SaunaOnline Taloyhtiö
  • SaunaOnline:  Sauna-, kokous- ja juhlatilat | Taloyhtiöt
 

Siera Nevada

Tilaussauna Siera Nevada tarjoaa erinomaisesti varustellut puitteet jopa 20 hengen tilaisuuksille. Tämä uima-altaallinen tila sopii niin palavereihin, juhliin kuin erilaisiin saunailtoihinkin.

Tila koostuu oleskelu/lounge-tilasta, saunaosastosta ja uima-allastilasta. Tilan varustukseen sisältyy:

  • Äänentoistojärjestelmä (3,5 mm liitin).
    Tv:n Spotifyn kautta (Bluetooth) tai kännykällä. 
  • Televisio
  • Jääkaappi pakastinlokerolla
  • Iso Display jääkaappi
  • Mikro
  • Sähkögrilli
  • WiFi-yhteys

Oleskelutiloissa mahtuu pöydän ja tunnelmallisen takan ääreen noin 15-25 hengen seurue. Tilavaan saunaan mahtuu kerralla jopa 10 saunojaa! 

Tiloihin voi tuoda vapaasti omia ruokia ja juomia (omat astiat mukaan). Tilassa on myös mahdollisuus reiluun vuokra-aikaan jopa seuraavaan aamuun saakka!

Tilan vuokrahinta sisältää pesutarvikkeet ja perussiivouksen.

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Pyyhevuokra
Varaus ei sisällä pyyhkeitä. Pyyhevuokra 1 € / kpl.
1,00 €/kpl
Kiukaan lisätunnit (a' 1 tunti)
Kiukaan käyttöaika on max. 6 tuntia. Tällä lisäpalvelulla voit pidentää kiukaan käyttöaikaa. Maksimiaika on 12 tuntia
6,00 €/kpl
Lisähenkilöt yli 20 kpl
Jos henkilömäärä ylittää 20 henkeä on valittava tästä lisäpalvelusta tarvittava määrä. Tilauksen voi tehdä vielä ennen varausajan alkua.
14,99 €/kpl
Polttoneste takkaan
Takan polttoneste. Takka on ns. sisustustakka. Nestettä kuluu n. 2-3 litraa/ polttokerta. Puoliväliin täytetty astia palaa n. 1-1,5 tuntia. Neste kaadetaan astioihin asiakkaalle valmiiksi.
9,50 €/litra

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

1. VARAUS
Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen. Mahdollisista lisätunneista on sovittava etukäteen tilan omistajan kanssa ja niistä voidaan veloittaa erillinen maksu.

Tilan varaajan tulee olla täysi-ikäinen ja kaikkien tilassa olevien tulee olla täysi-ikäisiä. (lukuunottamatta lastenkutsuja joissa riittää että mukana on täysi-ikäinen/ vähintään 21vuotias vastuuhenkilö) Mikäli tilassa on alkoholia ovat kaikkien oltava täysi-ikäisiä.

Maksullisten yleisötapahtumien järjestäminen tilassa on kielletty.


2. PERUUTUS
Ylivoimaisesta esteestä johtuen tilan omistaja voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muuten korvausvelvollinen.

Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta.


3. VAHINGOT
Asiakas on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmannelle osapuolelle aiheuttamansa vahingon täysimääräisenä. Vuokraaja on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta.

Tilat tulee siivota ohjeiden mukaan vuokra-ajan päättymiseen mennessä ellei muusta ole sovittu. Mikäli siivousohjeita ei ole noudatettu, varauksen tekijää voidaan jälkikäteen laskuttaa toteutuneiden kustannusten mukaan.


4. JÄRJESTYS
Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan se määrä henkilöitä, joka on tilan kuvauksessa mainittu.

Tupakointi sisätiloissa on kielletty.

Vuokraaja vastaa tilojen lukitsemisesta vuokra-ajan päättyessä.


5. REKLAMAATIO
Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteeseen johan.avellan@tectis.fi tai puhelimitse numeroon 0456721446. Vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.

6. OHJEITA

Siivous kuuluu vuokraan, tilat on kuitenkin jätettävä asialliseen kuntoon (pullot/ tölkit koriin, roskat jäteastioihin yms).
Ns. sikailusta laskutamme erikseen siivouksen alk. 50€/ tunti. Allasveden pilaamisesta (mm. ulosteet/ oksennus) johtuvasta vedenvaihdosta laskutamme alk. 400 eur. Veden vaihdon/ mahdollisen ylimääräisen siivouksen/ korjauksen seurauksesta menetetyt saunavuorot laskutamme täyteen hintaan.

Altaan/ saunan käytön turvallisuus on vuokraajan vastuulla. Hyppääminen altaaseen on kielletty (veden syvyys 1,6m). Tilaa vuokraava taho ei ole minkäänlaisessa vastuussa mahdollisesta hyppäämisestä tms. seuraavista onnettomuuksista.
Tilassa ei ole uimavalvontaa. Lasten/ muiden erityisryhmien turvallisuus kuuluu asiakkaalle. Tilassa ei ole muuta hälytysmahdollisuutta kuin asiakkaan oma matkapuhelin.

