SaunaOnline Taloyhtiö
  • SaunaOnline:  Sauna-, kokous- ja juhlatilat | Taloyhtiöt
 

HSM - Varikon Sauna

LAADUKAS SAUNATILA JA KATTOTERASSI HÄRMÄLÄNRANNAN RAKENNUSTAITEELLISESTI MERKITTÄVIMMÄSSÄ RAKENNUKSESSA!

Saunatila sijaitsee Herbert Holmbergin piirtämässä rakennuksessa, joka valmistui vuonna 1936. Nykyään Museoviraston suojelema kiinteistö toimi aikanaan Suomen Puolustusvoimien lentokonevarikkona. Rakennus toimi Valmet OY:n lentokonevarikkona aina vuoteen 1982.

Erikoisuutena saunalla on kaksikerroksinen suihku/saunatila, jonka jatkona on terassi suoraan saunasta. Terasilla on mukava vilvoitella saunomisen välissä. Myös löylyhuoneeseen on upotettu kaiuttimet. Varikon sauna kattaa laadukkaat ja viihtyisät saunomismahdollisuudet erilaisiin illanviettoihin. Varikon sauna on ideaali tila 10 henkilölle.

RUOKAILU JA CATERING

Varikon saunalle ei saatavilla cateringpalveluita. Ruokailut ja/tai nouto samassa rakennuksessa sijaitsevasta ravintola Härlemistä.

RAJOITUKSET SEKÄ SUOSITUKSET
Saunatilat ovat vuokrattavissa normaalisti, mutta asiakkaan tulee sitoutua ja noudattaa vallitsevia mahdollisia rajoituksia sekä suosituksia. Lisätietoa päivitettyyn tilanteeseen täältä>

TERVETULOA VIIHTYMÄÄN!

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Pyyhevuokra
Säästä aikaa ja vaivaa. Tilaa pyyhkeet saunojille valmiiksi.
5,00 €/kpl
Saunontalisä päiväkokoukseen (klo 8-17 välillä)
Kokousvuoroon klo 8-17 välillä ei sisälly oletuksena saunan käyttö. Valitse lisäpalveluna tarvittaessa. Iltavuoroon klo 17 alkaen saunan käyttöoikeus sisältyy automaattisesti.
34,99 €/kpl
Lisätunnit klo 01-03
Voit valita 1 tai 2 lisätuntia tilaisuuteesi.
30,00 €/kpl

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

Asiakkaidemme huomioitavaksi:
Saunatilat ovat vuokrattavissa tällä hetkellä normaalisti, mutta asiakkaan tulee sitoutua ja noudattaa vallitsevia mahdollisia rajoituksia sekä suosituksia. Lisätietoa päivitettyyn tilanteeseen osoitteessa: https://www.tays.fi/fi-fi/sairaanhoitopiiri/Koronavirus_COVID19/Pirkanmaan_koronavirustilanne_ja_suositukset

1. VARAUS
Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen. Mahdollisista lisätunneista ja/tai muista lisäpalveluista on sovittava etukäteen tilan omistajan (HSM Saunat) kanssa ja niistä veloitetaan erillinen maksu.

Tilan varaajan ja kaikkien tilassa olevien tulee olla täysi-ikäisiä.

2. MAKSUEHDOT
Yksityishenkilöiltä edellytetään varauksen maksamista ennakkoon verkkomaksuna, luottokortilla tai ulkopuolisen rahoitusyhtiön kautta. Tilaisuus tulee olla maksettuna 100% ennen tilaisuuden alkua. Yrityksille myös laskutus. Laskutuslisä 10 €/lasku sis. alv 24%.

Kaupantekohetkeksi katsotaan varausvahvistuksen päivämäärä.

3. PERUUTUS
Ylivoimaisesta esteestä johtuen tilan omistaja (HSM Saunat) voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muutoin korvausvelvollinen.

Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen alle 14 vrk tilaisuuden ajankohdasta, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta.  14vrk ennen tilauksen ajankohtaa perutuista varauksista 50%.

Saunatiloissa ei saa järjestää vastikkeellista anniskelua eikä maksullisia tilaisuuksia esim. pääsylippujen muodossa.

Tilan omistajalla (HSM Saunat) on oikeus peruuttaa/keskeyttää tilaisuus mikäli väärinkäytöksiä esiintyy ja/tai on syytä epäillä niin tapahtuvan. Edellä mainituissa tilanteissa asiakkaalle (tilaaja) ei korvata jo maksettuja tilavuokria ja/tai muita tilattuja lisäpalveluita.

