SaunaOnline Taloyhtiö
 

Sihi Saunatila

Viihtyisä Sihi Club saunatila sijaitsee Espoon Suomenojalla.

Sihi Clubin saunatila tarjoaa hyvät puitteet jopa 30 henkilön illanvietoille, suositus 18 henkilölle. Kiinteistön kattokerroksessa sijaitseva sauna- ja kokoustila koostuu oleskelu-/takkatilasta, pukuhuoneesta, tilavasta saunasta ja kattoterassista, josta avarat maisemat.

Tilassa on kattava varustelu erilaisia tapahtumia varten. Varustelu sisältää 55 - tuuman tv:n, 2x jääkaapin pakastelokerolla, juomille kylmäaltaan, astianpesukoneen,uunin, keittotason, astiaston 30 henkilölle, grillin, takan, kahvinkeittimen, äänentoistojärjestelmän (Bose) sisällä ja terassilla sekä darts-taulun. Lisäksi tiloista löytyy viini-, skumppa- ja konjakkilaseja sekä erillaisi tarjoiluastioita. Lisäpalveluna voit varata käyttöösi erittäin laadukkaan Jacuzzin ukloporealtaan, siinä voit nauttia poreista ympäri vuoden.

Saunatiloissa vietät niin yritys-, perhe- ja muut juhlat, sekä kokoukset mukavasti. Tilaan voi tuoda omat juomat ja tarjoilut.

Tilaan on myös mahdollista tilata ruokaa pienestä purtavasta illalliseen, kysy lisää!

HUOM! Tilan varaajan tulee olla vähintään 24 vuotta.

ALLE 18-VUOTIAIDEN ALKOHOLIN NAUTTIMINEN TILOISSAMME EHDOTTOMASTI KIELLETTY!

Tervetuloa viihtymään!

 

 

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Loppusiivous
Haluatko tilata tilaisuuteesi loppusiivouksen?
90,00 €/kpl
Kaasugrilli
25,00 €/kpl
Poreallas
Jacuzzi
200,00 €/kpl
Pyyhevuokra
5,00 €/kpl
Darts taulu ja tikat
25,00 €/kpl
Karaoke (Singa)
Valittavana yli 60 000 kappaletta.

VARMISTA SAATAVUUS
80,00 €/kpl

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

1. VARAUS
Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen. Mahdollisista lisätunneista on sovittava etukäteen tilan omistajan kanssa ja niistä voidaan veloittaa erillinen maksu. Luvatta yliaikaa olleilta laskutetaan mahdollinen hälytysmaksu täysimääräisenä ja 180€ jokaiselta alkavalta tunnilta.

Tilan varaajan tulee olla vähintään 24 vuotias.

ALLE 18-VUOTIAIDEN ALKOHOLIN NAUTTIMINEN TILOISSAMME EHDOTTOMASTI KIELLETTY!

Maksullisten yleisötapahtumien järjestäminen tilassa on kielletty.

2. PERUUTUS
Ylivoimaisesta esteestä johtuen tilan omistaja voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muuten korvausvelvollinen.

Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta.

3. VAHINGOT
Asiakas on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmannelle osapuolelle aiheuttamansa vahingon täysimääräisenä. Vuokraaja on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta.

Tilat tulee siivota ohjeiden mukaan vuokra-ajan päättymiseen mennessä ellei muusta ole sovittu esim.loppusiivous. Mikäli siivousohjeita ei ole noudatettu, varauksen tekijää voidaan jälkikäteen laskuttaa toteutuneiden kustannusten mukaan, kuitenkin vähintään 180€ loppusiivousmaksun verran. Siivousohjeet löytyvät tilasta. Tilan törkeä sotkeminen katsotaan vahingonteoksi (ei sisälly loppusiivoukseen).

Huomioithan vielä että varaaja on aina korvausvelvollinen myös kaikista ilmoiteuista vähimmäis maksujen ylittävistä välittömistä ja välillisesti aiheutuvista kustannuksista täysimääräisesti, sekä vahingoista joita ei tässä ole mainittu tai tulla mainitsemaan.

4. JÄRJESTYS
Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan se määrä henkilöitä, joka on tilan kuvauksessa mainittu. Asiakas vastaa säädöksen mukaisesta järjestyksen valvonnasta tapahtumassa. (Suositus 1 kpl Järjestyksenvalvontakortin omaavia järjestysmiehiä per 50 henkilöä.)

Tupakointi sisätiloissa on ehdottomasti kielletty. Tupakoinnin tulee tapahtua terassilla hallitusti ja tuhkat sekä tumpit pitää laittaa niille varattuihin astioihin. Nuuskat tulee myös viedä roskakoreihin. Ohjeiden vastainen toiminta aiheuttaa vuokraajalle lisäkustannuksia.

