SaunaOnline Taloyhtiö
 

Loistosauna Salmisaari

Loistosauna on upea Salmisaaressa sijaitseva kattosauna- ja kokoustila. Tila sijaitsee Salmisaaren liikuntakeskuksen neljännessä kerroksesssa ja tarjoaa upeat puitteet jopa 30 hengen kokouksiin ja virkistystilaisuuksiin.

Tila koostuu neuvottelu- ja kokoushuoneesta, tilavasta lasitetusta parvekkeesta ja saunaosastosta. Tilojen kokous- ja viihdevarustukseen sisältyy videoprojektori/screen, äänentoistojärjestelmä, WiFi-yhteys ja fläppitaulu. Juomia varten tiloista löytyy myös kylmälaitteet.

Vertti Kiven suunnittelemassa saunassa voitte rentoutua palaverin jälkeen. Tilavaan saunaan mahtuu kerralla suurempikin porukka. Löylyjen välissä voit piipahtaa isolla lasitetulla parvekkeella ihailemassa Helsingin upeaa merinäköalaa. Neuvotteluhuoneen pöydän ääressä istumapaikkoja on 20 hengelle ja katetulla terassilla 50 hengelle.

Tiloihin voi tuoda omat juomatarjoilut. Ruokatarjoilutiedustelut myynti@loistojuhlat.fi 

Tilan vuokrahintaan sisältyy perussiivous. Pyyhkeet voi tilata lisäpalveluna tai ottaa omat mukaan.

Tervetuloa viihtymään!

 

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Pyyhevuokra
5,00 €/kpl

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...


1. VARAUS
Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen. Mahdollisista lisätunneista on sovittava etukäteen tilan omistajan kanssa ja niistä voidaan veloittaa erillinen maksu.

Tilan varaajan ja kaikkien tilassa olevien tulee olla täysi-ikäisiä.

Maksullisten yleisötapahtumien järjestäminen tilassa on kielletty.


2. PERUUTUS
Ylivoimaisesta esteestä johtuen tilan omistaja voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muuten korvausvelvollinen.

Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta.


3. VAHINGOT
Asiakas on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmannelle osapuolelle aiheuttamansa vahingon täysimääräisenä. Vuokraaja on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta.

Tilat tulee siivota ohjeiden mukaan vuokra-ajan päättymiseen mennessä ellei muusta ole sovittu. Mikäli siivousohjeita ei ole noudatettu, varauksen tekijää voidaan jälkikäteen laskuttaa toteutuneiden kustannusten mukaan.

Tiloihin ei ole sallittua tuoda omia ruokia!


4. JÄRJESTYS
Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan se määrä henkilöitä, joka on tilan kuvauksessa mainittu.

Tupakointi sisätiloissa on kielletty.

Vuokraaja vastaa tilojen lukitsemisesta vuokra-ajan päättyessä.


5. REKLAMAATIO
Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteeseen myynti@loistojuhlat.fi tai puhelimitse numeroon 09 448 441. Vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.

3D Virtuaaliesittely

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.

Yhteenveto

Yleisarvosana 3.98
Tilan kunto
4.37
Hinta/laatu-suhde
3.73
Varustelu
3.89
Tilan siisteys
4.46
1 = Heikko    5 = Erinomainen

Yhteenveto perustuu 52 arvosteltuun tilaisuuteen, joissa on ollut yhteensä 896 osallistujaa.

Tämä tila sijoittu arvostelultaan keskikastiin ja on perusvarma valinta. Kaikilta osa-alueiltaan se ei kuitenkaan yllä aivan parhaimmistoon.

Yksittäiset palautteet

Yhteensä 52 palautetta.

Näytetään tulokset 11 - 20. Sivu: 2 / 6
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
3
Varustelu
2
Siisteys
3
15
09/2020

Muuten kaikki meni hyvin, mutta olimme tilanneet 15 kpl pyyhkeitä mitä ei koskaan toimitettu. Piti lähteä sitten kyselemään muista kerroksista, että mistä saisi vuokrattua. Yritin myös soittaa samantien tästä, mutta en saanut ketään kiinni.

Saunan kiuas ei myöskään pysynyt päällä, vaan sammuili useaan kertaan illan aikana.


Palaute annettu 28.9.2020 10:07:34 nimellä Miikka.
 

Polttarit

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
3
Varustelu
4
Siisteys
4
11
02/2020

Tilat oli hienot.
Saunan kiukaasta ei saanut kauhalla heittämällä kunnon löylyjä, olisiko ollut liian pieni tehoinen kiuas noin isoon saunaan.


Palaute annettu 26.2.2020 11:14:52 nimellä Inehmo.

Tilan vastaus:.
Hei, Kiitos palautteestanne! Kiukaan löylyt täytyy tutkia pikimmiten. Loistavin terveisin, Kalle Tolonen Loisto Catering kalle.tolonen@loistojuhlat.fi

 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
3
Siisteys
4
23
12/2019

Tila oli siisti ja viihtyisä. Ainoana miinuksena oli, että emme saaneet omia musiikkeja toimimaan, vaikka meistä useampi sitä yritti. Ehkäpä kannattaa tarkistaa AUX-piuhat yms. toimivatko kunnolla.


Palaute annettu 26.12.2019 09:30:16 nimellä Katariina.

