SaunaOnline Taloyhtiö
  • SaunaOnline:  Sauna-, kokous- ja juhlatilat | Taloyhtiöt
 

HSM - Ratinan Sauna

UPEAT PUITTEET 25 HENGEN KOKOUKSIIN, JUHLIIN SEKÄ ILLANVIETTOIHIN!

Tämä kattokerroksen tila sopii vaativampaankin makuun. Tila koostuu suuresta takallisesta lounge-tilasta, saunaosastosta, keittiöstä ja kattoterassista. Lounge-tila mukautuu tarpeenne mukaan niin kokouksiin kuin juhliinkin. Tämän saunatilan tilaisuuksiin osallistuvien tulee olla vähintään 25 vuotta täyttäneitä!

Lounge-tilasta löytyy pöydät ja tuolit 20 hengelle ja noin 5 hengen sohvanurkkaus takan ääreltä (Takkapuut eivät sisälly tilavuokraan, erikseen tilattavissa). Lounge-tilan varustukseen sisältyy taulu-tv ja SoundBar-äänentoistojärjestelmä. Keittiössä käytössänne on jääkaappi, keittolevyt, mikroaaltouuni ja 25 hengen astiasto.

Lisäluksusta tilaisuuteenne tuo tilava ja upeat maisemat tarjoava kattoterassi. Kattoterassilla on lisäksi pöydät ja tuolit 12 hengelle.

RUOKAILU JA CATERING
Yhteistyökumppanimme Lihapullakeisari.fi tarjoaa monipuolisia menukokonaisuuksia illanviettoihin ja juhlahetkiin. Minimitoimitus 10hlö.

MUUT LISÄPALVELUT
Voitte halutessanne tilata online-varauksen yhteydessä mm. pyyhkeet sekä varaukseen lisätunteja.

RAJOITUKSET SEKÄ SUOSITUKSET
Saunatilat ovat vuokrattavissa normaalisti, mutta asiakkaan tulee sitoutua ja noudattaa vallitsevia mahdollisia rajoituksia sekä suosituksia. Lisätietoa päivitettyyn tilanteeseen täältä>

TERVETULOA VIIHTYMÄÄN!

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Pyyhevuokra
Säästä aikaa ja vaivaa. Tilaa pyyhkeet saunojille valmiiksi.
5,00 €/kpl
Saunontalisä päiväkokoukseen (klo 8-17 välillä)
Kokousvuoroon klo 8-17 välillä ei sisälly oletuksena saunan käyttö. Valitse lisäpalveluna tarvittaessa. Iltavuoroon klo 17 alkaen saunan käyttöoikeus sisältyy automaattisesti.
34,99 €/kpl
Lisätunnit klo 01-03
Voit valita 1 tai 2 lisätuntia tilaisuuteesi.
50,00 €/kpl

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

Asiakkaidemme huomioitavaksi:
Saunatilat ovat vuokrattavissa tällä hetkellä normaalisti, mutta asiakkaan tulee sitoutua ja noudattaa vallitsevia mahdollisia rajoituksia sekä suosituksia. Lisätietoa päivitettyyn tilanteeseen osoitteessa: https://www.tays.fi/fi-fi/sairaanhoitopiiri/Koronavirus_COVID19/Pirkanmaan_koronavirustilanne_ja_suositukset

1. VARAUS
Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen. Mahdollisista lisätunneista ja/tai muista lisäpalveluista on sovittava etukäteen tilan omistajan (HSM Saunat) kanssa ja niistä veloitetaan erillinen maksu.

Tilan varaajan ja kaikkien tilassa olevien tulee olla vähintään 25 vuotta täyttäneitä.

2. MAKSUEHDOT
Yksityishenkilöiltä edellytetään varauksen maksamista ennakkoon verkkomaksuna, luottokortilla tai ulkopuolisen rahoitusyhtiön kautta. Tilaisuus tulee olla maksettuna 100% ennen tilaisuuden alkua. Yrityksille myös laskutus. Laskutuslisä 10 €/lasku sis. alv 24%.

Kaupantekohetkeksi katsotaan varausvahvistuksen päivämäärä.

3. PERUUTUS
Ylivoimaisesta esteestä johtuen tilan omistaja (HSM Saunat) voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muutoin korvausvelvollinen.

Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen alle 14 vrk tilaisuuden ajankohdasta, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta.  14vrk ennen tilauksen ajankohtaa perutuista varauksista 50%.

Saunatiloissa ei saa järjestää vastikkeellista anniskelua eikä maksullisia tilaisuuksia esim. pääsylippujen muodossa.

Tilan omistajalla (HSM Saunat) on oikeus peruuttaa/keskeyttää tilaisuus mikäli väärinkäytöksiä esiintyy ja/tai on syytä epäillä niin tapahtuvan. Edellä mainituissa tilanteissa asiakkaalle (tilaaja) ei korvata jo maksettuja tilavuokria ja/tai muita tilattuja lisäpalveluita.

