SaunaOnline Taloyhtiö
 

Urbansauna Kallio

Urbansauna Kalliossa vietät mukavasti jopa 50 hengen juhlat, saunaillan tai yritystilaisuuden.

Tila sijaitsee erillisrakennuksessa taloyhtiön rauhallisella sisäpihalla kivenheiton päässä Sörnäisten metroasemalta. Tilavassa oleskelu/lounge-tilassa on istumapaikat noin 35 henkilölle. Baarikeittiö on varusteltu mm. jääkaapilla, uunilla sekä kahvin- ja vedenkeittimellä. Keittiöstä löytyy myös astiasto 50 henkilölle, mukaan lukien skumppa- ja viinilasit.

Myös tilan viihdevarustus on erinomainen. Tilasta löytyy laadukas äänentoistojärjestelmä, johon voit kytkeä oman laitteen perus kuulokeliitäntään sopivalla 3.5 mm plugilla. Presentaatioita, leffailtaa tai kisastudioita varten tilassa on suuri taulu-tv ja videotykki.

Tilavaan saunaan mahtuu saunomaan samanaikaisesti jopa 10 henkilöä ja ylellisestä suihkuosastosta löytyy 4 suihkua. Vuokraan sisältyy myös pyyhkeet 15 henkilölle (iltavuoro sekä sauna- ja pyyhepaketti, lisäpyyhkeet tarvittaessa 5 €/kpl).

Varattavat vuorot:
- kokous- / päivävuoro klo 9-16, viikonloppuisin ja pyhinä klo 10-16
- iltavuoro klo 17-23
- koko päivän vuoro klo 09-23, viikonloppuisin ja pyhinä klo 10-23
- jatkovuoro klo 23-04

Lisätunnit ja lisäpalvelut:

- lisätunnit alk. 55 eur / kpl, kokous- / päivävuoron alkuun, iltavuoron loppuun, koko päivän vuoron alkuun tai loppuun
- saunavuoro kokous- / päivävuoro alk. 90 eur
- loppusiivous alk. 48 eur

Vuokra sisältää:
- tilavuokra
- pyyhkeet 15 henkilölle, lisäpyyhkeet 5 € / kpl (iltavuoro sekä sauna- ja pyyhepaketti)
- loppusiistiminen yleissiistissä tilassa

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Lisäpyyhe 5 eur / kpl
5,00 €/kpl
Kahvi+keksitarjoilu 10 hlö
58,00 €/kpl
Kokousvuoron sauna- ja pyyhepaketti (15 pyyhettä) 90 eur
Varaa klo 9-16 vuoroon sauna ja pyyhepaketti. (Iltavuoroon paketti kuuluu automaattisesti)
90,00 €/kpl
Siivouspalvelu
48,00 €/kpl

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

SALASAUNA OY, MARKKINOINTINIMI URBANSAUNA - VUOKRATILOJEN VUOKRAUSEHDOT

SOPIJAPUOLET

Vuokraaja: Tilavarauksen tehnyt luonnollinen henkilö tai tilavarauksen tehnyt luonnollinen henkilö ja tämän yhteisvastuullinen kanssavuokraaja yhdessä, yritys tai yhteisö, jäljempänä tai varauslomakkeessa Vuokraaja tai Varaaja.

Vuokralleantaja: Salasauna Oy, markkinointinimi urbansauna, jäljempänä Vuokralleantaja.

1 § VARAAMINEN JA VUOKRA-AIKA

Vuokra-aika ja sen kesto ilmoitetaan Vuokraajalle lähetetyssä tilausvahvistuksessa. Vuokraajan tulee olla vähintään 18-vuotias.

Alle 25-vuotiaan tulee tehdä varaus yhteisvastuullisesti vähintään 30 vuotta täyttäneen kanssa sekä tilata kustannuksellaan koko varauksen ajaksi tai vähintään klo 20 alkaen vuokra-ajan puitteissa Vuokralleantajan yhteistyökumppanilta järjestyksenvalvojan ylläpitämään järjestystä kuten varauslomakkeessa ja näissä varausehdoissa on säädetty.

Vuokraajan tulee tilata kustannuksellaan Vuokralleantajan yhteistyökumppanilta järjestyksenvalvoja myös, kun suurin osa tilan käyttäjistä on alle 25-vuotiaita.

