SaunaOnline Taloyhtiö
 

Olutravintola Malmgård & Bastu

  • Malminkartanonaukio 4, 00410 Helsinki

Olutravintola Malmgård sijaitsee noin 150m Malminkartanon juna-asemalta johon Helsingin Rautatieasemalta junalla matkustaa 15 minuuttia.

Viihtyisä saunatila ovat ravintolan toisessa kerroksessa jossa vietät mukavan saunaillan, syntymäpäivät tai kokouksen.  

Olutravintola aukeaa klo 15 joten kokoontumisen voi helposti hoitaa ravintolaan ja nauttia vaikkapa hyvästä oluesta jo ennen saunaa.

Saunaan mahtuu kerralla 5-6 henkeä ja Harvian iso kivikiukas tarjoaa hyvät löylyt. 

Saunatila on anniskelualuetta jonka max. asiakasmäärä on 18. Omien juomien tuonti on kielletty. Kylmäkaapin perusjuomat ovat Olut III, Lonkero ja Omenasiideri jotka maksavat 5€/kpl.

Olutravintolan laajasta valikoimasta voi myös valita omia suosikkioluita tai vaikkapa olut-tastingin illanohjelmaksi. Juomat laskutetaan illan päätteeksi menekin mukaan.

Saunatilassa on keittiö 12 hengen astiastolla. Ruokapuolesta voi huolehtia itse tai tilata läheisen pizzerian menuusta saunatilaan. 

Saunatila on vuokrattavissa klo 16.00-23.00, sopimuksesta myös aikaisemmin ja viikonloppuisin tuntia myöhemmäksi. Hinta on kiinteä 350€ viikonloppuisin (pe-la) ja juhlapyhäaattoina,  300€ arkisin ja sunnuntaisin.

Hintaan sisältyy pyyhkeet, suihkusaippuat ja perussiivous.

 

Tähän tilaan ei valitettavasti ole vielä saatavilla online-varauksen yhteydessä tilattavia lisäpalveluja.

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...


1. VARAUS
Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen. Mahdollisista lisätunneista on sovittava etukäteen tilan omistajan kanssa ja niistä voidaan veloittaa erillinen maksu.

Tilan varaajan ja kaikkien tilassa olevien tulee olla täysi-ikäisiä.

Maksullisten yleisötapahtumien järjestäminen tilassa on kielletty.


2. PERUUTUS
Ylivoimaisesta esteestä johtuen tilan omistaja voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muuten korvausvelvollinen.

Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta.


3. VAHINGOT
Asiakas on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmannelle osapuolelle aiheuttamansa vahingon täysimääräisenä. Vuokraaja on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta.

Tilat tulee siivota ohjeiden mukaan vuokra-ajan päättymiseen mennessä ellei muusta ole sovittu. Mikäli siivousohjeita ei ole noudatettu, varauksen tekijää voidaan jälkikäteen laskuttaa toteutuneiden kustannusten mukaan.


4. JÄRJESTYS
Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan se määrä henkilöitä, joka on tilan kuvauksessa mainittu.

Tupakointi sisätiloissa on kielletty.

Vuokraaja vastaa tilojen lukitsemisesta vuokra-ajan päättyessä.


5. REKLAMAATIO
Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteeseen olutravintola@mgard.fi tai puhelimitse numeroon 095633083. Vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.
Tästä kohteesta ei vielä ole annettu asiakaspalautteita tai arvioita. Kaikki kohteet ovat SaunaOnlinen tarkistamia, joten voit olla varma, että kohteen esittely kuitenkin antaa realistisen kuvan kohteesta.

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 15 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja TP Resta Oy
Tilan osoite Malminkartanonaukio 4
00410 Helsinki

Sijainti kartalla