SaunaOnline Taloyhtiö
  • SaunaOnline:  Sauna-, kokous- ja juhlatilat | Taloyhtiöt
 

SkySauna

Maailman ensimmäinen saunaelämys maailmanpyörässä sijaitsee Helsingissä Kauppatorin vieressä ydinkeskustassa!

Kun etsit ryhmällesi ainutlaatuista elämystä, SkySauna on varma valinta. Tämä maailmanpyörässä oleva erikoisvalmistettu saunagondoli vie sinut 40 metrin korkeuteen, jossa voit nauttia saunan lämmöstä ja samalla ihastella maisemia. Gondolista näkee täydellisesti merelle Helsingin lähisaaristoon sekä myös kaupungin suuntaan. 

Saunagondolin lisäksi käytössänne on myös viihtyisä yksityisalue maankamaralla maailmanpyörän vieressä. Yksityisalueelta löytyy pukuhuonetilat, suihkut, wc-tilat, sisätila oleskelulle sekä pieni terassi. Terassilla käytössänne on myös HotSpring-ulkoporeallas, johon mahtuu kerralla jopa kymmenen henkilöä.

Elämys sopii erityisesti pienille ryhmille, maksimissaan 15 henkilölle. Saunagondolin kyytiin mahtuu kerralla viisi saunojaa, ja muut voivat omaa saunavuoroaan odotellessa nauttia yksityisalueen annista. 

SkySauna sopii erinomaisesti muun muassa virkistystilaisuuksiin, kaveriporukoiden tai urheilujoukkueiden saunailtoihin, synttäreihin, polttareihin ja edustustilaisuuksiin. Sijainti aivan keskustan tuntumassa tarjoaa luonnollisesti paljon jatkomahdollisuuksia.

Hintaan sisältyy yksityisalueen vapaa käyttö, maailman ainutlaatuisin saunaelämys, mahtava ulkoporeallas, pyyhkeet jokaiselle saunojalle ja 2 saunajuomaa per henkilö. 

Huomioithan, että tila on anniskelualuetta ja omien juomien tuominen alueelle on ehdottomasti kiellettyä. Saunaelämyksen hintaan kuuluvien juomien lisäksi meiltä voi ostaa enemmän juomia varauksen aikana, mikäli on tarvetta. Juomattomat juomat jäävät SkySaunan tiloihin, eikä ostettuja juomia voi ottaa mukaan alueelta oman saunakäynnin jälkeen anniskelulain puitteissa.

Huomioithan, että saunoessa ja porealtaassa sekä ulkoalueilla täytyy käyttää uima-asua.

Pyydämme huomioimaan, ettei SkySauna ole käytössä alle +5 asteen lämpötiloissa talvikaudella. Tarkastamme säätilan aina vähintään 48 tuntia ennen varauksen alkua ja tarvittaessa varauksen voi peruuttaa ilmaiseksi. Kysy lisää henkilökunnaltamme!

 

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Henkilömaksu
Perushinta pitää sisällään elämyksen 1-4 henkilölle. Yli neljän henkilön ryhmissä lisähenkilömaksu on 30 € / henkilö (viidennestä henkilöstä eteenpäin).
30,00 €/hlö
Kylpytakki
Kylpytakit lainaan elämyksen ajaksi.
8,00 €/kpl
Sandaalit
Sandaalit lainaan elämyksen ajaksi.
3,00 €/kpl
Veuve Clicquot -samppanjapullo
99,00 €/pullo

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

1. VARAUS
Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen. Mahdollisista lisätunneista on sovittava etukäteen tilan omistajan kanssa ja niistä veloitetaan hinnaston mukaisesti.

Tilan varaajan ja kaikkien tilassa olevien tulee olla täysi-ikäisiä.

Maksullisten yleisötapahtumien järjestäminen tilassa on kielletty.


2. PERUUTUS
Ylivoimaisesta esteestä johtuen tilan omistaja voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muuten korvausvelvollinen.

Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta.


3. VAHINGOT
Asiakas on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmannelle osapuolelle aiheuttamansa vahingon täysimääräisenä. Vuokraaja on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta.

Tilojen perussiivous kuuluu varauksen hintaan. Mikäli vuokraaja aiheuttaa tiloissa erityistä sotkua tai vahinkoa, varauksen tekijää voidaan jälkikäteen laskuttaa erikseen aiheutuneista kuluista.

4. JÄRJESTYS
Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan se määrä henkilöitä, joka on tilan kuvauksessa mainittu.

Tupakointi sisätiloissa on kielletty.


5. REKLAMAATIO
Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteeseen skywheelhelsinki@gmail.com tai puhelimitse numeroon 0404804604. Vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.

Yhteenveto

Yleisarvosana 4.51
Tilan kunto
4.63
Hinta/laatu-suhde
4.29
Varustelu
4.61
Tilan siisteys
4.77
1 = Heikko    5 = Erinomainen

Yhteenveto perustuu 51 arvosteltuun tilaisuuteen, joissa on ollut yhteensä 274 osallistujaa.

Tämä tila kuuluu SaunaOnlinen parhaimmistoon! Lähes poikkeuksetta tila ja palvelu ovat saaneet erinomaisia arvosanoja, joten voit olla varma, että tila vastaa odotuksianne.

Yksittäiset palautteet

Yhteensä 51 palautetta.