4. PERUUTUS KORONATILANTEESSA

Mikäli viralliset määräykset/rajoitukset estävät tilaisuuden pidon on molemmin puolinen force majeure-tilanne; tilaisuuden varausmaksut ja lisäpalvelut (pois lukien cateringpalvelut) palautetaan sellaisenaan, kuitenkin mahdolliset transaktio-, välitys- ja laskutuspalkkiot huomioiden. Tilanteissa, joissa varaus perutaan asiakkaan (tilaaja) omien Koronasuositusten tms. syiden vuoksi, noudatetaan HSM Saunojen normaaleita peruutusehtoja (3.Peruutus). Tilaisuutta voidaan kuitenkin siirtää sellaisenaan tietyillä ehdoilla (5. Tilaisuuden siirto Koronatilanteessa).

Cateringpalveluiden osalta viranomaisten määräysten/rajoitusten vuoksi peruutetuissa varauksissa, joissa esimerkiksi ruoka- tms. muita tarvikkeita on jo hankittu peruttua tilaisuutta varten, ei edellä mainittuihin hankintoihin kohdistuvia kuluja korvata asiakkaalle. Tilanteissa, joissa asiakasta (tilaaja) ei ole peruutushetkellä vielä laskutettu, mutta hankintoja on kuitenkin suoritettu, on asiakas (tilaaja) velvollinen korvaamaan hankinnoista aiheutuneet kulut HSM Saunoille.

5. TILAISUUDEN SIIRTO KORONATILANTEESSA

Mikäli viralliset määräykset ja/tai asiakkaan (tilaaja) omat suositukset estävät tilaisuuden järjestämisen, on tilaisuuden ajankohtaa mahdollista siirtää veloituksetta. Siirretyissä varauksissa ovat kuitenkin voimassa alkuperäisten varauksien peruutusehdot päivämäärineen. Siirretyistä varauksista ei varausmaksuja tms. kuluja palauteta.

6. VAHINGOT
Asiakas (tilaaja) on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmansille osapuolille aiheuttamansa mahdolliset vahingot täysimääräisinä. Asiakas (tilaaja) on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta.

Terassilla varustetuissa saunatiloissa sisäkalusteiden vienti terassille on kielletty. Sisäkalusteille aiheutuneet vauriot esim. sateen sattuessa laskutetaan kokonaisuudessaan asiakkaalta (tilaaja).

Mahdollisten henkilövahinkojen välttämiseksi lasisten juomapullojen sekä juomalasien vienti suihkutiloihin ja löylyhuoneeseen on kielletty. Asiakkaan (tilaaja) ja vieraiden toiminnasta aiheutuneet mahdolliset henkilövahingot saunatiloissa eivät velvoita/koske tilan omistajaa (HSM Saunat).

7. JÄRJESTYS
Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan se määrä henkilöitä, joka on tilan kuvauksessa mainittu.

Tilojen omistajalla (HSM Saunat) on järjestyshäiriötilanteessa (tai muunlainen tilojen väärinkäyttö) oikeus keskeyttää tilaisuus ilman ennakkovaroitusta sekä tyhjentää vuokrattu tila. Tilaisuuden keskeyttämisestä aiheutuneista kustannuksista (esim. vartijoiden kutsuminen) vastaa vuokraaja (tilaaja) kokonaisuudessaan.

Tupakointi sisätiloissa on kielletty. Lisäksi nuuskapusseja ja/tai muita tupakkatuotteita ei saa laittaa wc-pönttöön, lavuaariin, suihku- ja saunatiloihin ja/tai jättää lattiapinnoille; ainoastaan roska-astioihin.

Mahdollisten henkilövahinkojen välttämiseksi lasisten juomapullojen sekä juomalasien vienti suihku- ja löylyhuoneeseen on kielletty.

Vuokraaja (tilaaja) vastaa tilojen lukitsemisesta vuokra-ajan päättyessä. Vartijakäynnit kohteissa automaattisesti vuokra-ajan päättymisen jälkeen.

Kaikkien mahdollisien lisätoimenpiteiden kustannuksista vastaa varaaja (tilaaja) kokonaisuudessaan.