4. PERUUTUS KORONATILANTEESSA

Mikäli viralliset määräykset/rajoitukset estävät tilaisuuden pidon on molemmin puolinen force majeure-tilanne; tilaisuuden varausmaksut ja lisäpalvelut (pois lukien cateringpalvelut) palautetaan sellaisenaan, kuitenkin mahdolliset transaktio-, välitys- ja laskutuspalkkiot huomioiden. Tilanteissa, joissa varaus perutaan asiakkaan (tilaaja) omien Koronasuositusten tms. syiden vuoksi, noudatetaan HSM Saunojen normaaleita peruutusehtoja (3.Peruutus). Tilaisuutta voidaan kuitenkin siirtää sellaisenaan tietyillä ehdoilla (5. Tilaisuuden siirto Koronatilanteessa).

Cateringpalveluiden osalta viranomaisten määräysten/rajoitusten vuoksi peruutetuissa varauksissa, joissa esimerkiksi ruoka- tms. muita tarvikkeita on jo hankittu peruttua tilaisuutta varten, ei edellä mainittuihin hankintoihin kohdistuvia kuluja korvata asiakkaalle. Tilanteissa, joissa asiakasta (tilaaja) ei ole peruutushetkellä vielä laskutettu, mutta hankintoja on kuitenkin suoritettu, on asiakas (tilaaja) velvollinen korvaamaan hankinnoista aiheutuneet kulut HSM Saunoille.

5. TILAISUUDEN SIIRTO KORONATILANTEESSA

Mikäli viralliset määräykset ja/tai asiakkaan (tilaaja) omat suositukset estävät tilaisuuden järjestämisen, on tilaisuuden ajankohtaa mahdollista siirtää veloituksetta. Siirretyissä varauksissa ovat kuitenkin voimassa alkuperäisten varauksien peruutusehdot päivämäärineen. Siirretyistä varauksista ei varausmaksuja tms. kuluja palauteta.

6. VAHINGOT
Asiakas (tilaaja) on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmansille osapuolille aiheuttamansa mahdolliset vahingot täysimääräisinä. Asiakas (tilaaja) on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta.

Terassilla varustetuissa saunatiloissa sisäkalusteiden vienti terassille on kielletty. Sisäkalusteille aiheutuneet vauriot esim. sateen sattuessa laskutetaan kokonaisuudessaan asiakkaalta (tilaaja).

Mahdollisten henkilövahinkojen välttämiseksi lasisten juomapullojen sekä juomalasien vienti suihkutiloihin ja löylyhuoneeseen on kielletty. Asiakkaan (tilaaja) ja vieraiden toiminnasta aiheutuneet mahdolliset henkilövahingot saunatiloissa eivät velvoita/koske tilan omistajaa (HSM Saunat).

7. JÄRJESTYS
Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan se määrä henkilöitä, joka on tilan kuvauksessa mainittu.

Tilojen omistajalla (HSM Saunat) on järjestyshäiriötilanteessa (tai muunlainen tilojen väärinkäyttö) oikeus keskeyttää tilaisuus ilman ennakkovaroitusta sekä tyhjentää vuokrattu tila. Tilaisuuden keskeyttämisestä aiheutuneista kustannuksista (esim. vartijoiden kutsuminen) vastaa vuokraaja (tilaaja) kokonaisuudessaan.

Tupakointi sisätiloissa on kielletty. Lisäksi nuuskapusseja ja/tai muita tupakkatuotteita ei saa laittaa wc-pönttöön, lavuaariin, suihku- ja saunatiloihin ja/tai jättää lattiapinnoille; ainoastaan roska-astioihin.

Mahdollisten henkilövahinkojen välttämiseksi lasisten juomapullojen sekä juomalasien vienti suihku- ja löylyhuoneeseen on kielletty.

Vuokraaja (tilaaja) vastaa tilojen lukitsemisesta vuokra-ajan päättyessä. Vartijakäynnit kohteissa automaattisesti vuokra-ajan päättymisen jälkeen.

Kaikkien mahdollisien lisätoimenpiteiden kustannuksista vastaa varaaja (tilaaja) kokonaisuudessaan.

