SaunaOnline Taloyhtiö
 

HSM - Ratinan Sauna

UPEAT PUITTEET 25 HENGEN KOKOUKSIIN, JUHLIIN SEKÄ ILLANVIETTOIHIN!

Tämä kattokerroksen (5. krs) tila sopii vaativampaankin makuun. Tila koostuu suuresta takallisesta lounge-tilasta, saunaosastosta, keittiöstä ja kattoterassista. Lounge-tila mukautuu tarpeenne mukaan niin kokouksiin kuin juhliinkin. Tämän saunatilan tilaisuuksiin osallistuvien tulee olla vähintään 25 vuotta täyttäneitä!

Lounge-tilasta löytyy pöydät ja tuolit 20 hengelle ja noin 5 hengen sohvanurkkaus takan ääreltä (Takkapuut eivät sisälly tilavuokraan, erikseen tilattavissa). Lounge-tilan varustukseen sisältyy videotykki, valkokangas, taulu-tv, SoundBar-äänentoistojärjestelmä ja PlayStation 3 sekä kaksi SingStar-peliä mikrofoneineen. Keittiössä käytössänne on jääkaappi, keittolevyt, mikroaaltouuni ja 25 hengen astiasto.

Lisäluksusta tilaisuuteenne tuo tilava ja upeat maisemat tarjoava kattoterassi. Kattoterassilla on lisäksi pöydät ja tuolit 12 hengelle.

RUOKAILU JA CATERING
Yhteistyökumppanimme Lihapullakeisari.fi tarjoaa monipuolisia menukokonaisuuksia illanviettoihin ja juhlahetkiin. Minimitoimitus 10hlö.

MUUT LISÄPALVELUT
Voitte halutessanne tilata online-varauksen yhteydessä mm. pyyhkeet sekä varaukseen lisätunteja.

RAJOITUKSET SEKÄ SUOSITUKSET
Saunatilat ovat vuokrattavissa normaalisti, mutta asiakkaan tulee sitoutua ja noudattaa vallitsevia mahdollisia rajoituksia sekä suosituksia. Lisätietoa päivitettyyn tilanteeseen täältä>

TERVETULOA VIIHTYMÄÄN!

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Pyyhevuokra
Säästä aikaa ja vaivaa. Tilaa pyyhkeet saunojille valmiiksi.
5,00 €/kpl
Saunontalisä päiväkokoukseen (klo 8-17 välillä)
Kokousvuoroon klo 8-17 välillä ei sisälly oletuksena saunan käyttö. Valitse lisäpalveluna tarvittaessa. Iltavuoroon klo 17 alkaen saunan käyttöoikeus sisältyy automaattisesti.
34,99 €/kpl
Lisätunnit klo 01-03
Voit valita 1 tai 2 lisätuntia tilaisuuteesi.
50,00 €/kpl

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

Asiakkaidemme huomioitavaksi:
Saunatilat ovat vuokrattavissa tällä hetkellä normaalisti, mutta asiakkaan tulee sitoutua ja noudattaa vallitsevia mahdollisia rajoituksia sekä suosituksia. Lisätietoa päivitettyyn tilanteeseen osoitteessa: https://www.tays.fi/fi-fi/sairaanhoitopiiri/Koronavirus_COVID19/Pirkanmaan_koronavirustilanne_ja_suositukset

1. VARAUS
Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen. Mahdollisista lisätunneista ja/tai muista lisäpalveluista on sovittava etukäteen tilan omistajan (HSM Saunat) kanssa ja niistä veloitetaan erillinen maksu.

Tilan varaajan ja kaikkien tilassa olevien tulee olla vähintään 25 vuotta täyttäneitä.

2. MAKSUEHDOT
Yksityishenkilöiltä edellytetään varauksen maksamista ennakkoon verkkomaksuna, luottokortilla tai ulkopuolisen rahoitusyhtiön kautta. Tilaisuus tulee olla maksettuna 100% ennen tilaisuuden alkua. Yrityksille myös laskutus. Laskutuslisä 10 €/lasku sis. alv 24%.

Kaupantekohetkeksi katsotaan varausvahvistuksen päivämäärä.

3. PERUUTUS
Ylivoimaisesta esteestä johtuen tilan omistaja (HSM Saunat) voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muutoin korvausvelvollinen.

Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen alle 14 vrk tilaisuuden ajankohdasta, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta.  14vrk ennen tilauksen ajankohtaa perutuista varauksista 50%.