Muihin kuin vuokratiloihin meneminen on ehdottomasti kielletty, muihin tiloihin meneminen aiheuttaa hälytyksen. Katolle meneminen on ehdottomasti kielletty ja aiheuttaa hälytyksen. Hälytyskuluista ja aiheutuneista vahingoista vastaa vuokraaja täysimääräisesti.

Tilan omistaja voi keskeyttää varauksen mikäli järjestyshäiriöitä ilmenee tai tilan ehtoja rikotaan. Tilan omistaja ei ole korvausvelvollinen varaajalle keskeytetyistä varauksista.

Vuokraaja vastaa tilojen lukitsemisesta vuokra-ajan päättyessä.

Mikäli varaaja lukitsee itsensä ulos, ovenavausmaksu 100€

Tiloihin unohtuneet tavarat voi noutaa sovittuna aikana ja kohtuullisen ajan sisällä, tästä veloitetaan kuitenkin 50€ ovenavausmaksu.

Poreallas: altaan kannen päälle meneminen on ehdottomasti kielletty, kannen rikkoutumisesta seuraa 1300€ lasku varaajalle. Altaaseen luvatta kajoaminen on kielletty, allas on tarkoitettu vain altaan varanneille asiakkaille.

Porealtaan käyttö: noudata porealtaan ohjeita, jotka löytyvät saunatilasta. Porealtaan veden sotkeminen aiheuttaa automaattisesti vähintään 200€ maksun, josta vastaa vuokraaja.

Tilat ja varusteet käydään läpi ja tarkastetaan varaajan kanssa ennen tilan luovutusta.

5. TILAN VALVONTA
Saunatilan ulkopuolella käytävässä on tallentava kameravalvonta, sekä saunatilan terassilla. Terassin kamerat valvovat pääsääntöisesti allasta ja kiinteistön kattoa. Nauhoitteita katsotaan vain jos on syytä epäillä ilkivaltaa tai väärinkäyttöä. Käytävä kameralta tarkistetaan kuitenkin asiakkaan poistuminen sovitusti.

Tilan varaaja vastaa että tiloihin tulevat henkilöt ovat tietoisia kameroista ja siitä että nauhoitteita voidaan tarkastaa tarvittaessa sekä käytävä kamerasta tarkastetaan sovittu poistumisaika.

Saunatilan muissa tiloissa ei ole valvontaa.

Tilan omistajalla (Sihi Club Oy:llä) on oikeus tarkistaa nauhoitteita tarvittaessa.

Nauhoitteita ei luovuteta muille kuin viranomaisille asian niin vaatiessa. Nauhoitteet poistuvat automaattisesti noin kuukauden kuluttua.

Kameroihin kajoaminen luvatta aiheuttaa 500€ korvauksen ja vuokraaja vastaa täysimääräisenä muista syntyneistä vahingoista.

6. MARKKINOINTI JA MAINONTA
Sihi Club Oy voi lähettää varaajan antamaan s-postiin tarjouksia, kyselyitä ja muuta markkinointia sekä mainontaa. Mikäli et hyväksy tätä voit kieltää Sihi Club Oy:tä poistamaan itsesi markkinointi ja mainonta listalta, tällöin et saa mitään edellämainituista viesteistä Sihi Club Oy:tä. Ilmoitus tulee tehdä kirjallisesti s-postiin: info@sihiclub.fi ja aiheeksi tulee ilmoittaa: Markkinointi ja mainonta.

7. REKLAMAATIO
Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteeseen info@sihiclub.fi. Vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.

8. TILAN AVAUS
Ovet tullaan avaamaan varauksen alkamisen yhteydessä ja käydään tilat lävitse.

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.

Yhteenveto

Yleisarvosana 3.88
Tilan kunto
3.88
Hinta/laatu-suhde
3.63
Varustelu
3.79
Tilan siisteys
3.92
1 = Heikko    5 = Erinomainen

Yhteenveto perustuu 24 arvosteltuun tilaisuuteen, joissa on ollut yhteensä 476 osallistujaa.

Tämä tila sijoittu arvostelultaan keskikastiin ja on perusvarma valinta. Kaikilta osa-alueiltaan se ei kuitenkaan yllä aivan parhaimmistoon.

Yksittäiset palautteet

Yhteensä 24 palautetta.

Näytetään tulokset 11 - 20. Sivu: 2 / 3
1 | 2 | 3

Syntymäpäivät

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
3
Varustelu
4
Siisteys
4
30
07/2020

Tilat olivat todella siistit, joskin 30 hengelle tila olisi käynyt hyvinkin ahtaaksi. Onneksi oli hyvät säät ja aikaa pystyi viettämään hyvin myös terassilla. Otimme lisäpalveluksi porealtaan, joka myös toi mukavasti lisää tilaa oleskeluun. Sauna oli todella siisti ja viihtyisä. Kaikin puolin kuitenkin hyvä kokemus ja kuulimme paljon kehuja tiloista myös vierailta.