 8. RUOKAILUT JA ASTIASTOT
Asiakkaalla on mahdollisuus tilata ruokatarjoilut HSM Saunoilta. Hinnat sisältävät astiaston sekä niiden tiskauksen; asiakkaan ei siis tällöin tarvitse huolehtia käyttämiensä astioiden tiskauksesta. Catering palvelut minimissään 10 henkilölle. Toimitusmaksu 20e/tilaus. Tiedustelut ja tilaukset myynti@hsm.fi sekä puhelimitse 040 546 81 99

Mikäli asiakas tuo omat ruoat, astiasto on tällöin myös käytettävissä. Kuitenkin edellyttäen, että astiat ovat tilaisuuden päättymisen jälkeen palautettu niille kuuluville paikoilleen puhdistettuina. Puhdistamattomista astioista veloitetaan lisämaksu 2,00e/astiasto/hlö sis. alv 24%, minimiveloitus 20,00e sis. alv 24% + laskutuslisä 10,00e sis. alv 24%.

9. YLEINEN SIISTEYS JA SIIVOUS
Tilojen vuokrahintoihin sisältyy perussiivous. Tilat tulee kuitenkin siistiä asiakkaan (tilaaja) toimesta ohjeiden mukaisesti vuokra-ajan päättymiseen mennessä ellei toisin ole sovittu.

Saunatiloissa ovat juomapulloille/-tölkeille osoitetut roska-astiat sekä roskille erikseen. Käytetyt juomapullot/-tölkit tulee sijoittaa/palauttaa niille varatuille paikoilleen tyhjennettyinä. Asiakas on vastuussa tilojen normaalista siisteydestä; kaatuneet juomat/ruoat lattialta pyyhittyinä.

Terassilla varustetuissa saunatiloissa kaikki juomapullot/-tölkit ja astiat sekä ruoantähteet tulee asiakkaan huolehtia sisätiloihin niille kuuluville paikoilleen tilaisuuden päättyessä.

Mikäli siivousohjeita ei ole noudatettu, varauksen tekijää (tilaaja) voidaan jälkikäteen laskuttaa toteutuneiden kustannusten mukaisesti.

10. REKLAMAATIO
Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteeseen myynti.hsmsaunat@gmail.com tai puhelimitse numeroon 050 33 88 121.Vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.

- - - -

INFO
Saunaohjeet, avainten haku/palautus ja muu tarvittava saunainfo lähetetään erikseen sähköpostitse lähempänä tilaisuuttanne.

- - - -
Päivitetty 13.10.2020
HSM Saunat

3D Virtuaaliesittely

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.

Yhteenveto

Yleisarvosana 4.15
Tilan kunto
4.24
Hinta/laatu-suhde
4.13
Varustelu
4.01
Tilan siisteys
4.29
1 = Heikko    5 = Erinomainen

Yhteenveto perustuu 163 arvosteltuun tilaisuuteen, joissa on ollut yhteensä 3043 osallistujaa.

Tämä tila on saanut pääasiassa erinomaisia arvosanoja. Voit siis luottavaisin mielin järjestää tilaisuuden täällä.

Yksittäiset palautteet

Yhteensä 163 palautetta.

Näytetään tulokset 101 - 110. Sivu: 11 / 17
1 | 2...7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17

Asiakas- tai kutsuvierastilaisuus

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
1
Varustelu
2
Siisteys
2
8
11/2017

Sauna oli kylmä kun tulimme-sauna pitää laittaa itse päälle!Takkapuita ei ollut.Tämä oli meille ns.kertalämmeitteinen saunareissu tälle järjestäjälle! Kerta riitti kiitti!


Palaute annettu 25.11.2017 14:04:31 nimellä Yksi käynti.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
4
Varustelu
3
Siisteys
3
20
11/2017

Kaikki toimi hienosti. Ystävällinen palvelu. Kehityskohteita: olisimme kaivanneet juomalaseja, viinilaseja ja kahvikuppeja tai vaihtoehtoisesti tietoa että oli osannut varatua kertakäyttömukeilla.. muutaman kertakäyttömukin onneksi löysimme kaapista. Pesutilojen siisteydessä hieman toivomisen varaa. Mutta eivät nämä puutteet iltaamme isommin haitanneet. Viihdyimme kyllä.


Palaute annettu 18.11.2017 08:56:31.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
3
Siisteys
5
30
11/2017

Tila oli siisti ja viihtyisä. Upeat näkymät terassilta. Keittiön varustus oli aika huono, mutta tarkoitus varmaankin on, että tilassa ei itse kokata, vaan käytetään lisäpalveluita.
Tilan AV-välineet vaatisivat käyttöohjeita. Olisimme halunneet soittaa musiikkia, mutta pettymykseksemme tilassa ei ollut cd-soitinta, emmekä myöskään saaneet kännykkää liitettyä mihinkään, jotta spotifyn kuuntelu olisi ollut mahdollista. Karaokelaitteet myös temppuilivat jatkuvasti, kappaleita ei pystynyt valitsemaan ja mikissä ääni tuli kaikuna jäljessä. Ainoa musiikki mitä saimme illan aikana aikaiseksi oli oma laulu!


