SaunaOnline Taloyhtiö
  • SaunaOnline:  Sauna-, kokous- ja juhlatilat | Taloyhtiöt
 

PerusSauna

PerusSauna tarjoaa sen minkä lupaa. Ei yhtään enempää, eikä yhtään vähempää. Tämä hyvien kulkuyhteyksien päässä Taka-Töölössä sijaitseva tila tarjoaa hyvät perustason puitteet jopa 16 hengen perus-saunaillalle tai muulle illanvietolle!

Tämä kulttuurihistoriallisestikin merkittävä saunatila tunnetaan siitä, että vuosina 2013-2018 siinä asui kaksi erään nimeltä mainitsemattoman puolueen kansanedustajaa. Voidaan siis sanoa, että tasoltaan saunatila kelpaa myös perus-kansanedustajille. Aikoinaan julkisuudessa saakka syntyi kohua siitä, että millainen tila tässä on kyseessä. Ei kuitenkaan huolta. Myös viranomaiset ovat todenneet, että kyseessä on perus saunatila. SaunaOnline tekeekin nyt kulttuuriteon ja tarjoaa kaikille mahdollisuuden mukavaan illanviettoon PerusSaunassa - paikassa, jonne aiemmin pääsivät vain harvat ja valitut.

Tämä noin 60 neliön kellarikerroksen tila koostuu oleskelutilasta, pukuhuoneesta ja tilavasta saunasta, jonka lauteille mahtuu kerralla 6-9 saunojaa. Tilan perustason viihde- ja kokousvarustukseen sisältyy taulu-tv, perus-WiFi ja perusäänentoisto (Bluetooth-radio), johon voi kytkeä matkapuhelimen tai muun oman soittimen. Tilasta löytyy myös jääkaappi, erillinen juomakaappi pukuhuoneesta, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, vedenkeitin ja perusastiasto. Tiivistettynä tilasta löytyy kaikki, jota perus-saunailta kaipaa! Tilaan voi luonnollisesti tuoda omat juomat ja muut tarjoilut.

Tervetuloa viihtymään!

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Pyyhevuokra
Vuokraa helposti pyyhkeet, mikäli ette tuo omia mukana.
5,00 €/kpl
Siivouslisä
Mikäli ette valitse siivouslisää, tila tulee jättää yleisilmeeltään siistiin kuntoon: roskat ja pullot kerätty niille tarkoitettuihin roskapönttöihin, likaiset astiat laitettu valmiiksi tiskikoneeseen yms. (tarkemmat siivousohjeet löytyvät tilasta)
90,00 €/kpl

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

1. VARAUS
Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen. Mahdollisista lisätunneista on sovittava etukäteen tilan omistajan kanssa ja niistä voidaan veloittaa erillinen maksu.

Tilan varaajan ja kaikkien tilassa olevien tulee olla täysi-ikäisiä.

Maksullisten yleisötapahtumien järjestäminen tilassa on kielletty.


2. PERUUTUS
Ylivoimaisesta esteestä johtuen tilan omistaja voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muuten korvausvelvollinen.

Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta.


3. VAHINGOT
Asiakas on velvollinen korvaamaan täysimääräisesti vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmannelle osapuolelle aiheutuneen vahingon, joka on aiheutunut tiloissa olleiden toiminnasta tai huolimattomuudesta. Korvausvastuu koskee myös tilan varustelua. Vuokraaja on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta.


4. LOPPUSIIVOUS
Tilan normaaliin vuokrahintaan ilman siivouslisää sisältyy ainoastaan ns. perussiivous, joka kattaa lattioiden imuroinnin, roskisten tyhjentämisen, astioiden pesun ja WC:n sekä pesutilojen pesun. Mikäli asiakas ei ole maksanut siivouslisää, tilat tulee siivota muilta osin yleisilmeeltään siistiin kuntoon vuokra-ajan päättymiseen mennessä. Tässä tapauksessa asiakkaan vastuulla on huolehtia seuraavista asioista:
- Pullot ja tölkit on kerätty niille varattuun säiliöön
- Roskat on kerätty roskiksiin (lattialle tai tasoille ei jää roskia missään huoneessa)
- Käytetyt likaiset astiat on laitettu valmiiksi tiskikoneeseen (HUOM: tiskikonetta ei tule jättää päälle valvomatta, likaiset astiat voi jättää sellaisenaan koneeseen). Mikäli kaikki astiat eivät mahdu koneeseen, loput likaiset astiat tulee olla kerättynä keittiön pesualtaaseen.
- Oleskelutilan ja keittiön pöydät ja tasot on pyyhitty keittiöpyyhkeellä
- Mahdolliset vuokrapyyhkeet on kerätty pyyhkeille tarkoitettuun pyykkikoriin
- Lattialle tai muille pinnoille ei jää likaroiskeita tms.