Tilan vastaus:.
Hei, kiitos palautteestanne! Korjaamme musiikkilaitteen toimivuusasian oitis, kun ongelma on nyt saatettu tietoomme. Lämpimästi tervetuloa uudestaan! Loistotiimi

 

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
4
Varustelu
4
Siisteys
5
20
11/2019

Helppo tulla ovikoodilla. Tilat vastasivat esittelyä.


Palaute annettu 2.12.2019 10:41:29.
 

Polttarit

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
4
Siisteys
5
15
08/2019

Tila oli hyvä ja toimi hyvin tilaisuuteemme.


Palaute annettu 13.11.2019 07:47:44 nimellä Janne.

Tilan vastaus:.
Hei, kiitos palautteestasi! Saamassasi varausvahvituksessa on ollut meidän sähköpostiosoite myynti@loistojuhlat.fi, johon tulleisiin sähköposteisiin vastataan kyllä. Saunaoline on varauspalvelun tarjoaja ja he eivät vastaa yksittäisiä saunatiloja koskeviin tiedusteluihin vaan saunatilojen ylläpitäjät itse. Ovikoodin toimitamme varauksessa annettuun sähköpostiosoitteeseen tilaisuuden viikolla viimeistään. Kiva kuulla, että piditte tiloista, tervetuloa uudestaan! Lämpimin terveisin Loistotiimi

 

Kokous

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
2
Varustelu
3
Siisteys
3
20
05/2019

Puitteet olivat muuten hyvät, mutta tilasta ei löytynyt viinipullonavaajaa. Ruokatilauksen tekeminen vaati extra-säätöä, koska emme tienneet tilan varaushetkellä ruokailijoiden määrää. Otimme saunamenu 5 eli antipaston 16 hlölle ja se oli kyllä pettymys. Hirveästi salamia mutta salaatti eli kirsikkatomaattikulho oli onnettoman pieni, muutaman henkilön annos!


Palaute annettu 5.11.2019 11:25:26.

Tilan vastaus:.
Hei, kiitos palautteestasi! Saunatilojemme varusteluun kuuluu automaattisesti mm pesuaineita ja hiustenkuivaajaa, jotka liittyvät suoraan saunomiseen. Tiloissamme ei ole anniskeluoikeuksia vaan asiakkaat saavat itse tuoda haluamansa juomat ja niiden nauttimiseen tarvittavan välineistön. Kauttamme voi tilata lisäpalveluita olemalla meihin suoraan yhteydessä, yhteystiedot löytyvät palvelusta. Saunamenut löytyvät lisäpalveluista, joiden tekemiseen asiakas saa linkin varatessaan tilan. Lisäpalveluita voi tilata vielä muutama päivä ennen saapumista, jotta vierasmäärä esim ruoka- tai pyyhetilaukseen olisi jo ehtinyt varmistua. Yhteystietomme löytyvät saunatiedoista ja meihin voi aina ottaa yhteyttä, jos on kysyttävää! Kiva kuulla, että piditte itse tilastamme, tervetuloa uudestaan! Lämpöisin saunaterkuin Loistotiimi

 

Muu yksityisjuhla

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
3
Varustelu
5
Siisteys
5
30
06/2019

Tila on todella hieno ja kaikki puitteet ovat kunnossa. Kuitenkin asiakaspalvelu tilaan liittyen oli todella surkeaa. Yhteydenotto oli mitätöntä.


Palaute annettu 1.11.2019 09:10:14 nimellä Ella Leppänen .

Tilan vastaus:.
Hei, kiitos palautteestasi! Tomitamme loppuviikon saunavaraajille ovikoodin tilaisuuden viikolla, arkipäivänä. Kohdallasi on tuolloin keväällä käynyt poikkeuksellinen inhimillinen virhe ja tämä on jäänyt tekemättä, mistä olemme pahoillamme ja pyydämme edelleen anteeksi. Varausvahvistuksessa olleeseen sähköpostiosoitteseemme ei ole tullut varauksessasi olleesta sähköpostiosoitteestasi yhtään yhteydenottoa asiaa tarkistettuamme. Puhelinnumeroomme vastaamme arkisin toimistoaikaan. Hyvä, että saitte viimein tiimimme jäsenen kiinni ja pääsitte nauttimaan tiloistamme keväisenä lauantai-iltana! Lämpimin saunaterveisin, Loistotiimi

 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
3
Varustelu
5
Siisteys
5
20
06/2019

Tilat olivat hyvät ja siistit. Ei mitään valittamista.


Palaute annettu 1.11.2019 08:10:26 nimellä Masu.
 

Kokous

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
4
Varustelu
5
Siisteys
5
16
04/2019

Hyvin on onnistunut joka kerta nyt tais olla kolmaskerta kun oltiin täälä.


Palaute annettu 22.10.2019 09:09:18 nimellä Osasto 404.
 

Yhdistyksen tai urheiluseuran saunailta

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
3
Varustelu
3
Siisteys
3
25
09/2018

Hieno paikka. Upeat näköalat terassilta!!
WC-tiloja saisi olla enemmän kuin yksi


Palaute annettu 3.9.2018 19:10:16.
 

Näytetään tulokset 11 - 20. Sivu: 2 / 6
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 30 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja Loisto Catering Oy
Tilan osoite Energiakatu 3
00180 Helsinki
3D Virtuaaliesittely
3D Virtuaaliesittely

Sijainti kartalla