 8. RUOKAILUT JA ASTIASTOT
Asiakkaalla on mahdollisuus tilata ruokatarjoilut HSM Saunoilta. Hinnat sisältävät astiaston sekä niiden tiskauksen; asiakkaan ei siis tällöin tarvitse huolehtia käyttämiensä astioiden tiskauksesta. Catering palvelut minimissään 10 henkilölle. Toimitusmaksu 20e/tilaus. Tiedustelut ja tilaukset myynti@hsm.fi sekä puhelimitse 040 546 81 99

Mikäli asiakas tuo omat ruoat, astiasto on tällöin myös käytettävissä. Kuitenkin edellyttäen, että astiat ovat tilaisuuden päättymisen jälkeen palautettu niille kuuluville paikoilleen puhdistettuina. Puhdistamattomista astioista veloitetaan lisämaksu 2,00e/astiasto/hlö sis. alv 24%, minimiveloitus 20,00e sis. alv 24% + laskutuslisä 10,00e sis. alv 24%.

9. YLEINEN SIISTEYS JA SIIVOUS
Tilojen vuokrahintoihin sisältyy perussiivous. Tilat tulee kuitenkin siistiä asiakkaan (tilaaja) toimesta ohjeiden mukaisesti vuokra-ajan päättymiseen mennessä ellei toisin ole sovittu.

Saunatiloissa ovat juomapulloille/-tölkeille osoitetut roska-astiat sekä roskille erikseen. Käytetyt juomapullot/-tölkit tulee sijoittaa/palauttaa niille varatuille paikoilleen tyhjennettyinä. Asiakas on vastuussa tilojen normaalista siisteydestä; kaatuneet juomat/ruoat lattialta pyyhittyinä.

Terassilla varustetuissa saunatiloissa kaikki juomapullot/-tölkit ja astiat sekä ruoantähteet tulee asiakkaan huolehtia sisätiloihin niille kuuluville paikoilleen tilaisuuden päättyessä.

Mikäli siivousohjeita ei ole noudatettu, varauksen tekijää (tilaaja) voidaan jälkikäteen laskuttaa toteutuneiden kustannusten mukaisesti.

10. REKLAMAATIO
Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteeseen myynti.hsmsaunat@gmail.com tai puhelimitse numeroon 050 33 88 121. Vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.

- - - -

INFO
Saunaohjeet, avainten haku/palautus ja muu tarvittava saunainfo lähetetään erikseen sähköpostitse lähempänä tilaisuuttanne.

- - - -
Päivitetty 13.10.2020
HSM Saunat

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.

Yhteenveto

Yleisarvosana 4.14
Tilan kunto
4.43
Hinta/laatu-suhde
4.16
Varustelu
3.89
Tilan siisteys
4.41
1 = Heikko    5 = Erinomainen

Yhteenveto perustuu 44 arvosteltuun tilaisuuteen, joissa on ollut yhteensä 369 osallistujaa.

Tämä tila on saanut pääasiassa erinomaisia arvosanoja. Voit siis luottavaisin mielin järjestää tilaisuuden täällä.

Yksittäiset palautteet

Yhteensä 44 palautetta.

Näytetään tulokset 21 - 30. Sivu: 3 / 5
1 | 2 | 3 | 4 | 5

Yhdistyksen tai urheiluseuran saunailta

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
-
04/2022

Tilat oli todella siistit, ja valojen yms. laitteiden käyttö helppoa hyvien ohjeiden ansiosta.
Suihku alhaalla ja sauna+terassi ylhäällä toki aiheuttaa pientä porrastreeniä, jos ei halua hikisenä kietaista pyyhettä ympärilleen...


Palaute annettu 12.4.2022 09:03:27 nimellä Tommi.
 

Yhdistyksen tai urheiluseuran saunailta

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
4
Varustelu
4
Siisteys
5
10
03/2022

Kaikki sujui hyvin, kiitos.


Palaute annettu 29.3.2022 08:21:50 nimellä Esa.
 

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
2
Varustelu
3
Siisteys
4
10
10/2021

Meitä oli 8 henkeä parhaimmillaan yhtä aikaa tiloissa, ja se oli melko lailla maksimi. Pari korkeaa jakkaraa oltaisiin toivottu lisää pöydän ympärille. Tila itsessään oli siisti.


Palaute annettu 26.10.2021 11:34:07 nimellä Paksu.
 

