Ravintola Ilman Sauna

Ravintola Ilman kokous- ja saunatila tarjoaa tunnelmalliset puitteet erilaisiin tilaisuuksiin jopa 15 hengelle. Lisäviihtyvyyttä tuo saunaosasto ja oma uima-allas!

Tila koostuu viihtyisästä oleskelutilasta, saunaosastosta ja uima-altaasta. Oleskelutilassa on reilusti tilaa noin 15 hengelle. Varustukseen sisältyy myös taulu-tv, äänentoisstojärjestelmä, WiFi-yhteys ja kylmälaitteet. Saunan lauteille mahtuu kerralla neljä saunojaa. 

Tila soveltuu mainiosti esimerkiksi rentojen kokousten, tiimipäivien ja muiden illanviettojen järjestämiseen. Henkilökuntamme luonnollisesti valmistaa ja tarjoilee halutessasi ruoat sopimuksen mukaan. Tila ei ole anniskelualuetta, eli omat juomat ovat sallittuja. Huomioithan kuitenkin, että saunaosastolle saa viedä ainoastaan tölkki- ja muoviastioita - lasipullot- ja astiat ovat kielletty.

Huomioithan että saunan kiuas on lämmin 4 tuntia kerrallaan. Saunan kiuas lämpiää 15minuutin sisään. Jos haluat että kiuas laitetaan päälle ennen varauksesi alkua ilmoita siitä varauksen yhteydessä lisätietoja kenttään.

Autamme tarvittaessa mielellämme myös muissa tilaisuutesi järjestelyihin liittyvissä asioissa.

Tervetuloa viihtymään!

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Pyyhe
4,01 €/kpl

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.

Yhteenveto

Yleisarvosana 2.00
Tilan kunto
2.00
Hinta/laatu-suhde
2.50
Varustelu
2.00
Tilan siisteys
2.00
1 = Heikko    5 = Erinomainen

Yhteenveto perustuu 2 arvosteltuun tilaisuuteen, joissa on ollut yhteensä 30 osallistujaa.

Tämä tila on saanut selvästi keskimääräistä heikompia arvosanoja. Jos vaatimustaso on korkealla, tämä tila ei ole ehkä oikea valinta, mutta erilaisiin rentoihin tilaisuuksiin tila voi tarjota riittävät puitteet.

Yksittäiset palautteet

Yhteensä 2 palautetta.

Näytetään tulokset 1 - 2. Sivu: 1 / 1
<< Edellinen Seuraava >>

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
4
Varustelu
3
Siisteys
3
15
11/2019

En muista lukeneeni mistään tuosta kiukaan rajallisesta käytöstä, mutta pienellä suunnittelulla se riitti kuitenkin.


Palaute annettu 1.12.2019 19:10:19.
 

Asiakas- tai kutsuvierastilaisuus

Tilan kunto
1
Hinta/laatu
1
Varustelu
1
Siisteys
1
15
10/2019

Hei,

Sauna ja yleiset tilat olivat erittäin nuhjuiset ja huonokuntoiset.

Uima-altaan yllä oleva terassi oli oikeasti kaatumassa ihan milloin vain, vedessä lillui valkoista mönjää joten kukaan ei uskaltanut edes käydä uimassa.

Yleinen haju ko. tiloissa oli vähän homeisen tunkkainen. En missään nimessä suosittele tätä tilaa käytettäväksi, koska samaan hintaan saa paljon parempia tiloja.

Vaikka tilat olisivat olleet paremmassa kunnossa eikä haisisi home ja yleinen epäsiisteys, niin pohjaratkaisu on erittäin huono ja ainoa oleskelutila huonon sisäilman vuoksi on ruokapöytä mikä on asetettu keskelle yleistä käytävää ko. kerrostalorakennuksessa.

Haluan että Saunaonline oikeasti käy tarkistamassa ko. tilan / tai tilaa sinne oikeanlaiset viranomaiset. Koska tilat oli semmoisessa kunnossa että jos esim. uima-altaan yllä oleva terassi prakaa ja vie samalla ilmastointilaitteen mukanaan kun joku on vedessä niin siinä on hengenlähtö lähellä.


Palaute annettu 26.11.2019 09:53:04 nimellä Pettynyt asiakas.
 

Näytetään tulokset 1 - 2. Sivu: 1 / 1
<< Edellinen Seuraava >>

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 15 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan vuokraaja Ravintola ilma Oy
Tilan osoite Karjalankatu 2a
00520 Helsinki

Sijainti kartalla