Veloitus järjestyksenvalvojasta on 40€/ tunti ja pyhänä kaksinkertaisesti. Vähimmäisaika järjestyksenvalvojalle on 4 tuntia.

Vuokratilan saa käyttöönsä, kun kanssavaraajan sekä järjestyksenvalvojan tiedot on toimitettu kuten varauslomakkeessa ja näissä varausehdoissa on säädetty. Järjestyksenvalvoja tulee olla tilattuna vähintään 10 arkipäivää ennen vuokra-ajan alkua.

Vahvistaessaan tilauksen Vuokraaja sitoutuu noudattamaan varauslomakkeessa mainittuja sopimusehtoja, näitä vuokrausehtoja sekä Vuokralleantajan toimitusehtoja. Vuokra-aika on Vuokraajan tekemän ja Vuokralleantajan vahvistaman varauksen mukainen.

Mahdollisista lisätunneista on sovittava etukäteen tilan Vuokralleantajan kanssa ja niistä voidaan veloittaa erillinen maksu. Vuokraaja voi tiedustella lisätuntien saatavuutta myös vuokra-aikana, kuitenkin ennen vuokra-ajan päättymistä. Mikäli Vuokralleantajan tai sen edustaja havaitsee, että Vuokraaja on ylittänyt vuokra-ajan ilman lisätuntitilausta, on Vuokralleantajalla oikeus keskeyttää Vuokraajan tilaisuus sekä periä veloitus tilaisuuden keskeyttämisestä kuten näiden ehtojen kohdassa 7§ JÄRJESTYSSÄÄNNÖT on säädetty.

2 § AVAIMET

Vuokraajalle lähetetään tekstiviestillä ohjeet avainten noudosta vuokratilasta vuokrapäivänä varatun vuoron vuokra-ajan alkamiseen mennessä. Vuokratilaan ei saa mennä ennen vuokra-ajan alkamista, ellei siitä ole erikseen sovittu urbansaunan kanssa. Avaimet ovat noudettavissa vuokratusta tilasta, sen kiinteistön alueelta tai sen välittömästä läheisyydestä vuokra-ajan alkaessa. Avaimen vastaanottajan on oltava vähintään 18-vuotias ja pyydettäessä todistettava henkilöllisyytensä. Oven avaamisesta tai avainten toimittamisesta muuna aikana peritään alk. 65 € maksu. Avain on jätettävä vuokratilaan erikseen annettujen ohjeiden mukaisesti vuokra-ajan päättyessä.

3 § PERUUTUSEHDOT

Vuokralleantajan vuokratilojen varauksen voi peruuttaa veloituksetta ennen maksua 1 kk ennen vuokrapäivää. Myöhemmin tapahtunutta peruutusta tai jo maksettua varausta ei voi peruuttaa eikä sitä hyvitetä ja veloitus on täysimääräinen.

Poikkeuksena on vuokratilan enimmäishenkilömäärän alittava yksityistilaisuuksia koskeva kokoontumisrajoitus joko viranomaisten määräyksestä tai lain perusteella. Tällöin tilavuokraus on mahdollista siirtää Vuokraajan heti tai myöhemmin ilmoittamalle enintään saman hintaiselle päivälle 150 euron veloitusta vastaan. Veloitusta vastaan Vuokraajan vuokra-aikaan lisätään 2 lisätuntia arvoltaan 150 euroa. Mikäli Vuokraaja on tilannut Peruutusturvan, on Vuokraajalla oikeus peruuttaa varauksensa veloituksetta siinä tapauksessa, että varatun vuokratilan enimmäishenkilömäärää vastaava tai sen alittava kokoontumisrajoitus on voimassa vuokra-aikana joko viranomaisten määräyksestä tai lain perusteella.

Vuokralleantaja pidättää itsellään oikeuden peruuttaa varauksen ylivoimaisesta esteestä tai päällekkäisvarauksesta johtuen yksipuolisesti ilman muuta korvausvelvollisuutta kuin enintään jo maksetun vuokran määrä.

Mikäli Vuokraajan varaaman vuoron vuokrapäivään on aikaa enemmän kuin 1 kk, voi Vuokralleantaja ilmoittaa Vuokraajalle, että varaus tulee muuttaa sitovaksi, ilman oikeutta peruuttaa varausta veloituksetta, ja mikäli Vuokraaja ei tällöin muuta varausta sitovaksi, on Vuokralleantajalla oikeus peruuttaa varaus ilman muuta korvausvelvollisuutta, kuin jo maksetun vuokran määrä.