Palaute annettu 12.11.2017 15:38:52 nimellä Tiina.
 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
3
Siisteys
4
30
11/2017

Juhla/saunatila oli hyvä ja siisti.
Tilan varustelussa (ruuan valmistuksen osalta) oli puutteita, esim kunnollista veistä ei löytynyt ja kaapit oli erittäin sekaisin, mutta onneksi hätä keinot keksii.
Kaiken kaikkiaan kuitenkin positiivinen kokemus ja voisin suositella.


Palaute annettu 7.11.2017 08:50:44 nimellä Petra.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
3
Siisteys
4
10
10/2017

Hyvä sijainti ja perussiistit tilat.


Palaute annettu 30.10.2017 11:17:52.
 

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
4
Siisteys
5
25
10/2017

Kuvat tilasta antaa avaramman ja freshimmän kuvan kuin todellisuus. Olisi ollut kiva saada joku infoviesti vaikka etukäteen, miten asiat hoituu. Ei tarvitsisi itse murehtia ja olla yhteyksissä ja miettiä, miten ja koska avaimet saa yms.
Tilassa valot ei toimineet oikein, vaihtoehdot oli kaikki päällä tai kaikki pois, tunnelmavalaistukseen oli mahdollisuus, mutta katkaisimet rikki. Tästä olisi ollut hyvä mainita etukäteen. Saunailtaan vähän turhan rajut valot pitää kaikki päällä. Muuten vietimme hauskan illan ystävieni ja asiakkaitteni kanssa ja tila oli meille juuri sopiva:)


Palaute annettu 11.10.2017 08:02:39 nimellä OH.
 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
2
Siisteys
4
-
10/2017

Varauksen yhteydessä luvattiin, että tiloissa on PlayStation 3, singstar mikit ja pelejä. Pelit löytyivät ja konsoli, mutta mikkejä oli vain yksi, eikä playstationia saanut kytkettyä tv kiinni, sillä joku oli rikkonut usb/hdmi-liitännäiset. Lisäksi mainostettin tiloista löytyvän shampoot yms. Mutta suihkusta löytyi vain miesten bodyshampoota. Suosittelisin käymään tilanne läpi ja varmistamaan, että kaikki luvattu löytyy...ikävää kun ei voinutkaan hyödyntää ps3:sta...


Palaute annettu 9.10.2017 12:36:06.
 

Koulutustilaisuus

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
35
10/2017

Kokonaisuutena tila on erinomainen hinta-laatusuhteeltaan. Valoisa ja moderni. Myös erinomainen parveke.

Muutamia ongelmia paikassa kuitenkin on.
-Reitti osoitteeseen on helppo, mutta varsinaiseen tilaan jokseenkin monimutkainen. Kannattaa siis laittaa tapahtumakuvaukseen selkeät ohjeet.
-Television HDMI -liitännät on rikottu, joten paikan päällä mainostettua konsolia ei voi käyttää. Ei voi siis laulaa singstaria. Ollut rikki ainakin pari kuukautta.
-Saunassa on myös lievä turvallisuusriski, koska saunakoroke/jakkara voi keikata ja ainakin vielä hetki sitten yksi laudepaikka oli osittain murtunut/rikki.

Keittiöön kannattaa ottaa myös omat välineet. Ruokailuvälineitä ja satunnaisia astioita on, muttei esimerkiksi leikkausveistä.


Palaute annettu 4.10.2017 12:07:17 nimellä Yhdistystoimija.
 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
4
Varustelu
1
Siisteys
5
30
09/2017

Tilat olivat hyvät ja tyylikkäät. Saunassa hieman lauteet korjaamista vailla, samoin pukuhuoneessa oli hylly rikki. Laitteet mitä mainostettiin eivät toimineet (singstar ym) kaiutinjärjestelmä toimi. Astiasto oli puutteellinen, onneksi oli kertakäyttöastiat mukana. Keittiön roskakaapin oven sarana oli myös rikki. Hienot tilat saisi kohtuullisella pikkurempalla vielä pitkästi lisäaikaa ennen suurta remonttia.


Palaute annettu 12.9.2017 07:01:13.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
4
Siisteys
5
-
08/2017

Saunaa ei oltu laitettu päällä ennakkoon mikä oli pettymys.
Emme olleet tilanneet pyyheitä ennakkoon mutta voisiko teilläkin olla se systeemi käytössä että saunalla on aina reilusti vuokrapyyheita ja ne veloittaisiin jälkikäteen sen mukaan montaako on käytetty?


Palaute annettu 28.8.2017 05:36:52 nimellä Olli.
 

Näytetään tulokset 101 - 110. Sivu: 11 / 17
1 | 2...7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 25 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja Lihapullakeisari Oy
Tilan osoite Hatanpään valtatie 18
33100 Tampere
3D Virtuaaliesittely
3D Virtuaaliesittely

Sijainti kartalla