SaunaOnline Taloyhtiö
  • SaunaOnline:  Sauna-, kokous- ja juhlatilat | Taloyhtiöt
 

HSM - Ratinan Sauna

UPEAT PUITTEET 25 HENGEN KOKOUKSIIN, JUHLIIN SEKÄ ILLANVIETTOIHIN!

Tämä kattokerroksen tila sopii vaativampaankin makuun. Tila koostuu suuresta takallisesta lounge-tilasta, saunaosastosta, keittiöstä ja kattoterassista. Lounge-tila mukautuu tarpeenne mukaan niin kokouksiin kuin juhliinkin. Tämän saunatilan tilaisuuksiin osallistuvien tulee olla vähintään 25 vuotta täyttäneitä!

Lounge-tilasta löytyy pöydät ja tuolit 20 hengelle ja noin 5 hengen sohvanurkkaus takan ääreltä (Takkapuut eivät sisälly tilavuokraan, erikseen tilattavissa). Lounge-tilan varustukseen sisältyy taulu-tv ja SoundBar-äänentoistojärjestelmä. Keittiössä käytössänne on jääkaappi, keittolevyt, mikroaaltouuni ja 25 hengen astiasto.

Lisäluksusta tilaisuuteenne tuo tilava ja upeat maisemat tarjoava kattoterassi. Kattoterassilla on lisäksi pöydät ja tuolit 12 hengelle.

RUOKAILU JA CATERING
Yhteistyökumppanimme Lihapullakeisari.fi tarjoaa monipuolisia menukokonaisuuksia illanviettoihin ja juhlahetkiin. Minimitoimitus 10hlö.

MUUT LISÄPALVELUT
Voitte halutessanne tilata online-varauksen yhteydessä mm. pyyhkeet sekä varaukseen lisätunteja.

RAJOITUKSET SEKÄ SUOSITUKSET
Saunatilat ovat vuokrattavissa normaalisti, mutta asiakkaan tulee sitoutua ja noudattaa vallitsevia mahdollisia rajoituksia sekä suosituksia. Lisätietoa päivitettyyn tilanteeseen täältä>

TERVETULOA VIIHTYMÄÄN!

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Pyyhevuokra
Säästä aikaa ja vaivaa. Tilaa pyyhkeet saunojille valmiiksi.
5,00 €/kpl
Saunontalisä päiväkokoukseen (klo 8-17 välillä)
Kokousvuoroon klo 8-17 välillä ei sisälly oletuksena saunan käyttö. Valitse lisäpalveluna tarvittaessa. Iltavuoroon klo 17 alkaen saunan käyttöoikeus sisältyy automaattisesti.
34,99 €/kpl
Lisätunnit klo 01-03
Voit valita 1 tai 2 lisätuntia tilaisuuteesi.
50,00 €/kpl

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

Asiakkaidemme huomioitavaksi:
Saunatilat ovat vuokrattavissa tällä hetkellä normaalisti, mutta asiakkaan tulee sitoutua ja noudattaa vallitsevia mahdollisia rajoituksia sekä suosituksia. Lisätietoa päivitettyyn tilanteeseen osoitteessa: https://www.tays.fi/fi-fi/sairaanhoitopiiri/Koronavirus_COVID19/Pirkanmaan_koronavirustilanne_ja_suositukset

1. VARAUS
Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen. Mahdollisista lisätunneista ja/tai muista lisäpalveluista on sovittava etukäteen tilan omistajan (HSM Saunat) kanssa ja niistä veloitetaan erillinen maksu.

Tilan varaajan ja kaikkien tilassa olevien tulee olla vähintään 25 vuotta täyttäneitä.

2. MAKSUEHDOT
Yksityishenkilöiltä edellytetään varauksen maksamista ennakkoon verkkomaksuna, luottokortilla tai ulkopuolisen rahoitusyhtiön kautta. Tilaisuus tulee olla maksettuna 100% ennen tilaisuuden alkua. Yrityksille myös laskutus. Laskutuslisä 10 €/lasku sis. alv 24%.

