SaunaOnline Taloyhtiö
 • SaunaOnline:  Sauna-, kokous- ja juhlatilat | Taloyhtiöt
 

Oulun Kiipeilykeskuksen Sauna- ja kokoustilat

Oulun Kiipeilykeskuksen moderneissa sauna- ja kokoustiloissa järjestät mukavasti kokouksen, juhlan tai illanvieton jopa 30 hengelle. Neljännessä kerroksessa (ei hissiä, kierreportaat) sijaitseva tilakokonaisuus koostuu tilavasta kokous-/oleskelutilasta, saunatiloista, keittiöstä ja suuresta kattoterassista (68m2).

Hyvin varustellussa kokoustilassa käytössä on pyydettäessä fläppitaulu ja WiFi-yhteys. Lisäksi seinältä löytyy laadukas 65"-taulutelevisio äänentoistojärjestelmineen, johon voit kytkeä esimerkiksi oman soittimen tai tietokoneen. Suuren kokouspöydän ääreen mahtuu kerralla istumaan 26 henkilöä.

Saunaan mahtuu kerralla jopa 15 saunojaa. Kahdella kiukaalla varustettu sauna antaa varmasti hyvät löylyt. Saunan ikkunasta voitte ihailla neljännen kerroksen antamia näkymiä.

Tilavalla kattoterassilla on mukava käydä vilvoittelemassa saunomisen lomassa ja hyvällä säällä kattoterassi tarjoaa mukavat puitteet myös itse tilaisuudelle. Kattoterassilla on lisämaksusta käytössä lämmitettävä palju/poreallas ja kaasugrilli.

Voit tuoda tilaisuuteen omat ruoat ja juomat! Keittiöstä löytyy hyvä varustelu omien tarjoilujen laittamiseen ja säilyttämiseen:

 • Jääkaappi & pakastin
 • Liesi ja uuni
 • Mikroaaltouuni
 • Astiasto 30 hengelle (lautaset, lasit,viinilasit, kahvimukit, veitset, haarukat sekä lusikat, jälkiruoka-astiat)
 • Kahvinkeitin (2kpl)
 • Vedenkeitin
 • Lämpöhaude (1/1 gn)
 • Salaattiottimet & -kulhot
 • Pullonavaaja, viinipullonavaaja
 • Astianpesukone
 • Grilli (kattoterassilla)

Ruoka- tai kahvitarjoilut voit tilata myös Kiipeilykeskukselta viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta.

Tilavuokraan sisältyy myös perussiivous, kun tila jätetään yleisilmeeltään siistiin kuntoon.

Tervetuloa viihtymään!

Kiipeily
Kun liität tilaisuutesi yhteyteen vielä kiipeilyn, saat aikaan varmasti mieleenpainuvan ja elämyksellisen tapahtuman (esim. Ohjattu kiipeily kesto 90min, hinta 25 €/hlö. minimi 6hlö).

 

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Lämmitetty palju
Vie tilaisuutesi seuraavalle tasolle ja varaa kattoterassilla oleva mukava lämmitetty palju käyttöösi.
150,00 €/kpl
Illan jatkotunnit klo 00-02
Mahdollisuus jatkaa iltaa vielä puolen yön jälkeen klo 02 asti. Vain iltavarauksen yhteydessä.
50,00 €
Ohjattu kiipeily viikonloppuna ja iltavarauksen yhteydessä
Kesto 90 min. Ohjatussa kiipeilyssä pääsette ohjaajan opastamana tutustumaan kiipeilyyn kaikille kiipeilyseinillemme. Ilmoitathan mihin aikaan varausta haluatte kiipeilyn.
30,00 €/hlö
Ohjattu kiipeily arkisin aamuvarauksen yhteydessä
Kesto 90 min. Ohjatussa kiipeilyssä pääsette ohjaajan opastamana tutustumaan kiipeilyyn kaikille kiipeilyseinillemme. Ilmoitathan mihin aikaan varausta haluatte kiipeilyn.
25,00 €/kpl
Pyyhevuokra
4,01 €/kpl
Fläppitaulu, tusseja
0,00 €/kpl
Grilli
Grillin vuokra, sisältää kaasun. Puhdista grilli käytön jälkeen, muussa tapauksessa siivousmaksu 50€.
25,00 €/kpl

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

1. VARAUS
Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen. Mahdollisista lisätunneista on sovittava etukäteen tilan omistajan kanssa ja niistä voidaan veloittaa erillinen maksu.

Tilan varaajan tulee olla täysi-ikäinen. Alaikäisten läsnäollessa paikalla täytyy olla vastuullinen aikuinen.

Maksullisten yleisötapahtumien järjestäminen tilassa on kielletty.


2. PERUUTUS
Ylivoimaisesta esteestä johtuen tilan omistaja voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muuten korvausvelvollinen.

Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta.


3. VAHINGOT
Asiakas on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmannelle osapuolelle aiheuttamansa vahingon täysimääräisenä. Vuokraaja on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta.

Tilavuokraan sisältyy perussiivous, kun tila on jätetty yleisilmeeltään siistiin kuntoon. Eli roskat roskiin, pullot/tölkit omiin astioihin, astiat koneeseen ja tavarat paikoilleen. Mikäli tilaan jää merkittäviä sotkuja tai tiloissa on "sikailtu", asiakkaalta voidaan veloittaa lisäsiivouksesta jälkikäteen 200 €.


4. JÄRJESTYS
Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan se määrä henkilöitä, joka on tilan kuvauksessa mainittu.

Tupakointi sisätiloissa on kielletty.