Saunatiloissa ei saa järjestää vastikkeellista anniskelua eikä maksullisia tilaisuuksia esim. pääsylippujen muodossa.

Tilan omistajalla (HSM Saunat) on oikeus peruuttaa/keskeyttää tilaisuus mikäli väärinkäytöksiä esiintyy ja/tai on syytä epäillä niin tapahtuvan. Edellä mainituissa tilanteissa asiakkaalle (tilaaja) ei korvata jo maksettuja tilavuokria ja/tai muita tilattuja lisäpalveluita.

4. PERUUTUS KORONATILANTEESSA

Mikäli viralliset määräykset/rajoitukset estävät tilaisuuden pidon on molemmin puolinen force majeure-tilanne; tilaisuuden varausmaksut ja lisäpalvelut (pois lukien cateringpalvelut) palautetaan sellaisenaan, kuitenkin mahdolliset transaktio-, välitys- ja laskutuspalkkiot huomioiden. Tilanteissa, joissa varaus perutaan asiakkaan (tilaaja) omien Koronasuositusten tms. syiden vuoksi, noudatetaan HSM Saunojen normaaleita peruutusehtoja (3.Peruutus). Tilaisuutta voidaan kuitenkin siirtää sellaisenaan tietyillä ehdoilla (5. Tilaisuuden siirto Koronatilanteessa).

Cateringpalveluiden osalta viranomaisten määräysten/rajoitusten vuoksi peruutetuissa varauksissa, joissa esimerkiksi ruoka- tms. muita tarvikkeita on jo hankittu peruttua tilaisuutta varten, ei edellä mainittuihin hankintoihin kohdistuvia kuluja korvata asiakkaalle. Tilanteissa, joissa asiakasta (tilaaja) ei ole peruutushetkellä vielä laskutettu, mutta hankintoja on kuitenkin suoritettu, on asiakas (tilaaja) velvollinen korvaamaan hankinnoista aiheutuneet kulut HSM Saunoille.

5. TILAISUUDEN SIIRTO KORONATILANTEESSA

Mikäli viralliset määräykset ja/tai asiakkaan (tilaaja) omat suositukset estävät tilaisuuden järjestämisen, on tilaisuuden ajankohtaa mahdollista siirtää veloituksetta. Siirretyissä varauksissa ovat kuitenkin voimassa alkuperäisten varauksien peruutusehdot päivämäärineen. Siirretyistä varauksista ei varausmaksuja tms. kuluja palauteta.

6. VAHINGOT
Asiakas (tilaaja) on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmansille osapuolille aiheuttamansa mahdolliset vahingot täysimääräisinä. Asiakas (tilaaja) on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta.

Terassilla varustetuissa saunatiloissa sisäkalusteiden vienti terassille on kielletty. Sisäkalusteille aiheutuneet vauriot esim. sateen sattuessa laskutetaan kokonaisuudessaan asiakkaalta (tilaaja).

Mahdollisten henkilövahinkojen välttämiseksi lasisten juomapullojen sekä juomalasien vienti suihkutiloihin ja löylyhuoneeseen on kielletty. Asiakkaan (tilaaja) ja vieraiden toiminnasta aiheutuneet mahdolliset henkilövahingot saunatiloissa eivät velvoita/koske tilan omistajaa (HSM Saunat).

7. JÄRJESTYS
Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan se määrä henkilöitä, joka on tilan kuvauksessa mainittu.

Tilojen omistajalla (HSM Saunat) on järjestyshäiriötilanteessa (tai muunlainen tilojen väärinkäyttö) oikeus keskeyttää tilaisuus ilman ennakkovaroitusta sekä tyhjentää vuokrattu tila. Tilaisuuden keskeyttämisestä aiheutuneista kustannuksista (esim. vartijoiden kutsuminen) vastaa vuokraaja (tilaaja) kokonaisuudessaan.

Tupakointi sisätiloissa on kielletty. Lisäksi nuuskapusseja ja/tai muita tupakkatuotteita ei saa laittaa wc-pönttöön, lavuaariin, suihku- ja saunatiloihin ja/tai jättää lattiapinnoille; ainoastaan roska-astioihin.

Mahdollisten henkilövahinkojen välttämiseksi lasisten juomapullojen sekä juomalasien vienti suihku- ja löylyhuoneeseen on kielletty.

Vuokraaja (tilaaja) vastaa tilojen lukitsemisesta vuokra-ajan päättyessä. Vartijakäynnit kohteissa automaattisesti vuokra-ajan päättymisen jälkeen.

