SaunaOnline Taloyhtiö
  • SaunaOnline:  Sauna-, kokous- ja juhlatilat | Taloyhtiöt
 

Merisauna Helsinki

  • Isonsarvastontie 4, 00840 Helsinki

Stadin kuumimman saunalautan kyydissä voit pitää hauskaa ystävien kanssa ja nauttia saunomisen lisäksi myös monista muista aktiviteeteista. Rento meininki, virkistävä meri-ilma, kuuma sauna ja kylmät juomat, tästä ei meno enää parane! Pulahda kesäisin uimassa ja talvisin avannossa, jos uskallat!

 

Meren päällä voit viettää niin pieniä kuin suurempiakin tilaisuuksia ja juhlia. Meillä on täydelliset puitteet niin polttareille, synttäreille, yritystilaisuuksille, kalastusretkille kuin lukuisille muille kekkereille! Kauttamme järjestyy myös VIP-emännät ja keittiömestari, jotka tuovat juhliisi pientä luksusta eikä sinun tarvitse stressata viihtyvyydestä ja tarjoiluista.

 

Saunalautalla pituutta löytyy mukavat 9metriä ja leveyttä 5,5m, joten tilaa riittää mainiosti 10 vieraalle. Saunalautan aurinkokannella voi nauttia paljun poreista ja upeista maisemista. Grillimaistereille on ylhäällä mainiot puitteet toteuttaa itseään, käytössä on nimittäin tehokas weberin kaasugrilli, omat soseet ja grillattavat vain matkaan ja grillaamaan.

 

Perinteiseen, puulämmitteiseen saunaan mahtuu samaan aikaan 6 löylyttelijää. Suihkun puolelta tulee toki lämmintä, mutta myös ihan kuumaakin vettä. Sauna on rakennettu varta vasten suomalaiseen makuun, takuulla kuumat ja kosteat löylyt.

 

Merisaunan kyydissä pääset seilaamaan Itäisen Helsingin kauniissa merellisissä maisemissa. Lähtö Herttoniemen rannasta ja mahdollista liikkua 10-15min matka parhaimpiin spotteihin. Matkustus säävarauksella, myrksyjä ei kannata lähteä uhmaamaan.

 

Aika ei käy pitkäksi, sillä kyydistä löytyy kyllä pelit ja vehkeet; pokeripöytä, pelikortit, äly-TV, tabletti, JBL Extreme 2, PartyBox 100. Lisäksi käytössä on jääkaappi, kahvinkeitin, blenderi, pakastin, mikro, vesi-wc, suihku, hiustenkuivain, ruokailupöytä ja kolmen istuttava sohva.

 

Ota rohkeasti yhteyttä ja esitä mitä mielenkiintoisimmat toiveesi; hierontaa, pokeri-iltaa, teemabileitä, you name it. Laitetaan sauna lämpeämään ja lähdetään seikkailulle. Tervetuloa viihtymään ja nauttimaan merestä, löylyistä ja kaikesta siltä väliltä!

 

Tähän tilaan ei valitettavasti ole vielä saatavilla online-varauksen yhteydessä tilattavia lisäpalveluja.

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...


1. VARAUS
Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen. Mahdollisista lisätunneista on sovittava etukäteen tilan omistajan kanssa ja niistä voidaan veloittaa erillinen maksu.

Tilan varaajan ja kaikkien tilassa olevien tulee olla täysi-ikäisiä.

Maksullisten yleisötapahtumien järjestäminen tilassa on kielletty.


2. PERUUTUS
Ylivoimaisesta esteestä johtuen tilan omistaja voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muuten korvausvelvollinen.

Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta.


3. VAHINGOT
Asiakas on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmannelle osapuolelle aiheuttamansa vahingon täysimääräisenä. Vuokraaja on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta.

Tilat tulee siivota ohjeiden mukaan vuokra-ajan päättymiseen mennessä ellei muusta ole sovittu. Mikäli siivousohjeita ei ole noudatettu, varauksen tekijää voidaan jälkikäteen laskuttaa toteutuneiden kustannusten mukaan.


4. JÄRJESTYS
Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan se määrä henkilöitä, joka on tilan kuvauksessa mainittu.

Tupakointi sisätiloissa on kielletty.

Vuokraaja vastaa tilojen lukitsemisesta vuokra-ajan päättyessä.


5. REKLAMAATIO
Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteeseen info@merisauna.fi tai puhelimitse numeroon 0458000279. Vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.
Tästä kohteesta ei vielä ole annettu asiakaspalautteita tai arvioita. Kaikki kohteet ovat SaunaOnlinen tarkistamia, joten voit olla varma, että kohteen esittely kuitenkin antaa realistisen kuvan kohteesta.

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 10 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja Fine Days Finland
Tilan osoite Isonsarvastontie 4
00840 Helsinki

Sijainti kartalla