SaunaOnline Taloyhtiö
 

Vaasankadun sauna ja kabinetti

  • Vaasankatu 10, 00500 Helsinki

Vaasankadun kabinetti ja sauna sijaitsevat Vaasankatu 10:n ylimmässä kerroksessa. Tila soveltuu esimerkiksi saunailtojen, pienien sitsien sekä kokousten pitämiseen.

Päiväsaikaan (klo 9–16) tilasta voi varata pelkän kabinetin. Illalla varaukseen kuuluu automaattisesti sekä kabinetti että saunaosasto. Iltavarauksen aika on arkisin 16-22 ja viikonloppuisin ja arkipyhinä 16-23. Koska kyseessä on asuinrakennus, tilasta on ehdottomasti poistuttava käyttöajan loppuun mennessä.

Saunassa on tilaa 10 hengelle. Sauna laitetaan tilassa itse kytkimestä päälle. Saunan lämmitysmahdollisuus on arkisin klo 16–21:30 välillä ja viikonloppuisin ja arkipyhinä 16-22 välillä. 

Oleskelutilassa on tilaa noin 40 hengelle ja sieltä on käynti kattoterassille. Kabinetista löytyy pöytä ja tuolit 16 hengelle, raheja, sohvia ja biljardipöytä. Tilassa on myös 65’’ televisio ja äänentoisto RCA-kytkennällä tai Bluetoothilla. 

Keittiön varusteluun kuuluu liesi, uuni, mikro, jääkaappi ja pakastin, astianpesukone ja kahvinkeitin. Keittiöstä löytyy astiasto (lautaset, aterimet, lasit ja viinilasit) noin 15 hengelle.

Vaasankatu 10 piha-alue on esteetön. Rapun sisäänkäynnillä on kynnys. Tilaan kuljetaan hissillä, joka on riittävän tilava useimmille apuvälineille. Kabinetissa on tilaa liikkua apuvälineiden kanssa. Saunatilaan on esteetön kulku. Kattoterassille on esteellinen kulku askelmien ja oven kapeuden vuoksi. Kattoterassilla mahtuu liikkumaan esteettömästi. Hissiaulasta sisäänkäyntikerroksessa löytyy esteetön wc-tila.

Tähän tilaan ei valitettavasti ole vielä saatavilla online-varauksen yhteydessä tilattavia lisäpalveluja.

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

1. VARAUS
Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen. Mahdollisista lisätunneista on sovittava etukäteen tilan omistajan kanssa ja niistä voidaan veloittaa erillinen maksu.

Tilan varaajan ja kaikkien tilassa olevien tulee olla täysi-ikäisiä. Kaikkien AYY:n kertavuokrattavien tilojen vuokraaminen AYY:n ulkopuolisille tahoille edellyttää myös vähintään 25 vuoden ikää sekä vuokraajalta että tilassa järjestettävän tapahtuman vastuuhenkilöltä. Poikkeuksena tähän ovat kuitenkin AYY:n ulkopuoliset opiskelijajärjestöt, joiden osalta tilojen varaaminen edellyttää vähintään 20 vuoden ikää sekä vuokraajalta että tilassa järjestettävän tapahtuman vastuuhenkilöltä.

Maksullisten yleisötapahtumien järjestäminen tilassa on kielletty.


2. PERUUTUS
Ylivoimaisesta esteestä johtuen tilan omistaja voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muuten korvausvelvollinen.

Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta.


3. VAHINGOT
Asiakas on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmannelle osapuolelle aiheuttamansa vahingon täysimääräisenä. Vuokraaja on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta.

Tilat tulee siivota ohjeiden mukaan vuokra-ajan päättymiseen mennessä ellei muusta ole sovittu. Mikäli siivousohjeita ei ole noudatettu, varauksen tekijää voidaan jälkikäteen laskuttaa toteutuneiden kustannusten mukaan sekä AYY:n tilojen käyttösääntöjen santiolistauksen mukaisesti.


4. JÄRJESTYS
Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan se määrä henkilöitä, joka on tilan kuvauksessa mainittu.

Tupakointi sisätiloissa on kielletty.

Vuokraaja vastaa tilojen lukitsemisesta vuokra-ajan päättyessä.

Tilasta on ehdottomasti poistuttava käyttöajan päättyessä.


5. REKLAMAATIO
Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteeseen ayy@ayy.fi tai puhelimitse numeroon 0505209400. Vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.

Tekemällä varauksen AYY:n vuokratilaan, varaaja sitoutuu yllä olevien vuokraehtojen lisäksi noudattamaan AYY:n vuokratilojen käyttösääntöjä:
https://www.ayy.fi/fi/palvelut-jasenille/vuokratilojen-kayttosaannot

Mikäli sääntöjä rikotaan, määrätään vuokraajalle sanktio jokaisen kohdan yhteydessä mainitun mukaisesti. AYY pidättää kaikki oikeudet muutoksiin.
AYY:llä on oikeus peruuttaa tai muuttaa jo vahvistettu tilavaraus merkittävien rajoitusten, muutosten ja muiden sellaisten olosuhteiden vuoksi, joihin AYY ei voi vaikuttaa. Näistä muutoksista tai peruutuksista aiheutuvia vahinkoja ei korvata. AYY voi myös milloin hyvänsä lopettaa tai peruuttaa tilaisuuden, mikäli tilaisuus aiheuttaa merkittävää häiriötä tai vaarantaa turvallisuuden.

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.
Tästä kohteesta ei vielä ole annettu asiakaspalautteita tai arvioita. Kaikki kohteet ovat SaunaOnlinen tarkistamia, joten voit olla varma, että kohteen esittely kuitenkin antaa realistisen kuvan kohteesta.

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 40 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja Aalto-yliopiston ylioppilaskunta
Tilan osoite Vaasankatu 10
00500 Helsinki

Sijainti kartalla