Ravintola Ilman Sauna

  • Karjalankatu 2a, 00520 Helsinki

Ravintola Ilman kokous- ja saunatila tarjoaa tunnelmalliset puitteet erilaisiin tilaisuuksiin jopa 15 hengelle. Lisäviihtyvyyttä tuo saunaosasto ja oma uima-allas!

Tila koostuu viihtyisästä oleskelutilasta, saunaosastosta ja uima-altaasta. Oleskelutilassa on reilusti tilaa noin 15 hengelle. Varustukseen sisältyy myös taulu-tv, äänentoisstojärjestelmä, WiFi-yhteys ja kylmälaitteet. Saunan lauteille mahtuu kerralla neljä saunojaa. 

Tila soveltuu mainiosti esimerkiksi rentojen kokousten, tiimipäivien ja muiden illanviettojen järjestämiseen. Henkilökuntamme luonnollisesti valmistaa ja tarjoilee halutessasi ruoat sopimuksen mukaan. Tila ei ole anniskelualuetta, eli omat juomat ovat sallittuja. Huomioithan kuitenkin, että saunaosastolle saa viedä ainoastaan tölkki- ja muoviastioita - lasipullot- ja astiat ovat kielletty.

Huomioithan että saunan kiuas on lämmin 4 tuntia kerrallaan. Saunan kiuas lämpiää 15minuutin sisään. Jos haluat että kiuas laitetaan päälle ennen varauksesi alkua ilmoita siitä varauksen yhteydessä lisätietoja kenttään.

Autamme tarvittaessa mielellämme myös muissa tilaisuutesi järjestelyihin liittyvissä asioissa.

Tervetuloa viihtymään!

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Kebabit,Hampurilaiset, pasta, kana ateria.Tilaa puhelimella varauksen jälkeen tai ilmoitakaa tilauksessasi lisätietoja kentässä
6,00 €/kpl
Pizza kolmella täytteellä. Arkisin kello 18:00 asti.Tilaa puhelimella varauksen jälkeen tai ilmoitakaa tilauksessasi lisätietoja kentässä
5,00 €/kpl
Pyyhe
4,01 €/kpl

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.
Tästä kohteesta ei vielä ole annettu asiakaspalautteita tai arvioita. Kaikki kohteet ovat SaunaOnlinen tarkistamia, joten voit olla varma, että kohteen esittely kuitenkin antaa realistisen kuvan kohteesta.

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 15 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan vuokraaja Ravintola ilma Oy
Tilan osoite Karjalankatu 2a
00520 Helsinki

Sijainti kartalla