Mikäli siivouslisää ei ole maksettu, mutta siivousohje on jätetty noudattamatta, asiakkaalta laskutetaan jälkikäteen korotettu siivouslisä 140 € (sis. alv).

Siivouslisä ei missään tilanteessa kata erikoissiivousta (esim. oksennus tai muut ruumiineritteet, tarkoituksellinen sotkeminen). Tällaiset tilanteet katsotaan aiheutetuksi vahingoksi, jolloin siivouskulut ja mahdolliset tilalle tai varustukselle aiheutuneet vahingot laskutetaan asiakkaalta toteutuneiden kulujen mukaan.


5. JÄRJESTYS
Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan se määrä henkilöitä, joka on tilan kuvauksessa mainittu.

Tupakointi sisätiloissa on kielletty.

Vuokraaja vastaa tilojen lukitsemisesta vuokra-ajan päättyessä.


6. REKLAMAATIO
Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteeseen perussauna@gmail.com tai puhelimitse numeroon 0406595924. Vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.

3D Virtuaaliesittely

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.

Yhteenveto

Yleisarvosana 4.00
Tilan kunto
3.83
Hinta/laatu-suhde
4.67
Varustelu
3.33
Tilan siisteys
4.33
1 = Heikko    5 = Erinomainen

Yhteenveto perustuu 6 arvosteltuun tilaisuuteen, joissa on ollut yhteensä 74 osallistujaa.

Tämä tila sijoittu arvostelultaan keskikastiin ja on perusvarma valinta. Kaikilta osa-alueiltaan se ei kuitenkaan yllä aivan parhaimmistoon.

Yksittäiset palautteet

Yhteensä 6 palautetta.

Näytetään tulokset 1 - 6. Sivu: 1 / 1
<< Edellinen Seuraava >>

Polttarit

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
4
Siisteys
5
10
03/2020

Hintaansa nähden huikea mesta. Sauna olisi voinut olla kuumempi, mutta muuta en keksi negatiivista.


Palaute annettu 15.3.2020 11:14:06 nimellä Sivustonikkari.
 

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
5
Varustelu
4
Siisteys
4
10
02/2020

Sauna oli kylmänä kun tulimme mutta muuten vastasi odotuksia ja toimi hyvin 10 hengen saunottamiseen.


Palaute annettu 11.2.2020 12:39:52 nimellä Lauri.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
4
Siisteys
5
12
12/2019

Hyvät pikkujoulut saatiin pidettyä. Sauna oli tilava. Äänentoisto voisi olla parempi, eli suosittelen omaa kaijaria mukaan musiikin kuunteluun.


Palaute annettu 10.12.2019 19:49:13 nimellä Maalarit.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
16
02/2019

Hyvä palvelu, avaimen toimitus onnistui hieman poikkeavastikin. Tilat siistit ja toimivat.


Palaute annettu 18.2.2019 09:57:20 nimellä -Tomppa.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
4
Siisteys
5
10
11/2018

Muuten hyvä, mutta uuni olisi näppärä!


Palaute annettu 27.11.2018 15:31:43.
 

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
5
Varustelu
4
Siisteys
5
16
10/2018

Kaikin puolin oli erittäin onnistunut saunailta. Tila oli juuri sellainen kuin luvattiinkin - paikan päällä jopa hieman viihtyisämpi kuin kuvista etukäteen vaikutti. Mikään edustustila kyseessä ei tietenkään ole, mutta ansaitsee erinomaisen arvosanan, koska tila oli kuitenkin viihtyisä ja varustelu erinomainen tällaiseen saunailtaan. Plussaa erityisesti laajasta astiastosta ja pukuhuoneen erillisestä jääkaapista. Kaikki mitä tarvittiin löytyi paikan päältä. Sijainti taloyhtiön yhteydessä epäilytti hieman etukäteen, mutta tilaan on oma ulko-ovi ja se on erillään asunnoista, joten tältäkin kannalta kaikki toimi hyvin.

Lisäksi itse sauna yksi parhaista, joissa olen käynyt. Miellyttävät löylyt, todella siisti ja lauteille mahtui kerralla 8 saunojaa ilman että tuntui edes ahtaalta.


Palaute annettu 24.10.2018 14:51:07 nimellä Johan.
 

Näytetään tulokset 1 - 6. Sivu: 1 / 1
<< Edellinen Seuraava >>

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 16 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja SaunaOnline
Tilan osoite Lastenlinnantie 1F
00250 Helsinki
3D Virtuaaliesittely
3D Virtuaaliesittely

Sijainti kartalla