Lähtiessä on varmistettava että ulko-ovi menee lukkoon. Mikäli ovet jätetään lukitsematta voidaan asiakas katsoa korvausvelvolliseksi mahdollisessa ilkivaltatapauksessa.
Toivomme että allasosastolla ei käveltäisi kengät jalassa. Kengät voi jättää ovenpieleen. Jaloista sisään kulkeutunut hiekka ei kuulu allasosastolle. Hiekan siivouksesta saatetaan laskuttaa siivousmaksu mikäli sitä on normaalia enemmän. Mikäli asiakas haluaa polttaa kynttilöitä, on niiden alla ehdottomasti käytettävä kynttilänalusia.

Välttäkää lasisia pulloja/ laseja. (tilassa kivilattia)
Piha/ Ulkoalue tulee pitää siistinä koko varauksen ajan. Pihan siivous kuuluu asiakkaalle esim. tupakantumpit, yms. roskat, kuset ja oksennukset. Oksennuksien siivoukset alk. 50€/ kpl.
Saunavihdat sekä konfettin (paperi/ muovisilppu) käyttö kielletty.
Veden laskeminen altaaseen kielletty.
Saunan kiukaalla ruuan lämmittäminen kielletty.
Saunatilaan ei saa tuoda lemikkieläimiä. Eläinkarvojen yms. muu siivous alkaen 80€ alv. 0%
Saunatilan hävinneet/ rikotut pyyhket 25 Eur sis. Alv/ kpl
Pyydämme teitä huomioimaan että allastilassa on tallentava valvontakamera. Pukuhuone, suihkutila, sauna sekä wc on kamera-alueen ulkopuolella. Kameroihin koskeminen tai minkäänlainen peittäminen on kielletty. Käytämme tallenteita ainoastaan asiakkaidemme turvaksi, ongelmatapauksissa tms. tilanteissa.

Kieltojen/ Ohjeiden rikkominen saattaa johtaa vuokrausajan välittömään päättymiseen tilan vuokraajan toimesta.

3D Virtuaaliesittely

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.

Yhteenveto

Yleisarvosana 4.63
Tilan kunto
4.80
Hinta/laatu-suhde
4.55
Varustelu
4.43
Tilan siisteys
4.84
1 = Heikko    5 = Erinomainen

Yhteenveto perustuu 56 arvosteltuun tilaisuuteen, joissa on ollut yhteensä 1051 osallistujaa.

Tämä tila kuuluu SaunaOnlinen parhaimmistoon! Lähes poikkeuksetta tila ja palvelu ovat saaneet erinomaisia arvosanoja, joten voit olla varma, että tila vastaa odotuksianne.

Yksittäiset palautteet

Yhteensä 56 palautetta.

Näytetään tulokset 51 - 56. Sivu: 6 / 6
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 Seuraava >>

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
20
07/2016

Saunatila sijaitse ihmeellisellä paikalla, mutta itse saunatilat sisältä aivan ihanat!


Palaute annettu 12.7.2016 16:07:50.
 

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
15
06/2016

Mukava tila hyvillä varusteilla


Palaute annettu 18.6.2016 12:18:31.
 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
3
Varustelu
3
Siisteys
3
17
02/2016

-


Palaute annettu 1.3.2016 09:53:09.
 

Muu yksityisjuhla

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
4
Siisteys
5
16
02/2016

Onnistuneet varpajaiset, kiitokset.


Palaute annettu 29.2.2016 18:47:00.
 

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
3
Siisteys
5
20
02/2016

Tila on kiva, viihtyisä ja hyvin suunniteltu. Sauna on kaunis, ja löylyt riittivät hyvin, mitä ei voi sanoa monesta muusta saunasta. Uima-allas aivan erinomainen, riittävän tilava ja syvä. Erityinen plussa pukutilan lattiamattomateriaalista. Missään vaiheessa jalat eivät kastuneet. Miksei tätä ole joka paikassa!
Miinusta, että saunalta puuttuivat täysin juomalasit. Jos joi hanavettä, piti juoda käsistään (meillä oli ruoka tilattu Koivunlehdestä).
Paikalle löytäminen oli monelle hankalaa, sillä missään ei näkynyt saunan nimeä. Koivunoksa sentään näkyy jotenkin, jos sitä osaa etsiä.
Saunan nimi on muuten eri paikoissa joko Sierra tai Siera Nevada. Hauska sanaleikki (Sierakiventie) vai kirjoitusvirhe?
Varustelusta olisi kaivannut paremmin etukäteistietoa. Esim. takka oli käytettävissä, mutta ei tietoa että pitää tuoda omat sinolit ja tulitikut.Palaute annettu 4.2.2016 10:09:02.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
3
Varustelu
3
Siisteys
5
25
12/2015

Tila oli meidän pienelle porukalle (11) oivallinen. Löyly oli hieman liian kuiva ja kuuma, mutta onneksi altaan vesi viilensi.


Palaute annettu 7.12.2015 11:38:31.
 

Näytetään tulokset 51 - 56. Sivu: 6 / 6
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 Seuraava >>

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 25 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja Vircon Oy
Tilan osoite Mänkimiehentie 14
02780 Espoo
3D Virtuaaliesittely
3D Virtuaaliesittely

Sijainti kartalla