Ruusula 5 Sauna

  • Ruusulankatu 5, 00260 Helsinki

Töölön sydämessä sijaitseva laadukas saunakabinetti, joka soveltuu hyvin esimerkiksi tiimipäivien viettoon, rentoihin kokouksiin ja kaveriporukouden saunailtoihin. Tila sijaitsee Ruusulan keilahallin yhteydessä, jolloin tilaisuuteen on helppo yhdistää keilausta joko saunaa ennen tai sen jälkeen.

Tila koostuu kokoustilasta, saunakabinetista ja saunaosastosta. Saunakabinetista löytyy iso taulu-tv, johon voi liittää esimerkiksi oman läppärin. Käytössänne on myös Wifi-yhteys ja äänentoistojärjestelmä. Kokonaisuudessaan tilaa suositellaan maksimissaan 16 hengen tilaisuuksiin.

Tilavaan ja laadukkaaseen saunaan mahtuu kerralla noin 6 saunojaa. Suihkuja käytössä on kolme.

Tila on anniskelualuetta, joten omien juomien tuominen tilaan ei ole mahdollista. Oleskelutiloista löytyy juomakaappi, jonne toimitamme valmiiksi erilaisia virvoitusjuomia sekä olutta, siideriä ja lonkeroa. Tilauksesta tilaan saa myös muita juomia, kuten viiniä. Juomat laskutetaan erikseen kulutuksen mukaan.

Tilan vuokrahintaan sisältyy myös pyyhkeet ja perussiivous.

Tervetuloa viettämään onnistunut tilaisuus!

Tähän tilaan ei valitettavasti ole vielä saatavilla online-varauksen yhteydessä tilattavia lisäpalveluja.

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

3D Virtuaaliesittely

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.
Tästä kohteesta ei vielä ole annettu asiakaspalautteita tai arvioita. Kaikki kohteet ovat SaunaOnlinen tarkistamia, joten voit olla varma, että kohteen esittely kuitenkin antaa realistisen kuvan kohteesta.

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 16 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan vuokraaja Oy Bowling Ab
Tilan osoite Ruusulankatu 5
00260 Helsinki
3D Virtuaaliesittely
3D Virtuaaliesittely

Sijainti kartalla