Kokous

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
3
Varustelu
2
Siisteys
3
9
06/2021

Yhdessä baarijakkarassa keinuva istuinosa ja kahvinkeittimeen suutin lähtee helposti irti. Hyvät löylyt ja hyvä terassi. Riittävä tila 8:lle.


Palaute annettu 23.6.2021 12:51:51 nimellä Tomppa.
 

Polttarit

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
3
Varustelu
4
Siisteys
5
10
06/2021

Sauna oli tosi kiva, samoin kattoterassi. Sisätila oli todella pieni, en suosittelisi kymmenelle hengelle. Näyttää kuvissa isommalta. Onneksi sattui hyvä keli, jotta pystyimme olemaan käytännössä koko ajan terassilla. Terassille voisi hankkia lisää tuoleja - ei riitä kymmenelle ja sisältä ei saa viedä kalusteita ulos.


Palaute annettu 7.6.2021 10:29:12 nimellä Peppi.
 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
10
04/2021

Tilat olivat siistit ja hyvät! Kaikki meni niinkuin kuuluikin.
Miinusta se että saunaan ja terassille johti pienet ja kapeat kierreportaat jossa oli hankala kulkea.


Palaute annettu 25.4.2021 08:42:41 nimellä EV.
 

Yhdistyksen tai urheiluseuran saunailta

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
1
Varustelu
1
Siisteys
3
6
02/2021

Hei,

iso pettymys monelta osin. Äänentoistolaitteet eivät toimineet, kuten niiden pitäisi. Televisiokanavat eivät toimineet, eikä myöskään karaoken äänentoisto toiminut.
Oleskelutilan pöytäkaiutin oli mykkänä ja tästä johtuen oleskelutilassa musiikki toistui vain kattokaiuttimien kautta. Puhelimitse yritetty saada apu tilojen hallitsijalta ei tuottanut tulosta.
Saunatilaa varattaessa luin aiempien käyttäjien negatiivista palautetta audio-laitteiden toiminnasta, mutta vuokraajan toimesta annettiin ymmärtää, että ongelmat on korjattu, näin ei kuitenkaan ollut.
Kattoterassilta lumityöt tekemättä. Saunatilan mainoksessa kerrotaan kattoterassin käytön kuuluvan tilojen hintaan, silloin olisi olettamus, että terassi on oikeasti käyttökelpoinen, eikä niin, että lunta on polviin asti.


Palaute annettu 22.2.2021 06:22:14 nimellä Teemu Kalliomäki.

Tilan vastaus:.
Pahoittelemme kokemianne epäkohtia. Olisitteko ystävällinen ja ottaisitte yhteyttä meihin numeroon 040 546 81 99. Kävisimme tilanteen lävitse sekä voisimme katsoa teille hyvityksen yhteistuumin. HSM Saunat

 

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
4
Siisteys
4
10
02/2021

Kaikki puitteet olivat hyvät, mutta aluksi oli ongelmia saada tilan lämpötilaa korkeammaksi, sekä emme saaneet karaokea toimimaan.


Palaute annettu 13.2.2021 14:17:00.
 

Muu tapahtuma

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
10
01/2021

Yleisesti tilojen hinta/laatusuhde oli erittäin hyvä ja soveltui viiden hengen käyttöön erinomaisesti.

Suihkujen ja keittiön välillä oleva laattalattia oli erittäin liukas ja se kannattaisi huomioida esimerkiksi muovimatolla.


Palaute annettu 18.1.2021 06:14:26 nimellä Vehvi.
 

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
4
Varustelu
4
Siisteys
5
10
11/2020

Tilat olivat siistit ja tyylikkäät. Suihkun ja viereisen wc tilan sijainti oli vähän huono, koska suihkusta väistämättä roiskuu vettä käytävälle, josta mennään wc tilaan, siinä välissä voisi olla esim. Liukuovi. Sauna sijaitsee suihkutilan yläpuolelle, johon menee erittäin kapeat kierreportaat. Kierreportaita alaspäin tulessa saa olla tarkkana ettei liukastu. Oleskelutilassa oli melko kylmä, emmekä onnistuneet säätämään lämpöä itse.


Palaute annettu 29.11.2020 15:55:53 nimellä Minna .
 

Näytetään tulokset 21 - 30. Sivu: 3 / 5
1 | 2 | 3 | 4 | 5

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 10 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja Lihapullakeisari Oy
Tilan osoite Lentovarikonkatu 1
33900 Tampere

Sijainti kartalla