Peruutuksesta on ilmoitettava aina kirjallisesti, Vuokralleantajan peruuttaessa Vuokraajan varaushetkellä ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen ja Vuokraajan peruuttaessa osoitteeseen info@urbansauna.fi.

Mikäli Alle 25-vuotias Vuokraaja ei toimita Kanssavaraajan tietoja, tai alle 25-vuotias Vuokraaja tai Vuokraaja, jonka tilaisuuden osallistujista suurin osa on alle 25-vuotiaita ei ole tilannut järjestyksenvalvojaa Vuokralleantajan yhteistyökumppanilta varauksen ajaksi, ei tämä oikeuta varauksen peruutukseen. Varaus on sitova myös ilman näitä tietoja mutta vuokratilan saa käyttöönsä vasta kun nämä tiedot on toimitettu ja varauslomakkeen tai näiden sopimusehtojen mukaisesti niin vaadittaessa Kanssavaraaja on hyväksynyt varauksen ehdot.

4 § VUOKRATILA

Vuokraaja vastaa vuokratilan saunan lämmityksestä.

Kalusteiden siirtäminen vuokratilassa on kielletty. Kalusteiden siirtämisestä takaisin omille paikoilleen laskutetaan 45 € tunti / henkilö, pyhänä kaksinkertaisesti.

Vuokraaja huolehtii poistuessaan, että on poistanut vuokratilasta ja sen piha-alueilta kaikki tuomansa tavarat sekä vieraansa ja että vuokratila on yleissiistissä kunnossa, kaikki elektroniset laitteet, sauna ja valot on sammutettu.

Vuokratilan tyhjennykseen kuluvasta ajasta laskutetaan 45 € / alkava tunti / henkilö, pyhänä kaksinkertaisesti).

Vuokraaja vastaa itse vieraidensa käyttämien vuokratilan ulkopuolisten alueiden kuten käytävien, hissien ja ulkoalueiden siivouksesta vuokra-ajan puitteissa. Vuokratilojen ulkopuolisten alueiden siivouksesta laskutetaan 45 € / alkava tunti / henkilö, pyhänä kaksinkertaisesti.

Vuokratilat ja niihin johtavat ovet tulee lukita huolellisesti poistuessa ja avain on jätettävä annettujen ohjeiden mukaisesti vuokratilaan vuokra-ajan päättyessä.

Vuokratilaan pääsee aikaisintaan vuokra-ajan alkaessa ja vuokratilasta tulee poistua ja Vuokraajan toteuttaman tilan siivouksen tulee olla valmis vuokra-ajan päättymiseen mennessä. Vuokraaja voi tiedustella lisätuntien tilaamisen mahdollisuutta ennen vuokra-ajan päättymistä, mikäli sille on tarvetta.

5 § PYSÄKÖINTI

Niissä vuokratiloissa, joissa on mahdollisuus ajoneuvojen pysäköintiin, on pysäköinti sallittu ainoastaan vuokra-ajan aikana ja Vuokralleantajan asiakaspysäköintiin merkityillä paikoilla. Niissä vuokratiloissa, joissa pysäköinti on sallittu, Vuokralleantaja tarjoaa pysäköintimahdollisuuden myös muille asiakkailleen heidän vuokra-aikanaan, tästä syystä kaikki ajoneuvot tulee siirtää pois pysäköintipaikoilta ennen vuokra-ajan päättymistä.

Vuokraaja vastaa pysäköintiehtojen tiedottamisesta vierailleen.

Pysäköintimaksu vuokra-ajan ulkopuolella on 50 € / tunti / ajoneuvo. Pysäköintimaksu laskutetaan Vuokraajalta kaikkien ajoneuvojen osalta.

6 § VAHINKO, VAHINGONTEKO JA LISÄSIIVOUS

Vuokraaja vastaa vuokra-aikana Vuokralleantajan vuokratilalle ja ympäröiville yleisille alueille sekä näiden kiinteistöjen ja tilojen omistajille sekä kaikissa yllä mainituissa tiloissa olevalle irtaimistolle sekä muulle omaisuudelle aiheutuneista suorista ja välillisistä vahingoista sekä niiden korjaamisesta aiheutuneista kustannuksista, sekä on velvollinen korvaamaan täysimääräisesti päivä- sekä iltavuoron vuokran siltä ajalta kun vuokratilaa ei voida vuokrata.