Kaupantekohetkeksi katsotaan varausvahvistuksen päivämäärä.

3. PERUUTUS
Ylivoimaisesta esteestä johtuen tilan omistaja (HSM Saunat) voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muutoin korvausvelvollinen.

Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen alle 14 vrk tilaisuuden ajankohdasta, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta.  14vrk ennen tilauksen ajankohtaa perutuista varauksista 50%.

Saunatiloissa ei saa järjestää vastikkeellista anniskelua eikä maksullisia tilaisuuksia esim. pääsylippujen muodossa.

Tilan omistajalla (HSM Saunat) on oikeus peruuttaa/keskeyttää tilaisuus mikäli väärinkäytöksiä esiintyy ja/tai on syytä epäillä niin tapahtuvan. Edellä mainituissa tilanteissa asiakkaalle (tilaaja) ei korvata jo maksettuja tilavuokria ja/tai muita tilattuja lisäpalveluita.

4. PERUUTUS KORONATILANTEESSA

Mikäli viralliset määräykset/rajoitukset estävät tilaisuuden pidon on molemmin puolinen force majeure-tilanne; tilaisuuden varausmaksut ja lisäpalvelut (pois lukien cateringpalvelut) palautetaan sellaisenaan, kuitenkin mahdolliset transaktio-, välitys- ja laskutuspalkkiot huomioiden. Tilanteissa, joissa varaus perutaan asiakkaan (tilaaja) omien Koronasuositusten tms. syiden vuoksi, noudatetaan HSM Saunojen normaaleita peruutusehtoja (3.Peruutus). Tilaisuutta voidaan kuitenkin siirtää sellaisenaan tietyillä ehdoilla (5. Tilaisuuden siirto Koronatilanteessa).

Cateringpalveluiden osalta viranomaisten määräysten/rajoitusten vuoksi peruutetuissa varauksissa, joissa esimerkiksi ruoka- tms. muita tarvikkeita on jo hankittu peruttua tilaisuutta varten, ei edellä mainittuihin hankintoihin kohdistuvia kuluja korvata asiakkaalle. Tilanteissa, joissa asiakasta (tilaaja) ei ole peruutushetkellä vielä laskutettu, mutta hankintoja on kuitenkin suoritettu, on asiakas (tilaaja) velvollinen korvaamaan hankinnoista aiheutuneet kulut HSM Saunoille.

5. TILAISUUDEN SIIRTO KORONATILANTEESSA

Mikäli viralliset määräykset ja/tai asiakkaan (tilaaja) omat suositukset estävät tilaisuuden järjestämisen, on tilaisuuden ajankohtaa mahdollista siirtää veloituksetta. Siirretyissä varauksissa ovat kuitenkin voimassa alkuperäisten varauksien peruutusehdot päivämäärineen. Siirretyistä varauksista ei varausmaksuja tms. kuluja palauteta.

6. VAHINGOT
Asiakas (tilaaja) on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmansille osapuolille aiheuttamansa mahdolliset vahingot täysimääräisinä. Asiakas (tilaaja) on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta.

Terassilla varustetuissa saunatiloissa sisäkalusteiden vienti terassille on kielletty. Sisäkalusteille aiheutuneet vauriot esim. sateen sattuessa laskutetaan kokonaisuudessaan asiakkaalta (tilaaja).

Mahdollisten henkilövahinkojen välttämiseksi lasisten juomapullojen sekä juomalasien vienti suihkutiloihin ja löylyhuoneeseen on kielletty. Asiakkaan (tilaaja) ja vieraiden toiminnasta aiheutuneet mahdolliset henkilövahingot saunatiloissa eivät velvoita/koske tilan omistajaa (HSM Saunat).

7. JÄRJESTYS
Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan se määrä henkilöitä, joka on tilan kuvauksessa mainittu.

