.2020 09:43:27 nimellä Kokousporukka.
 

Yhdistyksen tai urheiluseuran saunailta

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
3
Varustelu
1
Siisteys
1
20
12/2019

Pääsimme tilaan myöhässä, koska siivous oli vielä kesken. Tiloihin päästyämme, pyysimme henkilökuntaa siivoamaan vielä, koska paikka oli edelleen sotkuinen. Haimme loppujen lopuksi siivousliinoja kaupasta, koska joka paikka oli tahmea. Astianpesukoneeseen oli edellisissä juhlissa joku oksentanut. Pikku kärpäsiä leijaili siellä täällä ja nuuskaa löytyi muutamastakin paikasta katosta. Toisen vessan ovi oli edelleen rikki. Paikasta myös puuttui siivoustarvikkeet kuten rätti millä olisi voinut siivota omia sotkuja. Käsipaperikin loppui.
Emme tajunneet, että astioita ei ollut ollenkaan, mihin olisi voinut laittaa tarjottavia. Keittiössä ei ollut myöskään veitsiä millä olisi voinut dippivihanneksia pilkkoa. Kattila glögin lämmitykseen piti käydä ostamassa kaupasta.
Sauna oli kiva mutta tosi kuuma. Pesuhuoneen lattia oli todella liukas ja pukuhuoneen lattia tahmea.
Jos näitä yksityiskohtia ei huomioi niin tila oli ihan ok.
Poistumisreitti oli huonosti merkitty ja saimme asiasta palautetta järjestyksenvalvojilta. He toisaalta sanoivat, ettei meidän porukka ollut ainut, joka poistuu väärästä ovesta.


Palaute annettu 12.1.2020 16:45:59 nimellä Pikkujouluporukka.
 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
4
Varustelu
2
Siisteys
4
20
11/2019

Tilat ja sauna olivat hienoja, tupakoitsijoille parveke 👍🏻Muutamia korjauskohtia oli, terassin pöydän jalat ja ainakin yhden tuolin jalka melkein irti, vessan ovi ei mene lukkoon ja kahvinkeitintä ei ollut. Mut niinkuin mainitsin, tilathan on upeat muuten. Ja jos olisi joku varasto mihin voisi päiväksi jättää niitä sinne raahattuja laitteita, kulhoja ym ym. Jouduttiin jättämään sinne tavaraa koska oli rajallisesti käsiä eikä tiloja missä säilyttää noita em tavaroita:)


Palaute annettu 2.12.2019 13:23:45 nimellä Olli Ortiz.
 

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
2
Varustelu
2
Siisteys
3
15
11/2019

Tilat olivat siistit ja miellyttävät. Se, että suihkuhuoneen lattia muuttui kastuessaan liukkaaksi oli epämielyttävää ja ulosmeno illalla oli epäselvästi merkitty. Asioihin olisimme kaivanneet isoja kulhoja salaatin ja sipsien syöntiin.


Palaute annettu 26.11.2019 04:40:21.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
3
Varustelu
4
Siisteys
5
10
11/2019

Tilat siivottu hienosti-oli kiva tulla sisään. Kaikki asiat järjestyksessä, ei mitään valittamista.


Palaute annettu 24.11.2019 16:29:46.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
3
Varustelu
3
Siisteys
2
20
08/2019

Ihan OK kokemus. Ylläpitoon voisi vähän satsata. Vessan ovi rikki "edellisen vuokraajan jäljiltä" -lappu ollut varmaan vuosia vessan ovessa. Saunan lattialla käytettyjä nuuskapusseja yms. törkyä. Tiskikoneen luukku korjattu ilmastointiteipillä yms.


Palaute annettu 12.11.2019 07:42:11 nimellä Jepajee.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
1
Hinta/laatu
2
Varustelu
2
Siisteys
1
30
08/2019

Tilan sijainti todella hyvä, mutta tilojen kunto erittäin heikko/tilat likaiset. Mahdollisuuksia paikalla olisi kyllä.


Palaute annettu 11.11.2019 15:09:03 nimellä Petri.
 

Näytetään tulokset 31 - 40. Sivu: 4 / 8
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 25 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja Baaris Oy
Tilan osoite Hatanpään valtatie 1
33100 Tampere

Sijainti kartalla