Mikäli aiheutuneista vahingoista ei ilmoiteta oma-aloitteisesti, veloitetaan korjaus- ja korvaushinnat päivystyshinnalla puolitoistakertaisena (x 1,5).

Viemäreiden tukkeutuessa sekä mahdollisen putkivuodon sattuessa tulee veden käyttö lopettaa välittömästi ja ilmoittaa tästä puhelimitse Vuokralleantajan päivystysnumeroon 020 735 1153. Ilmoituksessa tulee eritellä vahingon yksityiskohdat.

Hätätapauksessa tulee soittaa yleiseen hätänumeroon 112.

Vuokratilojen tulee olla vuokra-ajan päättyessä siistissä kunnossa (irtoroskat roska-astioissa, muovi- ja lasipullot sekä tölkit erillisissä pusseissa, astiat tiskattuna tai niille varatussa keräyspisteessä, kalusteet samoilla paikoilla kuin vuokrauksen alkaessa, pöydät pyyhittynä ja vuokratila yleissiistissä kunnossa). Roskat, pullot ja tölkit voi jättää säkeissä niille varattuihin astioihin tilaan sisälle.

Vuokraaja voi tilata Siivouspalvelun hintaan 48 €, joka kattaa yleissiistissä kunnossa olevan tilan yllä mainitun siistimisen, roskien keräämisen, astioiden pesun / keräämisen keräyspisteeseen sekä pöytien pyyhkimisen.

Tilavuokraan sisältyy yleissiistin vuokratilan päivittäissiivoukseen kuuluva lattioiden puhdistus, saniteettitilojen ja saunan siivous.

Asiakkaan ripustamien koristeluiden tai tilaan jättämien tavaroiden poistaminen tapahtuu aina lisäsiivousveloituksella.

Mikäli vuokra-ajan päätyttyä ilmenee lisäsiivoustarvetta, laskutetaan tästä 45 € tunti, pyhänä kaksinkertaisesti.

7 § JÄRJESTYSSÄÄNNÖT

Vuokralleantajan vuokratiloissa saa yhtäaikaisesti oleskella enintään vuokratilan kuvauksessa tai tilausvahvistuksessa ilmoitettu henkilömäärä. Vuokralleantajalla tai sen valtuuttamalla edustajalla on tarvittaessa oikeus keskeyttää Vuokraajan tilaisuus ilman eri varoitusta ja korvausta Vuokraajalle, mikäli vuokratilan enimmäishenkilömäärä on ylitetty tai mikäli Vuokralleantajan edustajan mukaan Vuokraajan tilaisuuden katsotaan aiheuttavan tai voivan aiheuttaa vahinkoa tai häiriötä joko vuokratilalle tai sen ympäristölle tai naapureille. Tällöin Vuokralleantajan edustaja keskeyttää tilaisuuden ja tyhjentää vuokratilan välittömästi joko itse ja/tai siihen osallistuu lisäksi, Vuokralleantajan edustajan harkinnan mukaisesti, Vuokralleantajan valtuuttamia henkilöitä tai vartiointiyrityksen edustajia. Veloitus yllä mainitusta tilaisuuden keskeyttämisestä on 150€ + 48€ /alkava tunti/henkilö (pyhänä ja klo 20-07 tuntiveloitus kaksinkertaisesti).

Kunkin vuokratilan kiinteistössä on tallentava kameravalvonta.

Mikäli vuokratiloja on käyttämässä alle 18-vuotiaita, on tästä ilmoitettava varausta tehdessä. Vuokraajan ollessa alle 25-vuotias tai suurimman osan vuokratilan käyttäjistä ollessa alle 25-vuotiaita, tulee Vuokraajan ja mahdollisen yhteisvastuullisen yli 30 vuotta täyttäneen kanssavuokraajan ilmoittaa tästä Vuokralleantajalle sekä kustannuksellaan järjestää vuokratilaan vuokra-ajaksi tai vähintään klo 20 alkaen vuokra-aikaan sisältyväksi ajaksi Vuokralleantajan yhteistyökumppanilta järjestyksenvalvojan. Veloitus järjestyksenvalvojasta on 40€/ tunti ja pyhänä kaksinkertaisesti. Järjestyksenvalvoja tulee olla tilattuna vähintään 10 arkipäivää ennen vuokra-ajan alkua.