Tilojen omistajalla (HSM Saunat) on järjestyshäiriötilanteessa (tai muunlainen tilojen väärinkäyttö) oikeus keskeyttää tilaisuus ilman ennakkovaroitusta sekä tyhjentää vuokrattu tila. Tilaisuuden keskeyttämisestä aiheutuneista kustannuksista (esim. vartijoiden kutsuminen) vastaa vuokraaja (tilaaja) kokonaisuudessaan.

Tupakointi sisätiloissa on kielletty. Lisäksi nuuskapusseja ja/tai muita tupakkatuotteita ei saa laittaa wc-pönttöön, lavuaariin, suihku- ja saunatiloihin ja/tai jättää lattiapinnoille; ainoastaan roska-astioihin.

Mahdollisten henkilövahinkojen välttämiseksi lasisten juomapullojen sekä juomalasien vienti suihku- ja löylyhuoneeseen on kielletty.

Vuokraaja (tilaaja) vastaa tilojen lukitsemisesta vuokra-ajan päättyessä. Vartijakäynnit kohteissa automaattisesti vuokra-ajan päättymisen jälkeen.

Kaikkien mahdollisien lisätoimenpiteiden kustannuksista vastaa varaaja (tilaaja) kokonaisuudessaan.

 8. RUOKAILUT JA ASTIASTOT
Asiakkaalla on mahdollisuus tilata ruokatarjoilut HSM Saunoilta. Hinnat sisältävät astiaston sekä niiden tiskauksen; asiakkaan ei siis tällöin tarvitse huolehtia käyttämiensä astioiden tiskauksesta. Catering palvelut minimissään 10 henkilölle. Toimitusmaksu 20e/tilaus. Tiedustelut ja tilaukset myynti@hsm.fi sekä puhelimitse 040 546 81 99

Mikäli asiakas tuo omat ruoat, astiasto on tällöin myös käytettävissä. Kuitenkin edellyttäen, että astiat ovat tilaisuuden päättymisen jälkeen palautettu niille kuuluville paikoilleen puhdistettuina. Puhdistamattomista astioista veloitetaan lisämaksu 2,00e/astiasto/hlö sis. alv 24%, minimiveloitus 20,00e sis. alv 24% + laskutuslisä 10,00e sis. alv 24%.

9. YLEINEN SIISTEYS JA SIIVOUS
Tilojen vuokrahintoihin sisältyy perussiivous. Tilat tulee kuitenkin siistiä asiakkaan (tilaaja) toimesta ohjeiden mukaisesti vuokra-ajan päättymiseen mennessä ellei toisin ole sovittu.

Saunatiloissa ovat juomapulloille/-tölkeille osoitetut roska-astiat sekä roskille erikseen. Käytetyt juomapullot/-tölkit tulee sijoittaa/palauttaa niille varatuille paikoilleen tyhjennettyinä. Asiakas on vastuussa tilojen normaalista siisteydestä; kaatuneet juomat/ruoat lattialta pyyhittyinä.

Terassilla varustetuissa saunatiloissa kaikki juomapullot/-tölkit ja astiat sekä ruoantähteet tulee asiakkaan huolehtia sisätiloihin niille kuuluville paikoilleen tilaisuuden päättyessä.

Mikäli siivousohjeita ei ole noudatettu, varauksen tekijää (tilaaja) voidaan jälkikäteen laskuttaa toteutuneiden kustannusten mukaisesti.

10. REKLAMAATIO
Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteeseen myynti.hsmsaunat@gmail.com tai puhelimitse numeroon 050 33 88 121.Vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.

- - - -

INFO
Saunaohjeet, avainten haku/palautus ja muu tarvittava saunainfo lähetetään erikseen sähköpostitse lähempänä tilaisuuttanne.

- - - -
Päivitetty 13.10.2020
HSM Saunat

3D Virtuaaliesittely

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.