Kaikkien mahdollisien lisätoimenpiteiden kustannuksista vastaa varaaja (tilaaja) kokonaisuudessaan.

 8. RUOKAILUT JA ASTIASTOT
Asiakkaalla on mahdollisuus tilata ruokatarjoilut HSM Saunoilta. Hinnat sisältävät astiaston sekä niiden tiskauksen; asiakkaan ei siis tällöin tarvitse huolehtia käyttämiensä astioiden tiskauksesta. Catering palvelut minimissään 10 henkilölle. Toimitusmaksu 20e/tilaus. Tiedustelut ja tilaukset myynti@hsm.fi sekä puhelimitse 040 546 81 99

Mikäli asiakas tuo omat ruoat, astiasto on tällöin myös käytettävissä. Kuitenkin edellyttäen, että astiat ovat tilaisuuden päättymisen jälkeen palautettu niille kuuluville paikoilleen puhdistettuina. Puhdistamattomista astioista veloitetaan lisämaksu 2,00e/astiasto/hlö sis. alv 24%, minimiveloitus 20,00e sis. alv 24% + laskutuslisä 10,00e sis. alv 24%.

9. YLEINEN SIISTEYS JA SIIVOUS
Tilojen vuokrahintoihin sisältyy perussiivous. Tilat tulee kuitenkin siistiä asiakkaan (tilaaja) toimesta ohjeiden mukaisesti vuokra-ajan päättymiseen mennessä ellei toisin ole sovittu.

Saunatiloissa ovat juomapulloille/-tölkeille osoitetut roska-astiat sekä roskille erikseen. Käytetyt juomapullot/-tölkit tulee sijoittaa/palauttaa niille varatuille paikoilleen tyhjennettyinä. Asiakas on vastuussa tilojen normaalista siisteydestä; kaatuneet juomat/ruoat lattialta pyyhittyinä.

Terassilla varustetuissa saunatiloissa kaikki juomapullot/-tölkit ja astiat sekä ruoantähteet tulee asiakkaan huolehtia sisätiloihin niille kuuluville paikoilleen tilaisuuden päättyessä.

Mikäli siivousohjeita ei ole noudatettu, varauksen tekijää (tilaaja) voidaan jälkikäteen laskuttaa toteutuneiden kustannusten mukaisesti.

10. REKLAMAATIO
Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteeseen myynti@hsm.fi tai puhelimitse numeroon 040 546 81 99. Vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.

- - - -

INFO
Saunaohjeet, avainten haku/palautus ja muu tarvittava saunainfo lähetetään erikseen sähköpostitse lähempänä tilaisuuttanne.

- - - -
Päivitetty 13.10.2020
HSM Saunat

3D Virtuaaliesittely

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.

Yhteenveto

Yleisarvosana 3.73
Tilan kunto
3.69
Hinta/laatu-suhde
3.63
Varustelu
3.37
Tilan siisteys
3.81
1 = Heikko    5 = Erinomainen

Yhteenveto perustuu 131 arvosteltuun tilaisuuteen, joissa on ollut yhteensä 2411 osallistujaa.

Tämä tila sijoittu arvostelultaan keskikastiin ja on perusvarma valinta. Kaikilta osa-alueiltaan se ei kuitenkaan yllä aivan parhaimmistoon.

Yksittäiset palautteet

Yhteensä 131 palautetta.

Näytetään tulokset 61 - 70. Sivu: 7 / 14
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11...13 | 14

Muu yksityisjuhla

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
5
Varustelu
4
Siisteys
4
30
01/2018

Tilat palvelivat hyvin.


Palaute annettu 19.3.2018 16:15:13.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
3
Varustelu
2
Siisteys
3
23
01/2018

Tila oli ok. SingStar ei ollut toimiva kun puuttui toinen mikrofoni ja olemassa olevasta oli patterit hukassa. Ne kyllä löydettiin hetken etsinnän jälkeen.
Ruoka oli hyvää.


Palaute annettu 16.1.2018 09:44:21.
 

Muu yksityisjuhla

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
3
Varustelu
2
Siisteys
4
20
01/2018

Vietettiin valmistujaisia 20 hengen porukalla, joista suurin osa saunoi. Siisti ja viihtyisä tila. Saunaosasto tilava ja siisti. Pleikkari 3 toimi, mutta Singstar-levyt ovat pleikkari kakkoseen. Eivät siis toimi yhdessä. Matalia lautasia ei ole tarpeeksi (vain 14), vaikka muita ruokailuvälineitä löytyy reilusti. Vuokrataan varmasti uudelleen, koska tilat toimivat muuten loistavasti 20 hengelle.