Alle 25 vuotiaan tekemä varaus on sitova, kuten vuokrausehdoissa on säädetty, myös ilman kanssavuokraajan tietojen täyttämistä sekä järjestyksenvalvojan tilaamista. Vuokratilan saa käyttöön vain kanssavuokraajan tiedot täyttämällä ja kanssavuokraajan erikseen hyväksyttyä varauksen ehdot sekä kun niin on vaadittu, tilaamalla Vuokralleantajan yhteistyökumppanilta järjestyksenvalvojan varauksen ajaksi.

Vuokraaja(t) vastaa(vat) 6 § mukaisesti vuokra-aikana aiheutuneista vahingoista.

Vuokratiloihin ei saa tuoda omia musisointi-, äänentoisto- tai AV-laitteita, ellei tästä ole erikseen sovittu Vuokralleantajan kanssa. Vuokratilassa ruoan valmistus liedellä tai kiukaalla on kielletty.

Vuokraajan on noudatettava vuokratilassa esitettyjä vuokratilakohtaisia rakennuksen tai taloyhtiön järjestyssääntöjä. Tupakointi sisätiloissa on kielletty. Tupakointi on sallittu ainoastaan sille varatulla alueella ulkotiloissa. Tupakointipaikalle ja terassille kulku sekä siellä oleskelu on järjestettävä siten, ettei sisältä kantaudu ääntä ulos eikä tupakoinnista tai tupakointialueella oleskelusta aiheudu kiinteistön tai alueen muille käyttäjille häiriötä.

Vuokraajan Vuokralleantajalta vuokraaman vuokratilan ulkopuolisissa sisä- ja ulkotiloissa alkaa hiljaisuus klo 21.00 alkaen. Muilla kuin erikseen merkityillä vuokratilan käytössä olevilla ulkopuolisilla alueilla ei saa oleskella. Poistuttaessa tilasta vuokra-ajan päättyessä, on vuokratilasta ja erityisesti ympäröivien asuntojen läheisyydestä poistuttava lähimmälle julkiselle kulkuväylälle häiriötä aiheuttamatta.

8 § LÖYTÖTAVARAT

Vuokralleantaja ei vastaa tilaan jätetyistä tavaroista. Löytötavaroita voi tiedustella sähköpostitse Vuokralleantajan päivystysnumerosta 020 735 1153 tai sähköpostitse info@urbansauna.fi . Löytötavaroiden luovuttamisesta veloitetaan 45 eur / kerta.

9 § MAKSUEHDOT

Tilavuokra tulee olla maksettuna ennakkoon viimeistään 1 (yksi) kuukausi ennen vuokrauspäivää. Viivästyskorko korkolain mukaisesti. Vuokralleantajalla on ilman eri ilmoitusta oikeus peruuttaa varaus, mikäli Vuokraaja ei maksa ennakkovuokraa ajallaan viimeistän 1 (yksi) kuukausi ennen vuokrauspäivää.

10 § REKLAMAATIOT JA VUOKRALLEANTAJAN VASTUU

Virheitä tai puutteita koskevat ilmoitukset on tehtävä heti kun virhe tai puute on havaittu, jotta Vuokralleantajalle jää mahdollisuus korjata virhe tai puute vuokra-ajan puitteissa. Ilmoitus on tehtävä päivystysnumeroon 020 735 1153. Virheitä tai puutteita koskevat vaatimukset on tehtävä viipymättä kirjallisesti osoitteeseen info@urbansauna.fi tai viimeistään 14 vuorokauden kuluessa virheen tai puutteen havaitsemisesta tai siitä, kun virhe tai puute olisi pitänyt havaita. Vuokralleantaja ei vastaa Vuokralaiselle tai vuokratilan käyttäjille tai näiden omaisuudelle tai kolmannelle osapuolelle aiheutuneesta vahingosta tai ole korvausvelvollinen vahingosta, joka on aiheutunut Vuokralleantajasta riippumattomasta syystä (force majour) tai muista syistä, sekä jos palvelua ei pystytä toimittamaan kaikilta osin. Vuokralleantajan enimmäisvastuu Vuokraajalle on enintään Vuokraajan Vuokralleantajalle suorittaman tilavuokran määrä.