Yhteenveto

Yleisarvosana 4.15
Tilan kunto
4.25
Hinta/laatu-suhde
4.14
Varustelu
4.01
Tilan siisteys
4.30
1 = Heikko    5 = Erinomainen

Yhteenveto perustuu 162 arvosteltuun tilaisuuteen, joissa on ollut yhteensä 3018 osallistujaa.

Tämä tila on saanut pääasiassa erinomaisia arvosanoja. Voit siis luottavaisin mielin järjestää tilaisuuden täällä.

Yksittäiset palautteet

Yhteensä 162 palautetta.

Näytetään tulokset 21 - 30. Sivu: 3 / 17
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9...16 | 17

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
12
09/2022

Hyvät ohjeet, siistit tilat ja hyvät löylyt. Tullaan varmasti uudestaan.


Palaute annettu 18.9.2022 11:45:01 nimellä TPA.

Tilan vastaus:.
Hienoa, että viihdyitte, tervetuloa uudelleen! Lasse

 

Polttarit

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
15
08/2022

Hieno sauna, hyvän kokoinen tila ja helposti sai avaimen


Palaute annettu 29.8.2022 08:00:26 nimellä Polttariporukka.

Tilan vastaus:.
Kiva, että viihdyitte! Lasse

 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
25
07/2022

Upea sauna!


Palaute annettu 18.7.2022 09:45:17.
 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
4
Varustelu
5
Siisteys
5
25
06/2022

Tila oli mielestäni oikein siisti ja vastasi odotuksiani. Lisäpalvelut (pyyhkeet) löytyivät oikealta paikalta.
Säilytystilaa tarjoiluille löytyi ja penkkejä oli riittävästi kapasiteetin mukaiselle porukalle, kuten pitääkin. Tila on monikäyttöinen ja mukavan avara.
Ainoa mieleeni tuleva miinus on, että oli kuuma päivä ja toinen seinään kiinnitettävistä lisäpattereista oli jostain syystä seinässä ja päällä - tilassa oli siksi aika lämmintä varauksen alussa, mutta voimakas tuuletus auttoi asiaa. En näkisi tätäkään kuitenkaan itse tilan puitteiden tai järjestelyjen ongelmana.
Hintahan voisi aina olla pienempi, mutta kyllä hinta/laatu-suhteessakin voi sanoa, että summa ei tuntunut hirveän pahasti ylimitoitetulta.
Varaaminen ja yhteydenpito varaukseen liittyen toimi mielestäni erinomaisesti.


Palaute annettu 6.6.2022 09:48:06 nimellä Markus L.
 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
2
Varustelu
2
Siisteys
2
20
05/2022

Varaus oli helppoa ja tilan yleisilme ok. Pöydillä oli kuitenkin roskia, ja tiskikoneessa oli pohjalla melkoisesti vettä. Varusteluun kuului Singstar jota ei kuitenkaan voinut käyttää (pelit yhteensopivia vain Playstation 2:lle jota ei ollut). Myös videotykkiä ei saatu toimimaan. Juomalaatikoista kahdessa ei ollut pohjaa joten vain yhtä pystyttiin käyttämään. Etukäteen tulleissa ohjeissa neuvottiin tulemaan siltä puolen rakennusta jossa ei ollut summeria, tämä aiheutti hämmennystä (miksei toista sisäänkäyntiä mainittu missään?)


Palaute annettu 16.5.2022 10:40:58 nimellä Rebekka.

Tilan vastaus:.
Kiitos palautteesta. Välitän siistijälle palautetta roskista. Pleikkari on poistettu saunan varustelusta sen rikkouduttua, pahoittelen, mikäli se on vielä jäänyt jollekin sivustolle. Osa juomalaatikoista on tarkoitettu juomakoreille, sen vuoksi niissä ei ole pohjia.

