SaunaOnline Taloyhtiö
  • SaunaOnline:  Sauna-, kokous- ja juhlatilat | Taloyhtiöt
 

UNITY Helsinki Rooftop Sauna

  • Välimerenkatu 22, 00220 Helsinki

UNITY Helsingin Rooftop Sauna sijaitsee aivan Jätkäsaareen sykkeessä, jonka suurenmoiset näkymät merelle ja Helsingin kattojen ylle ovat helposti Helsingin hienoimpia.

Tila sijaitsee UNITY Helsingin ylimmässä kerroksessa (8. krs.), josta on myös pääsy Rooftop Baariin sen ollessa auki. Saunalle on mahdollista tilata kauttamme juomia valmiiksi. Löylyjen välissä voit käydä vilvoittelemassa saunan terassilla. Koko kiinteistömme on savuton ja terasseilla tupakointi ei ole sallittua.

Tilan löylyosasto on moderni ja viihtyisä, joten se sopii loistavasti erilaisiin tilaisuuksiin, kuten saunailtoihin tai yritystilaisuuksiin. Saunatilaan mahtuu viettämään aikaa aina 12 hengen voimin. Saunan vuokraan sisältyy pyyhkeet, kylpytakit ja -tossut sekä pesuaineet.

Mikäli seurueenne tarvitsee myös majoituksen saunatilan lisäksi, niin UNITY Helsingin tiloissa on 105 valoisaa ja modernia studiota. Majoituksen voitte varata suoraan UNITY Helsinki kotisivuiltamme.

Rooftop Saunan (max. 12 henkilöä) vuokra:

  • 350,00 € / 3 tuntia  sis. alv 24%

Mikäli vietätte tiimipäivää tai haluatte muuten vain vaihtelua työpäivään, voitte ennen saunaa työskennellä halutessanne meidän coworking -tilassamme, joka on suunniteltu edistämään luovuutta ja suuria ideoita. Lue lisää yhteisöllisistä työskentelytiloistamme täältä.

Tervetuloa viihtymään UNITY Helsinkiin!

Tähän tilaan ei valitettavasti ole vielä saatavilla online-varauksen yhteydessä tilattavia lisäpalveluja.

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.
Tästä kohteesta ei vielä ole annettu asiakaspalautteita tai arvioita. Kaikki kohteet ovat SaunaOnlinen tarkistamia, joten voit olla varma, että kohteen esittely kuitenkin antaa realistisen kuvan kohteesta.

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 12 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja UNITY Helsinki
Tilan osoite Välimerenkatu 22
00220 Helsinki

Sijainti kartalla