Vuokraaja vastaa tilojen lukitsemisesta vuokra-ajan päättyessä.


5. REKLAMAATIO
Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteeseen info@oulunkiipeilykeskus.com tai puhelimitse numeroon 045 1801403. Vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.

3D Virtuaaliesittely

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.

Yhteenveto

Yleisarvosana 4.69
Tilan kunto
4.75
Hinta/laatu-suhde
4.61
Varustelu
4.64
Tilan siisteys
4.72
1 = Heikko    5 = Erinomainen

Yhteenveto perustuu 61 arvosteltuun tilaisuuteen, joissa on ollut yhteensä 941 osallistujaa.

Tämä tila kuuluu SaunaOnlinen parhaimmistoon! Lähes poikkeuksetta tila ja palvelu ovat saaneet erinomaisia arvosanoja, joten voit olla varma, että tila vastaa odotuksianne.

Yksittäiset palautteet

Yhteensä 61 palautetta.

Näytetään tulokset 31 - 40. Sivu: 4 / 7
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7

Syntymäpäivät

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
20
07/2019

Tilat olivat toimivat ja siistit. Mitään negatiivista ei tullut vastaan. Katolla sijaitseva ulkoteranssi ja palju oli erityisesti juhlijoiden mieleen.

Suosittelen.


Palaute annettu 15.10.2019 04:41:24 nimellä Tuomas.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
4
Siisteys
5
4
12/2018

-


Palaute annettu 14.12.2018 07:13:40.
 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
4
Varustelu
5
Siisteys
4
30
09/2018

Tila oli tosi speciaali koska isoista ikkunoista saattoi samalla seurata kiipeilijöitä. Sauna on myös erikoinen ja tilava . Kulpyhuoneen puolelle olisin kaivannut pyyhenauloja enemmän nyt niitä oli vain yksi, tiloihin kuitenkin mahtuu sen 30 henkeä. Astioita on mutta niiden laatu ei ole kovin kummoinen. Keittiö on tilava ja hyvin varusteltu. Jääkaapista puuttui jokin väli levy, mitä ei löydetty se olisi helpottanut kaapin käyttöä. Palju oli aivan loistava ja pysyi lämpimänä koko illan. Tilat ovat hyvin tunnelmalliset.


Palaute annettu 1.10.2018 06:52:40 nimellä TS.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
3
Varustelu
3
Siisteys
4
20
09/2018

Tilat olivat riittävän kokoiset ja siistit, keittiö hyvin varusteltu, riittävästi astiastoa, paljun sai pitämään lämmön kylmästä ilmasta huolimatta, kunhan lisäsi välillä kuumaa vettä ja käyttöjen välillä käytti kantta päällä.


Palaute annettu 25.9.2018 08:31:56 nimellä T. L.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
18
09/2018

Siistit ja toimivat tilat. Palju oli hieno lisä saunaillan ohjelmaan.


Palaute annettu 24.9.2018 05:25:57.
 

Muu yksityisjuhla

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
4
-
09/2018

Hyvät juhlat vietettiin! Kaikki sujui hyvin ja helposti ja puitteet olivat oikein mieluisat. Vieraillekin oli elämys ja sauna, palju ja terassi saivat runsaasti kehuja. Järjestelyiden kannalta oli suuri helpotus kun keittiössä oli niin hyvä varustelutaso.


Palaute annettu 5.9.2018 19:29:23 nimellä H&H.
 

Polttarit

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
14
06/2018

Tila oli oikein viihtyisä, oli hyvä alkuperehdytys, jonka jälkeen tiedettiin kaikki tarpeellinen. Ruokailutilat oli viihtyisät sekä tarpeellinen keittiötarvike löytyi.. saunatilat oli hyvät, yhtäaikaa saunaan mahtui monta ihmistä eikä ollut ahtautta kun saunan koko oli mittava. Palju kruunasi tämän kokemuksen.


Palaute annettu 25.6.2018 17:01:04 nimellä Matias.
 

Yhdistyksen tai urheiluseuran saunailta

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
4
Varustelu
5
Siisteys
3
24
06/2018

Sauna oli miellyttävä, samoin palju. Paljussa ei kuitenkaan pysynyt lämpö yllä kovinkaan kauan, eikä sitä voinut säätää. Pyyhkeet olivat huonot, tarvitsisi vähintään kaksi pyyhettä per henkilö. Pesutilojen ja saunan siisteyteen voisi panostaa.


Palaute annettu 19.6.2018 06:10:32 nimellä Saunoja.
 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
20
04/2018

Kaikki toimi hyvin ja tiloista löytyi kaikki tarpeellinen.


Palaute annettu 16.4.2018 15:57:41 nimellä Ss.
 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
5
Varustelu
2
Siisteys
4
20
04/2018

Varaus ja maksu hoituivat todella helposti. Netistä löytyy hyvät kuvat paikasta, jotka vaikuttivat tilan valintaan. Paikkaan oli mukava tulla, koska kiipeilykeskuksen ovet olivat vielä auki ja henkilökunta esitteli paikan. Tila oli siisti ja viihtyisä. Tila olisi ollut vieläkin parempi, jos ikkunat kiipeilytilaan olisi saanut peitettyä kokonaan ja jos tilassa olisi ollut tv.


Palaute annettu 14.4.2018 17:37:38.
 

Näytetään tulokset 31 - 40. Sivu: 4 / 7
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 40 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja Oulun Kiipeilykeskus Oy
Tilan osoite Paakakatu 7
90520 Oulu
3D Virtuaaliesittely
3D Virtuaaliesittely

Sijainti kartalla