Näytetään tulokset 1 - 10. Sivu: 1 / 6
<< Edellinen 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Polttarit

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
8
06/2024

Lähetinkin jo erikseen palautetta, että henkilökunnan toiminta vierailumme aikana oli mahtavaa! Upea kokemus seurueellemme.


Palaute annettu 1.7.2024 12:20:13.
 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
4
Varustelu
5
Siisteys
5
4
05/2024

Isännän 50-vuotissynttärit saunassa taivaalla ja poreissa maalla ei olisi voineet paremmin mennä. Oltiin aloituksesta myöhässä, ja heti ehdotettiin, että koska seuraavaan varaukseen on siirtymäaikaa, saatiin 10 min lisää, ihan täydellistä pelisilmää :)
Löylyt mahtavat ja poreammeen vesi ihanan lämmintä aina jäässä olevalle. Ikimuistoiset viiskymppiset koko perheelle, iso kiitos :)


Palaute annettu 4.5.2024 20:29:36 nimellä Sanna.
 

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
4
4
08/2023

Todella hieno kokemus. Sauna voisi olla hieman kuumempi (kiuas kaipaa muutaman kilon lisää kiviä) ja suihkutilojen lattiat olisivat kovemman pesun tarpeessa.
Henkilökunta todella avuliasta ja palvelu moitteetonta. Sijainti loistava ja elämyksenä ainutlaatuinen.


Palaute annettu 27.8.2023 12:35:04 nimellä Kimmo.
 

Muu yksityisjuhla

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
4
08/2023

Vietimme ystävien kanssa vuosipäivää ja parin tunnin saunasessio oli suorastaan loistava. Ihanat tilat, loistava palvelu ja saunavaunu oli kiva elämys ja hyvät löylyt <3


Palaute annettu 14.8.2023 09:42:30.
 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
2
Varustelu
2
Siisteys
4
4
07/2023

Tunnin varaus oli vaan 45 min. Varauksesta ei ilmennyt että pukuhuone pitää jättää myös saman tunnin sisällä. liian lyhyt aika hintaansa verrattuna. Pitäisi olla tunnin elämys ja erillinen pukuhuone jossa voi rauhallisemmin kunnostaa itsensä jälkeenpäin!


Palaute annettu 23.7.2023 11:33:52 nimellä Päivi Ayoub .
 

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
2
Varustelu
4
Siisteys
4
4
06/2023

Olimme toista kertaa saunomassa ja oli todella mukavaa! Sauna on erittäin hyvä, kiitos siitä! Tulemme uudelleen. Hinta on aika kova, se rajoittaa käyntejä.


Palaute annettu 13.6.2023 09:27:00.
 

Muu tapahtuma

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
-
05/2023

Special and great experience!


Palaute annettu 3.5.2023 09:08:37 nimellä toti.
 

Muu yksityisjuhla

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
4
Varustelu
5
Siisteys
4
4
04/2023

Mieleenpainuva elämys! Saunominen yläilmoissa mahtavassa, aurinkoisessa säässä jäi todella mieleen. Myös palvelu oli todella hyvää ja poreammeessa istuminen, kylmä juoma kädessä, saunomisen välissä oli niin upeaa!
Tilat olivat siistit, lukuunottamatta suihkutilojen likaisuutta, eli siitä pieni miinus, mutta muuten kokonaisuus hipoi täydellisyyttä!


Palaute annettu 14.4.2023 13:14:54 nimellä Mia.
 

Muu yksityisjuhla

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
2
10/2022

Excellent! We enjoyed our experience so much. The staff was great, the drinks were good, and the facilities were clean.


Palaute annettu 13.11.2022 01:48:53 nimellä charmicarmicat.
 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
3
Varustelu
3
Siisteys
4
4
08/2022

Yleinen terassialue rajoittui aitaan jota verhosi reikäinen tummanvihreä repsottava pressu. Miksi näin? Aita sinäänsä oli siisti. Mahtavaa, että pääsimme vielä perusajalulle lasten kanssa kun eivät saunavaunuun uskaltaneet. Kukkaistutukset porealtaan ympärillä voisi siistiä. Olisiko jostain saanut musiikkia omalle terassialueelle, jotta viereisen työmaan junttaaminen ei olisi niin häirinnyt?


Palaute annettu 18.8.2022 14:32:20.

Tilan vastaus:.
Hei, kiitos palautteesta! Yleisellä terassialueella on tosiaan kesän ajan reikälemäinen pressu, viereinen merikylpylä järjestää kesäisin useana päivänä viikossa konsertteja ja he ovat sen siihen pystyttäneet näkösuojaksi. Kukkaistutukset ovat olleetkin jo listalla ja tämä oli hyvä muistutus, että nyt se siistiksi! Meiltä löytyy bluetooth kaiutin, joka pitäsi löytyä saunaloungen pöydältä jos omia musiikkeja halunnee kuunnella, viereinen työmaa tosiaan on jo jonkin aikaa juntannut ja melunnut. Toivottavasti nähdään vielä joko saunan tai normaalienajeluiden merkeissä, mukavaa loppu kesää! Terveisin, Aatu / SkySauna

 

Näytetään tulokset 1 - 10. Sivu: 1 / 6
<< Edellinen 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 15 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja SkyWheel Helsinki Oy
Tilan osoite Katajanokanlaituri 2
00160 Helsinki

Sijainti kartalla