SaunaOnline Taloyhtiö
  • SaunaOnline:  Sauna-, kokous- ja juhlatilat | Taloyhtiöt
 

M/S Saunaship Helsinki

M/S SAUNASHIP HELSINKI on Suomen Saunalaivaston lippulaiva, joka on keskittynyt merellisten elämyksien järjestämiseen saaristossa.

Alus on 16 hengelle (maks. 12 asiakasta + 4 miehistöä) katsastettu ja varustettu huvialus jonka varustukseen kuuluu mm.

  • Tilava salonki 12 hengelle
  • Puulämmitteinen sauna
  • Wc-, suihku- ja pukeutumistilat
  • Etu- ja takakannen terassit
  • Uimataso ja uimaportaat
  • Minikeittiö, jääkaappi-pakastin ja kaasugrilli
  • Kokous- ja viihdevarustelu: videotykki, laajakangas, fläppi-/valkotaulu, karaoke

SAUNA

12 hengen saunassa puhisee jatkuvalämmitteinen puukiuas jonka 100 kiloinen kivimassa antaa kostean pehmeät löylyt. Kolmeen suuntaan saunasta avautuvat ikkunat luovat mieleenpainuvan tunnelman ja puulämmitteisen saunan pehmeistä ja kosteista löylyistä nauttimaan päässeet ovat todenneet:"Täällähän voisi istua vaikka tuntikausia!" Maisemat vaihtuvat verkkaisesti ja sopivan paikan tullen pysähdymme uimaan. Hyppäät suoraan saunasta mereen uimaan ja tunnet kuinka kehosi syntyy uudelleen. Aluksen voi vuokrata muutamaksi tunniksi tai koko päiväksi tilaisuudesta riippuen.

Saunaristeilylle lähtöpaikkana on Kaivopuistossa Ehrenströmintie 3 - Cafe Ursulan vieressä oleva Särkän ja Harakan saarien yhteyslaituri. Laivan vuokrahintaan sisältyy luonnollisesti myös miehistö, joten riittää, että sinä vain saavut ryhmäsi kanssa valitsemaasi satamaan. Risteilyn aikana etsitään suojaisa ankkuripaikka saaristossa, jossa on mahdollisuus uintiin, grillailuun yms. Sauna on lämpimänä koko risteilyn ajan. Omia ruokia ja juomia voi tuoda alukselle ja kannen grilli on käytettävissä. Ryhmän käyttöön on varattu pyyhkeet ilman lisäkustannusta.

 Saunalaiva on mitä mainioin tapa nauttia ulkoilmasta, joten tervetuloa viihtymään kanssamme maailman kauneimpaan saaristoon ja nauttimaan saariston parhaista löylyistä!

Tähän tilaan ei valitettavasti ole vielä saatavilla online-varauksen yhteydessä tilattavia lisäpalveluja.

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

1. VARAUS
Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen. Mahdollisista lisätunneista on sovittava etukäteen tilan omistajan kanssa ja niistä voidaan veloittaa erillinen maksu.

Tilan varaajan tulee olla täysi-ikäinen.

Maksullisten yleisötapahtumien järjestäminen tilassa on kielletty.


2. PERUUTUS
Ylivoimaisesta esteestä (esim. vaikeat sääolosuhteet) johtuen tilan omistaja voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muuten korvausvelvollinen.

Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta.


3. VAHINGOT
Asiakas on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, tilan omistajalle ja/tai kolmannelle osapuolelle aiheuttamansa vahingon täysimääräisenä. Vuokraaja on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta.


4. JÄRJESTYS
Alus on 16 hengelle (maks. 12 asiakasta + 4 miehistöä) katsastettu ja asiakas voi tuoda alukseen korkeintaan 12 henkilöä.

Tupakointi sisätiloissa on kielletty.


5. REKLAMAATIO
Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteeseen info@saunaship.com tai puhelimitse numeroon 0445955811. Vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.

Yhteenveto

Yleisarvosana 4.00
Tilan kunto
4.00
Hinta/laatu-suhde
4.00
Varustelu
4.00
Tilan siisteys
4.00
1 = Heikko    5 = Erinomainen

Yhteenveto perustuu 1 arvosteltuun tilaisuuteen, jossa on ollut yhteensä 10 osallistujaa.

Tämä tila sijoittu arvostelultaan keskikastiin ja on perusvarma valinta. Kaikilta osa-alueiltaan se ei kuitenkaan yllä aivan parhaimmistoon.

Yksittäiset palautteet

Yhteensä 1 palautetta.

Näytetään tulokset 1 - 1. Sivu: 1 / 1
<< Edellinen Seuraava >>

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
4
Siisteys
4
10
06/2016

Puitteet ja järjestelyt ok, mutta palvelu olisi voinut olla paljon parempaa.


Palaute annettu 27.6.2016 12:00:56.
 

Näytetään tulokset 1 - 1. Sivu: 1 / 1
<< Edellinen Seuraava >>

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 12 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja M/S Saunaship Helsinki
Tilan osoite Ehrenströmintie 3
00140 Helsinki

Sijainti kartalla