SaunaOnline Taloyhtiö
  • SaunaOnline:  Sauna-, kokous- ja juhlatilat | Taloyhtiöt
 

MySauna Jollas

Rantasauna saariston helmassa!

MySauna Jollas tarjoaa aitoa mökkisaunatunnelmaa Itä-Helsingin saariston helmassa. Tule omalla porukalla nauttimaan rantasaunan puukiukaan pehmeistä löylyistä.

Kauniin kotimaamme lukuisten vesistöjen äärellä on lähes mittaamaton määrä erilaisia saunoja. Nyt myös sinulla on mahdollisuus päästä nauttimaan klassisen suomalaisen rantasaunan ihanista löylyistä!

Löylyhuoneen kiuas on luonnollisesti puulämmitteinen ja se on lämmitetty saunomiskuntoon jo valmiiksi! Peseytyminenkin tapahtuu perinteisen metodein, sillä kuuma vesi tulee padasta ja kylmä vesi kaivosta (ei tarvitse kantaa). Vastan / vihdan käyttö ei valitettavasti ole sallittua, mutta voit tilata paikalle ammattilaisen, ks. Sauna-Akka.

Saunamme sijaitsee Jollaksen itäisessä päädyssä. Paikalle pääsee mukavasti myös julkisilla kulkuvälineillä. Lähibussi 802:n päätepysäkki on 50m päässä saunaltamme. Kyseinen linja operoi päivisin. Bussi 85:n päätepysäkiltä on 19min kävely. Omalle autolle on parkkipaikka aivan saunan edustalla.

Lisätiedot

Istumapaikkoja on yhteensä n. 10 hengelle. Ryhmän maksimikooksi suosittelemme 12 henkilöä. Tilassa on neuvottelu-/ruokailupöytä, johon mahtuu 4-6 henkeä. Tilan varustukseen ei kuulu astiastoa. Suosittelemme ottamaan omat vesipullot ja pyyhkeet mukaan.

Pihalla olevaa grillipaikkaa voi käyttää 20€ lisämaksulla.

Henkilömäärä seisten: 12
Henkilömäärä istuen: 10
Omat juomat: Kyllä
Omat ruoat: Kyllä

Tupakointi: Tupakointi sisätiloissa on ehdottomasti kielletty! Saunan terassilla tupakointi on sallittu.

Saunatila sijaitsee Helsingin Jollaksessa osoitteessa Meri Perttilän polku 8, 00850 Helsinki. Saapuminen omalla veneellä on mahdollista. Laiturissa on yksi poijupaikka.

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Grillipuut
Grillipuut pihagrilliin
20,00 €/kpl

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...


1. VARAUS
Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen. Mahdollisista lisätunneista on sovittava etukäteen tilan omistajan kanssa ja niistä voidaan veloittaa erillinen maksu.

Tilan varaajan ja kaikkien tilassa olevien tulee olla täysi-ikäisiä.

Maksullisten yleisötapahtumien järjestäminen tilassa on kielletty.


2. PERUUTUS
Ylivoimaisesta esteestä johtuen tilan omistaja voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muuten korvausvelvollinen.

Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta.


3. VAHINGOT
Asiakas on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmannelle osapuolelle aiheuttamansa vahingon täysimääräisenä. Vuokraaja on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta.

Tilat tulee siivota ohjeiden mukaan vuokra-ajan päättymiseen mennessä ellei muusta ole sovittu. Mikäli siivousohjeita ei ole noudatettu, varauksen tekijää voidaan jälkikäteen laskuttaa toteutuneiden kustannusten mukaan.


4. JÄRJESTYS
Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan se määrä henkilöitä, joka on tilan kuvauksessa mainittu.

Tupakointi sisätiloissa on kielletty.

Vuokraaja vastaa tilojen lukitsemisesta vuokra-ajan päättyessä.


5. REKLAMAATIO
Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteeseen myynti@mysauna.fi tai puhelimitse numeroon 010 517 0150. Vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.

Yhteenveto

Yleisarvosana 5.00
Tilan kunto
5.00
Hinta/laatu-suhde
5.00
Varustelu
5.00
Tilan siisteys
5.00
1 = Heikko    5 = Erinomainen

Yhteenveto perustuu 1 arvosteltuun tilaisuuteen, jossa on ollut yhteensä 10 osallistujaa.

Tämä tila kuuluu SaunaOnlinen parhaimmistoon! Lähes poikkeuksetta tila ja palvelu ovat saaneet erinomaisia arvosanoja, joten voit olla varma, että tila vastaa odotuksianne.

Yksittäiset palautteet

Yhteensä 1 palautetta.

Näytetään tulokset 1 - 1. Sivu: 1 / 1
<< Edellinen Seuraava >>

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
10
11/2019

Puitteet olivat ihan hyvät.
Järjestelyistä:
- nettivarauksessa tarjottiin pyyhkeitä lisämaksusta vaikka ne kuuluivatkin saunatilan varaukseen. Aika hämmentävää!
- ohjeessa mikä lähetettiin vrk ennen tilaisuutta oli täysin väärät ohjeet kiukaan käytöstä. Kiukaan malli oli muuttunut eikä se ollut päällä kuten oli luvattu vaan piti laittaa itse ja odottaa lämpenemistä. Käyttö oli sinänsä helppoa.


Palaute annettu 2.12.2019 13:09:18 nimellä Insinööri Espoosta.
 

Näytetään tulokset 1 - 1. Sivu: 1 / 1
<< Edellinen Seuraava >>

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 12 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja MySauna Oy
Tilan osoite Meri Perttilän polku 8
00850 Helsinki

Sijainti kartalla