Palaute annettu 27.7.2020 16:28:15.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
4
Siisteys
4
3
06/2020

Tila oli juuri sellainen kuin mitä odotukset olivat. Loistava tila juhlille.


Palaute annettu 29.6.2020 18:03:52 nimellä Hellu.
 

Muu yksityisjuhla

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
3
Varustelu
4
Siisteys
4
20
06/2020

Juhlatila on erittäin hyvä pienelle porukalla (10-15 henkeä). Hyvät varusteet ja toimivat tilat, joissa saa rauhassa juhlia.


Palaute annettu 15.6.2020 17:05:20 nimellä Valmistujaisjuhlat.
 

Muu yksityisjuhla

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
4
Siisteys
4
25
02/2020

Erittäin onnistunut ilta. Kaikki viihtyivät hyvin.


Palaute annettu 2.3.2020 11:11:52.
 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
3
Siisteys
4
20
02/2020

Oikein mahtava tila joka sopi mahtavasti meidän pikku porukalle!


Palaute annettu 10.2.2020 15:18:39 nimellä Jasmin.
 

Muu yksityisjuhla

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
4
Varustelu
4
Siisteys
3
30
12/2019

Suurimmat peukut oleskelutilan avaruudesta ja isoista ikkunoista Länsiväylän yli, samoin terdestä ja jacuzzista. Musalaitteet ja muu elektroniikka toimi hyvin eikä tullut ongelmia vastaan. Muuten tila on "perussaunatilan" kunnossa eli aikaisemmat saunaillat ovat jättäneet jälkensä. Ei juurikaan aiheita miinukselle, ehkä jääkaappitilan vähyys isommille porukoille. Meitä oli n. 25 ja jouduimme tyhjentämään minibaarin väliaikaisesti muualle kun kaksi pientä jääkaappia tuli täyteen melko nopsaan.


Palaute annettu 2.1.2020 07:39:37 nimellä Migu.
 

Yhdistyksen tai urheiluseuran saunailta

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
3
Varustelu
3
Siisteys
3
16
12/2019

Tila oli siisti ja hyvin varusteltu. Sopi hyvin urheiluseuran saunailta tarkoitukseen, mutta ei kovin isolle porukalle.


Palaute annettu 27.12.2019 09:31:07 nimellä Anne .
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
4
Siisteys
4
15
12/2019

kaikki ihan viimeisen päällä


Palaute annettu 16.12.2019 05:21:33 nimellä M V.
 

Yhdistyksen tai urheiluseuran saunailta

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
3
Varustelu
4
Siisteys
4
25
11/2019

Hyvä ja mukavan kotoinen siisti paikka. Astiasto on hyvä.
Markkinointi 30 hengelle on vähän suureellista. Jos 30 henkeä seisoo sisätiloissa, niin ahdasta on. Meitä oli 20 henkeä eikä kaikille ollut istumapaikkoja ruokailemista varten ja yhdessä sitä halutaan tehdä.
Olisi hyvä, jos pukeutumistilat olisivat peseytymistilan yhteydessä. Ulkovaatteille on huonosti säilytystilaa.


Palaute annettu 26.11.2019 16:10:46 nimellä Annika.

Tilan vastaus:.
Kiitos palautteesta! Tosiaan 30 henkeä on maksimi mitä tilassa saa oleskella yhtäaikaisesti. Itse suosittelemme 18 henkilöä yhtäaikaisesti, toki tilaisuuden luonne määrää paljon tilan soveltuvuutta. Meidän kauttamme Sihi Saunatilaan tilattuihin ruokailuihin pystymme tarjoamaan mahdollisuuksien mukaan erillisen ruokailutilaan aina 30hlö Suosittelemme kuitenkin isompiin tilaisuuteen Sihi Loungea jossa ruokailutilaan mahtuu Max. 30 henkilöä yhtäaikaisesti syömään. Muuten Loungeen mahtuu max. 60hlö.

 

Koulutustilaisuus

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
4
Varustelu
4
Siisteys
5
9
03/2019

Tila oli siisti ja valoisa. Kivasti omaa rauhaa, ei tarvitse jännittää tuleeko sanomista äänen tasosta.


Palaute annettu 19.10.2019 17:56:28 nimellä H.H.
 

Näytetään tulokset 11 - 20. Sivu: 2 / 3
1 | 2 | 3

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 30 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja Sihi Club Oy
Tilan osoite Päivänkakkarantie 10
02270 Espoo

Sijainti kartalla