 

Yhdistyksen tai urheiluseuran saunailta

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
35
04/2022

Tila oli hyvin toimiva! Tilavat tilat ja hyvä saunaosasto.


Palaute annettu 10.4.2022 08:49:15 nimellä Ida Korsimo.
 

Asiakas- tai kutsuvierastilaisuus

Tilan kunto
2
Hinta/laatu
2
Varustelu
5
Siisteys
2
18
03/2022

Tilassa oli neljä pyöreää pöytää, joista kaksi oli tukevia. Yksi oli siinä kunnossa, että se kannattaa poistaa tilasta välittömästi. Kaksi neljästä pöydänjalasta olivat täysin irti. Mikäli emme olisi tarvinneet tätä illan ohjelmanumeroa varten, olisimme varmasti jättäneet pöydän käyttämättä. Tila oli hieman epäsiisti. Johdot kulkivat katoissa maitoteipillä kiinnitettyinä. Jääkaapista puuttui kahva. Saunan paneeliseinät kaipaavat kunnostamista.


Palaute annettu 7.3.2022 06:58:50 nimellä Aalto-Ylevä Mikki.
 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
2
Varustelu
3
Siisteys
3
25
12/2021

Tila oli yleisesti ottaen ihan mukava, mutta tässä on muuta miinus tilasta:
Toisen vessan lukko oli rikki.
Terassin portaat vaaralliset erityisesti jos terassilla on lunta, tarvitsee jonkinnäköisen maton.
Playstation / SingStar ei ollut toimintakuntoisia. Playstationin molemmat ohjaimet olivat aivan risoja ja ainakin toinen mikrofonikin taisi olla rikki. Tämä oli suuri pettymys, sillä tila varattiin osittain sen takia, että siellä pystyi laulamaan SingStaria.
Haarukkatelineen (laatikossa) pohjalla oli todella paljon ERITTÄIN likaista vettä. Kaikki välineet meni ensin pesuun, ennen kuin niitä viitti käyttää.


Palaute annettu 28.12.2021 22:25:31 nimellä TomiP.
 

Yhdistyksen tai urheiluseuran saunailta

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
3
Varustelu
2
Siisteys
3
25
11/2021

Puitteet olivat hyvät ja varaus sekä avaimen noutaminen helppoa.


Palaute annettu 29.11.2021 10:11:13.
 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
2
Hinta/laatu
2
Varustelu
2
Siisteys
2
25
11/2021

Tila palveli n. 20 hengen juhlaseuruetta kohtuu hyvin.
Saunaa emme lämmittäneet, joten siitä ei kokemusta. Pukuhuone ja peseytymistilat vaatisivat päivitystä. Suihkukopeissa saumat olivat todella likaiset ja hieman alkavaan kosteusvaurioon viittaavat.
Eteisen vessan oven lukko ei pysynyt kiinni.
Oleskelutilan valoja ei saanut toimimaan niin, että osa valoista olisi ollu päällä ja osa pois, vaikka erilliset katkaisijat oli kaikille. Vaihtoehdot olivat siis kaikki valot päällä tai kaikki valot pois.
Lepakkotuolin istuinosa oli ratkennut rikki.
Kaikkia huoneen kaiuttimia ei saatu toimimaan. Teknisiin laitteisiin olisi hyvä olla näkyvillä käyttöohjeet.
Tv oli uusi ja siihen hdmi-piuhalla yhdistettynä läppäri toimi. Samoin soundbar toimi ok.
Videotykkiin oli vain VGA-sisääntulo, joten sitä emme voineet käyttää.
Pesukone oli tilaan saapuessamme täynnä.


Palaute annettu 15.11.2021 08:49:50.
 

Näytetään tulokset 21 - 30. Sivu: 3 / 17
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9...16 | 17

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 25 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja Lihapullakeisari Oy
Tilan osoite Hatanpään valtatie 18
33100 Tampere
3D Virtuaaliesittely
3D Virtuaaliesittely

Sijainti kartalla