Olutravintola Malmgård & Bastu

  • Malminkartanonaukio 4, 00410 Helsinki

Olutravintola Malmgård sijaitsee noin 150m Malminkartanon juna-asemalta johon Helsingin Rautatieasemalta junalla matkustaa 15 minuuttia.

Viihtyisä saunatila ovat ravintolan toisessa kerroksessa jossa vietät mukavan saunaillan, syntymäpäivät tai kokouksen.  

Olutravintola aukeaa klo 15 joten kokoontumisen voi helposti hoitaa ravintolaan ja nauttia vaikkapa hyvästä oluesta jo ennen saunaa.

Saunaan mahtuu kerralla 5-6 henkeä ja Harvian iso kivikiukas tarjoaa hyvät löylyt. 

Saunatila on anniskelualuetta jonka max. asiakasmäärä on 18. Omien juomien tuonti on kielletty. Kylmäkaapin perusjuomat ovat Olut III, Lonkero ja Omenasiideri jotka maksavat 5€/kpl.

Olutravintolan laajasta valikoimasta voi myös valita omia suosikkioluita tai vaikkapa olut-tastingin illanohjelmaksi. Juomat laskutetaan illan päätteeksi menekin mukaan.

Saunatilassa on keittiö 12 hengen astiastolla. Ruokapuolesta voi huolehtia itse tai tilata läheisen pizzerian menuusta saunatilaan. 

Saunatila on vuokrattavissa klo 16.00-23.00, sopimuksesta myös aikaisemmin ja viikonloppuisin tuntia myöhemmäksi. Hinta on kiinteä 350€ viikonloppuisin (pe-la) ja juhlapyhäaattoina,  300€ arkisin ja sunnuntaisin.

Hintaan sisältyy pyyhkeet, suihkusaippuat ja perussiivous.

 

Tähän tilaan ei valitettavasti ole vielä saatavilla online-varauksen yhteydessä tilattavia lisäpalveluja.

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.
Tästä kohteesta ei vielä ole annettu asiakaspalautteita tai arvioita. Kaikki kohteet ovat SaunaOnlinen tarkistamia, joten voit olla varma, että kohteen esittely kuitenkin antaa realistisen kuvan kohteesta.

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 15 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan vuokraaja TP Resta Oy
Tilan osoite Malminkartanonaukio 4
00410 Helsinki

Sijainti kartalla