Palaute annettu 8.1.2018 09:23:48 nimellä Astalainen.
 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
5
Varustelu
4
Siisteys
5
30
12/2017

Varaus ja avainten nouto toimi sujuvasti. Tila on hyvä, iso ja yhtenäinen sekä siisti. Istumatilaa riittää isommallekin porukalle. Kiitos myös joustavasta palvelusta, aivan mahtavaa!


Palaute annettu 20.12.2017 15:37:23 nimellä Iiris.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
3
Varustelu
3
Siisteys
3
30
12/2017

Tila oli siisti ja sopiva pikkujoulujen järjestämiseen. Sauna oli iso ja hauska yksityiskohta oli ikkunat jolloin saunassa olevat pystyivät myös seuraamaan ohjelmaa ja eivät näin olleet "eristyksissä" tapahtumista.


Palaute annettu 18.12.2017 09:14:54 nimellä JP.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
5
Varustelu
4
Siisteys
4
20
12/2017

Kahdenkymmenen hengen työporukan pikkujoulut. Paikka on sijainniltaan mahtava
hienoine näköaloineen ja saunan löylyineen. Kylmätilaa on tarpeeksi juomille ja
ruualle. äänentoistolaitteet vaatisi päivittämistä, mutta meillä oli karaoke tilattuna
joten porukka viihtyi.


Palaute annettu 4.12.2017 17:55:53 nimellä Juhlaisäntä.
 

Kokous

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
2
Varustelu
3
Siisteys
3
25
11/2017

Tilaan oli hankala päästä. Sähköpostin vahvistuksessa ei ollut mainintaa, että avain haetaan Nesteeltä ja rakennukseen kuljetaan parkkihallin kautta. Hyvää palaveriaikaa kului seikkailemiseen puolisen tuntia ja vaati lopulta soiton palvelun myyjälle.

Tila oli kylmä eikä projektori meinannut toimia. Tiloiltaan ja varustelultaan tila vastasi sitä mitä esittelyssä kerrottiin.


Palaute annettu 4.12.2017 14:33:58.
 

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
1
Hinta/laatu
2
Varustelu
2
Siisteys
3
9
11/2017

Saunatila on nähnyt parhaat päivänsä. Suihkuissa on hometta ja pukuhuoneen vessassa on jonkinasteinen vesivahinko. Sisällä oleskelutiloissa oli kylmä. Oleskelutila ja terassi ovat
puitteiltaan asialliset. Takka löytyy, mutta takkapuista ei ollut tietoa.

Saunatilan yhteyshenkilö ei vastannut viesteihin ja oli todella hankalaa saada tietoa mistä avaimet sai noudettua. Vasta kun yhteyshenkilöön otettiin yhteyttä toisesta puhelimesta, vastasi hän puheluun.

Saunan vuokra oli suhteellisen edullinen, joten ilmeisesti siihen rahaan oli turha ihmeitä odottaa.


Palaute annettu 28.11.2017 09:19:59 nimellä Saunoja.
 

Asiakas- tai kutsuvierastilaisuus

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
1
Varustelu
2
Siisteys
2
8
11/2017

Sauna oli kylmä kun tulimme-sauna pitää laittaa itse päälle!Takkapuita ei ollut.Tämä oli meille ns.kertalämmeitteinen saunareissu tälle järjestäjälle! Kerta riitti kiitti!


Palaute annettu 25.11.2017 14:04:31 nimellä Yksi käynti.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
4
Varustelu
3
Siisteys
3
20
11/2017

Kaikki toimi hienosti. Ystävällinen palvelu. Kehityskohteita: olisimme kaivanneet juomalaseja, viinilaseja ja kahvikuppeja tai vaihtoehtoisesti tietoa että oli osannut varatua kertakäyttömukeilla.. muutaman kertakäyttömukin onneksi löysimme kaapista. Pesutilojen siisteydessä hieman toivomisen varaa. Mutta eivät nämä puutteet iltaamme isommin haitanneet. Viihdyimme kyllä.


Palaute annettu 18.11.2017 08:56:31.
 

Näytetään tulokset 61 - 70. Sivu: 7 / 14
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11...13 | 14

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 25 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja Lihapullakeisari Oy
Tilan osoite Hatanpään valtatie 18
33100 Tampere
3D Virtuaaliesittely
3D Virtuaaliesittely

Sijainti kartalla