SaunaOnline Taloyhtiö
 

Original SkySauna

Maailman ensimmäinen saunaelämys maailmanpyörässä sijaitsee Helsingissä Kauppatorin vieressä ydinkeskustassa!

Kun etsit ryhmällesi ainutlaatuista elämystä, Original SkySauna on varma valinta. Tämä maailmanpyörässä oleva erikoisvalmistettu saunagondoli vie sinut 40 metrin korkeuteen, jossa voit nauttia saunan lämmöstä ja samalla ihastella maisemia. Gondolista näkee täydellisesti merelle Helsingin lähisaaristoon sekä myös kaupungin suuntaan. 

Saunagondolin lisäksi käytössänne on myös viihtyisä yksityisalue maankamaralla maailmanpyörän vieressä. Yksityisalueelta löytyy pukuhuonetilat, suihkut, wc-tilat, sisätila oleskelulle sekä pieni terassi. Terassilla käytössänne on myös HotSpring-ulkoporeallas, johon mahtuu kerralla jopa kymmenen henkilöä.

Elämys sopii erityisesti pienille ryhmille, maksimissaan 15 henkilölle. Saunagondolin kyytiin mahtuu kerralla viisi saunojaa, mutta muut voivat omaa saunavuoroaan odotellessa nauttia yksityisalueen annista. Huomioithan, että talviaikaan suosittelemme saunaelämystä vain maksimissaan 10 hengen ryhmille.

SkySauna sopii erinomaisesti muun muassa virkistystilaisuuksiin, kaveriporukoiden tai urheilujoukkueiden saunailtoihin, synttäreihin, polttareihin ja edustustilaisuuksiin. Sijainti aivan keskustan tuntumassa tarjoaa luonnollisesti paljon jatkomahdollisuuksia.

Hintaan sisältyy yksityisalueen vapaa käyttö, maailman ainutlaatuisin saunaelämys, mahtava ulkoporeallas, pyyhkeet jokaiselle saunojalle ja sopiva määrä virvoitusjuomia koko porukalle.

Huomioithan, että tila on anniskelualuetta ja omien juomien tuominen aluelle on kiellettyä. Hintaan sisältyy sopiva määrä virvokkeita, joten tarvettakaan ei omille juomille ole. Juomattomat juomat jäävät SkySaunaan, juomia ei voi ottaa mukaan alueelta oman saunakäynnin jälkeen. Lisää voi tarvittaessa ostaa, mikäli tarjolla oleva juomamäärä ei riitä.

Huomioithan, että saunoessa ja porealtaassa sekä ulkoalueilla täytyy käyttää uima-asua.

Pyydämme huomioimaan, ettei SkySauna ole käytössä alle +5 asteen lämpötiloissa talvikaudella. Tarkastamme säätilan aina vähintään 48 tuntia ennen varauksen alkua ja tarvittaessa varauksen voi peruuttaa ilmaiseksi. Kysy lisää henkilökunnaltamme!

 

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Henkilömaksu
Perushinta pitää sisällään elämyksen 1-4 henkilölle. Yli neljän henkilön ryhmissä lisähenkilömaksu on 30 € / henkilö (viidennestä henkilöstä eteenpäin).
30,00 €/hlö
VOIMA juomapaketti
"Voima" juomapaketti sisältää pääasiallisesti oluita.

0,00 €/kpl
SISU juomapaketti
"Sisu" juomapaketti sisältää pääasiallisesti siidereitä.
0,00 €/kpl
URHO juomapaketti
"Urho" juomapaketti sisältää pääasiallisesti kotimaisia alkoholijuomia.

0,00 €/kpl
OTSO juomapaketti
"Otso" juomapaketti sisältää vain alkoholittomia juomia.
0,00 €/kpl
Veuve Clicquot -samppanjapullo
88,99 €/pullo
Kylpytakki
Kylpytakit lainaan elämyksen ajaksi.
8,00 €/kpl
Nespresso-kahvi
Kahvit virvokkeiden rinnalle.
3,50 €/kpl
Sandaalit
Sandaalit lainaan elämyksen ajaksi.
3,00 €/kpl

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

1. VARAUS
Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen. Mahdollisista lisätunneista on sovittava etukäteen tilan omistajan kanssa ja niistä veloitetaan hinnaston mukaisesti.

Tilan varaajan ja kaikkien tilassa olevien tulee olla täysi-ikäisiä.

Maksullisten yleisötapahtumien järjestäminen tilassa on kielletty.


2. PERUUTUS
Ylivoimaisesta esteestä johtuen tilan omistaja voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muuten korvausvelvollinen.

Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta.


3. VAHINGOT
Asiakas on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmannelle osapuolelle aiheuttamansa vahingon täysimääräisenä. Vuokraaja on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta.

Tilojen perussiivous kuuluu varauksen hintaan. Mikäli vuokraaja aiheuttaa tiloissa erityistä sotkua tai vahinkoa, varauksen tekijää voidaan jälkikäteen laskuttaa erikseen aiheutuneista kuluista.

4. JÄRJESTYS
Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan se määrä henkilöitä, joka on tilan kuvauksessa mainittu.

Tupakointi sisätiloissa on kielletty.


5. REKLAMAATIO
Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteeseen skywheelhelsinki@gmail.com tai puhelimitse numeroon 0404804604. Vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.

Yhteenveto

Yleisarvosana 4.20
Tilan kunto
4.29
Hinta/laatu-suhde
3.87
Varustelu
4.11
Tilan siisteys
4.53
1 = Heikko    5 = Erinomainen

Yhteenveto perustuu 45 arvosteltuun tilaisuuteen, joissa on ollut yhteensä 246 osallistujaa.