11 § HINNAT

Hinnat määräytyvät Vuokralleantajan verkkosivuilla esitetyn sekä erillisen hinnaston mukaisesti. Vuokralleantaja pidättää itsellään oikeuden tilaus- ja toimitusehtojen sekä hintojen muutoksiin.

12 § MAKSUHUOMAUTUS JA VIIVÄSTYSKORKO

Viivästyskorko korkolain mukaan, maksuhuomautus 5,00 eur.

13 § TIETOSUOJA

Vuokralleantaja noudattaa 25.5.2018 voimaan tullutta EU:n GDPR-tietosuoja-asetusta. Hyväksymällä nämä yleiset sopimusehdot, Vuokraaja, Varaaja ja Kanssavuokraaja hyväksyvät Vuokralleantajan asiakasrekisteriä koskevan rekisteriselosteen http://urbansauna.fi/asiakasre... henkilötietojensa käsittelyn Vuokralleantajan rekistereissä.

14 § ERIMIELISYYDET

Erimielisyydet käsitellään suomen kielellä. Sopimuksesta johtuvat erimielisyydet pyritään ensisijaisesti ratkaisemaan Sopijapuolten välisin neuvotteluin, joissa voidaan käyttää ulkopuolista sovittelijaa. Mikäli neuvottelut eivät johda tulokseen, ratkaistaan erimielisyydet ensiasteena Helsingin käräjäoikeudessa.

Kuluttaja-asiakkaalla on kuitenkin oikeus nostaa kanne myös sen paikkakunnan yleisessä alioikeudessa, jonka tuomiopiirissä hänellä on asuinpaikka. Kuluttaja-asiakkaalla on mahdollisuus käyttää tuomioistuimen ulkopuolisina riidanratkaisueliminä Kilpailu- ja kuluttajaviraston kuluttajaneuvontaa (https://www.kkv.fi/kuluttajaneuvonta) sekä saattaa asia kuluttajariitalautakunnan käsiteltäväksi (https://www.kuluttajariita.fi/)

Tähän sopimukseen ja siitä johtuvien riitojen ratkaisemiseen sovelletaan Suomen lakia.

Vuokraajan ollessa muu kuin yksityishenkilö, Sopijapuolet voivat myös erikseen kirjallisesti sopia, että erimielisyydet ratkaistaan lopullisesti yksijäsenisessä välimiesmenettelyssä Keskuskauppakamarin välimieslautakunnan sääntöjen mukaisesti Helsingissä. Vuokralleantajalla on kuitenkin oikeus saattaa maksamattomia veloituksia koskevat vaatimukset Helsingin käräjäoikeuden ratkaistavaksi.

Vuokralleantaja: Salasauna Oy, 020 735 1153, y-tunnus 3148632-2, Kotipaikka Ylöjärvi.

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.

Yhteenveto

Yleisarvosana 4.00
Tilan kunto
3.00
Hinta/laatu-suhde
4.00
Varustelu
4.00
Tilan siisteys
4.00
1 = Heikko    5 = Erinomainen

Yhteenveto perustuu 1 arvosteltuun tilaisuuteen, jossa on ollut yhteensä 20 osallistujaa.

Tämä tila sijoittu arvostelultaan keskikastiin ja on perusvarma valinta. Kaikilta osa-alueiltaan se ei kuitenkaan yllä aivan parhaimmistoon.

Yksittäiset palautteet

Yhteensä 1 palautetta.

Näytetään tulokset 1 - 1. Sivu: 1 / 1
<< Edellinen Seuraava >>

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
4
Varustelu
4
Siisteys
4
20
11/2021

Viihtyisät saunatilat ja asiat toimivat sovitusti. Suosittelen!

(Ps. Kannattaa ostaa äänentoistojärjestelmään aux-piuhan päähän iPhonen adapteri )


Palaute annettu 30.11.2021 16:17:56 nimellä Miika.
 

Näytetään tulokset 1 - 1. Sivu: 1 / 1
<< Edellinen Seuraava >>

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 50 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja Urbanfest Oy
Tilan osoite Aleksis Kiven Katu 22
00500 Helsinki

Sijainti kartalla