Tämä tila on saanut pääasiassa erinomaisia arvosanoja. Voit siis luottavaisin mielin järjestää tilaisuuden täällä.

Yksittäiset palautteet

Yhteensä 45 palautetta.

Näytetään tulokset 1 - 10. Sivu: 1 / 5
<< Edellinen 1 | 2 | 3 | 4 | 5

Muu tapahtuma

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
-
05/2023

Special and great experience!


Palaute annettu 3.5.2023 09:08:37 nimellä toti.
 

Muu yksityisjuhla

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
3
Varustelu
4
Siisteys
3
4
04/2023

Mieleenpainuva elämys! Saunominen yläilmoissa mahtavassa, aurinkoisessa säässä jäi todella mieleen. Myös palvelu oli todella hyvää ja poreammeessa istuminen, kylmä juoma kädessä, saunomisen välissä oli niin upeaa!
Tilat olivat siistit, lukuunottamatta suihkutilojen likaisuutta, eli siitä pieni miinus, mutta muuten kokonaisuus hipoi täydellisyyttä!


Palaute annettu 14.4.2023 13:14:54 nimellä Mia.
 

Muu yksityisjuhla

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
2
10/2022

Excellent! We enjoyed our experience so much. The staff was great, the drinks were good, and the facilities were clean.


Palaute annettu 13.11.2022 01:48:53 nimellä charmicarmicat.
 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
2
Varustelu
2
Siisteys
3
4
08/2022

Yleinen terassialue rajoittui aitaan jota verhosi reikäinen tummanvihreä repsottava pressu. Miksi näin? Aita sinäänsä oli siisti. Mahtavaa, että pääsimme vielä perusajalulle lasten kanssa kun eivät saunavaunuun uskaltaneet. Kukkaistutukset porealtaan ympärillä voisi siistiä. Olisiko jostain saanut musiikkia omalle terassialueelle, jotta viereisen työmaan junttaaminen ei olisi niin häirinnyt?


Palaute annettu 18.8.2022 14:32:20.

Tilan vastaus:.
Hei, kiitos palautteesta! Yleisellä terassialueella on tosiaan kesän ajan reikälemäinen pressu, viereinen merikylpylä järjestää kesäisin useana päivänä viikossa konsertteja ja he ovat sen siihen pystyttäneet näkösuojaksi. Kukkaistutukset ovat olleetkin jo listalla ja tämä oli hyvä muistutus, että nyt se siistiksi! Meiltä löytyy bluetooth kaiutin, joka pitäsi löytyä saunaloungen pöydältä jos omia musiikkeja halunnee kuunnella, viereinen työmaa tosiaan on jo jonkin aikaa juntannut ja melunnut. Toivottavasti nähdään vielä joko saunan tai normaalienajeluiden merkeissä, mukavaa loppu kesää! Terveisin, Aatu / SkySauna

 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
4
Varustelu
3
Siisteys
3
-
07/2022

Kokonaisuus oli onnistunut ja mukava. Sauna oli aika viileä ja siellä voisi olla 5-10 astetta enemmän lämpöä. Ei osunut silmään peflettejä oliko niitä tarjolla.
Saunamakkarat eivät koskaan tulleet, sipsit kyllä.
Avattava pieni luukku saunan kylkeen olisi mukava ja taannut hyvän näkymän ulos huuruisen ikkunan sijaan.


Palaute annettu 11.7.2022 10:58:54 nimellä Henri Soukko.

Tilan vastaus:.
Hei, kiitos palautteesta. Kiva, että vierailitte meillä, pyrimme jatkossa kehittämään näitä epäkohtia. Toivottavasti kokonaisuudesta jäi kuitenkin ainutlaatuinen kokemus ja elämys ja hyvä fiillis. Tervetuloa uudelleen saunomaan ja toivottavasti kohtaammekin vielä näissä merkeissä. Ystävällisin terveisin, Aatu / SkySauna

 

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
4
Varustelu
5
Siisteys
5
4
04/2022

Erittäin ystävällinen vastaanotto. Kaikki sujui moitteettomasti. Tilat siistit ja toimivat. Suosittelen paikkaa! Ainoa mitä voisi muuttaa: pyyhe oli melkoisen pieni..


Palaute annettu 25.4.2022 16:35:50 nimellä Tyytyväinen asiakas.
 

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
2
Varustelu
4
Siisteys
4
4
10/2021

Loistava kokemus


Palaute annettu 9.10.2021 07:36:57.
 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
4
Siisteys
4
6
10/2021

Tilat olivat ihanat, ja henkilökunta huippua. Kaikille jäi hyvä mieli, tästä illasta puhutaan vielä pitkää ja muistellaan iloa ja riemua. kiitos


Palaute annettu 6.10.2021 06:58:30 nimellä Anu.
 

Asiakas- tai kutsuvierastilaisuus

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
4
Siisteys
4
3
09/2021

Löylyt ja puitteet olivat erinomaiset.
Tarjoilun puolesta olisi kehittämisen varaa, ei laseja juomille sekä kahvit tuotiin pahvimukeissa. Posliinia kehiin niin kehtaa tarjota asiakkaille.


Palaute annettu 14.9.2021 07:48:44 nimellä PM.
 

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
4
Siisteys
5
4
09/2021

Mieletön kokemus! Voisi mennä ehdottomasti uudestaan. Palvelu oli hyvää ja kivat siistit tilat hengailuun ja peseytymiseen.


Palaute annettu 7.9.2021 07:21:42 nimellä Jenni.
 

Näytetään tulokset 1 - 10. Sivu: 1 / 5
<< Edellinen 1 | 2 | 3 | 4 | 5

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 20 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja SkyWheel Helsinki Oy
Tilan osoite Katajanokanlaituri 2
00160 Helsinki

Sijainti kartalla