SaunaOnline Taloyhtiö
  • SaunaOnline:  Sauna-, kokous- ja juhlatilat | Taloyhtiöt
 

HSM - Varikon Sauna

LAADUKAS SAUNATILA JA KATTOTERASSI HÄRMÄLÄNRANNAN RAKENNUSTAITEELLISESTI MERKITTÄVIMMÄSSÄ RAKENNUKSESSA!

Saunatila sijaitsee Herbert Holmbergin piirtämässä rakennuksessa, joka valmistui vuonna 1936. Nykyään Museoviraston suojelema kiinteistö toimi aikanaan Suomen Puolustusvoimien lentokonevarikkona. Rakennus toimi Valmet OY:n lentokonevarikkona aina vuoteen 1982.

Erikoisuutena saunalla on kaksikerroksinen suihku/saunatila, jonka jatkona on terassi suoraan saunasta. Terasilla on mukava vilvoitella saunomisen välissä. Myös löylyhuoneeseen on upotettu kaiuttimet. Varikon sauna kattaa laadukkaat ja viihtyisät saunomismahdollisuudet erilaisiin illanviettoihin. Varikon sauna on ideaali tila 10 henkilölle.

RUOKAILU JA CATERING

Varikon saunalle ei saatavilla cateringpalveluita. Ruokailut ja/tai nouto samassa rakennuksessa sijaitsevasta ravintola Härlemistä.

RAJOITUKSET SEKÄ SUOSITUKSET
Saunatilat ovat vuokrattavissa normaalisti, mutta asiakkaan tulee sitoutua ja noudattaa vallitsevia mahdollisia rajoituksia sekä suosituksia. Lisätietoa päivitettyyn tilanteeseen täältä>

TERVETULOA VIIHTYMÄÄN!

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Pyyhevuokra
Säästä aikaa ja vaivaa. Tilaa pyyhkeet saunojille valmiiksi.
5,00 €/kpl
Saunontalisä päiväkokoukseen (klo 8-17 välillä)
Kokousvuoroon klo 8-17 välillä ei sisälly oletuksena saunan käyttö. Valitse lisäpalveluna tarvittaessa. Iltavuoroon klo 17 alkaen saunan käyttöoikeus sisältyy automaattisesti.
34,99 €/kpl
Lisätunnit klo 01-03
Voit valita 1 tai 2 lisätuntia tilaisuuteesi.
30,00 €/kpl

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

Asiakkaidemme huomioitavaksi:
Saunatilat ovat vuokrattavissa tällä hetkellä normaalisti, mutta asiakkaan tulee sitoutua ja noudattaa vallitsevia mahdollisia rajoituksia sekä suosituksia. Lisätietoa päivitettyyn tilanteeseen osoitteessa: https://www.tays.fi/fi-fi/sairaanhoitopiiri/Koronavirus_COVID19/Pirkanmaan_koronavirustilanne_ja_suositukset

1. VARAUS
Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen. Mahdollisista lisätunneista ja/tai muista lisäpalveluista on sovittava etukäteen tilan omistajan (HSM Saunat) kanssa ja niistä veloitetaan erillinen maksu.

Tilan varaajan ja kaikkien tilassa olevien tulee olla täysi-ikäisiä.

2. MAKSUEHDOT
Yksityishenkilöiltä edellytetään varauksen maksamista ennakkoon verkkomaksuna, luottokortilla tai ulkopuolisen rahoitusyhtiön kautta. Tilaisuus tulee olla maksettuna 100% ennen tilaisuuden alkua. Yrityksille myös laskutus. Laskutuslisä 10 €/lasku sis. alv 24%.

Kaupantekohetkeksi katsotaan varausvahvistuksen päivämäärä.

3. PERUUTUS
Ylivoimaisesta esteestä johtuen tilan omistaja (HSM Saunat) voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muutoin korvausvelvollinen.

Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen alle 14 vrk tilaisuuden ajankohdasta, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta.  14vrk ennen tilauksen ajankohtaa perutuista varauksista 50%.

Saunatiloissa ei saa järjestää vastikkeellista anniskelua eikä maksullisia tilaisuuksia esim. pääsylippujen muodossa.

Tilan omistajalla (HSM Saunat) on oikeus peruuttaa/keskeyttää tilaisuus mikäli väärinkäytöksiä esiintyy ja/tai on syytä epäillä niin tapahtuvan. Edellä mainituissa tilanteissa asiakkaalle (tilaaja) ei korvata jo maksettuja tilavuokria ja/tai muita tilattuja lisäpalveluita.

4. PERUUTUS KORONATILANTEESSA

Mikäli viralliset määräykset/rajoitukset estävät tilaisuuden pidon on molemmin puolinen force majeure-tilanne; tilaisuuden varausmaksut ja lisäpalvelut (pois lukien cateringpalvelut) palautetaan sellaisenaan, kuitenkin mahdolliset transaktio-, välitys- ja laskutuspalkkiot huomioiden. Tilanteissa, joissa varaus perutaan asiakkaan (tilaaja) omien Koronasuositusten tms. syiden vuoksi, noudatetaan HSM Saunojen normaaleita peruutusehtoja (3.Peruutus). Tilaisuutta voidaan kuitenkin siirtää sellaisenaan tietyillä ehdoilla (5. Tilaisuuden siirto Koronatilanteessa).

Cateringpalveluiden osalta viranomaisten määräysten/rajoitusten vuoksi peruutetuissa varauksissa, joissa esimerkiksi ruoka- tms. muita tarvikkeita on jo hankittu peruttua tilaisuutta varten, ei edellä mainittuihin hankintoihin kohdistuvia kuluja korvata asiakkaalle. Tilanteissa, joissa asiakasta (tilaaja) ei ole peruutushetkellä vielä laskutettu, mutta hankintoja on kuitenkin suoritettu, on asiakas (tilaaja) velvollinen korvaamaan hankinnoista aiheutuneet kulut HSM Saunoille.

5. TILAISUUDEN SIIRTO KORONATILANTEESSA

Mikäli viralliset määräykset ja/tai asiakkaan (tilaaja) omat suositukset estävät tilaisuuden järjestämisen, on tilaisuuden ajankohtaa mahdollista siirtää veloituksetta. Siirretyissä varauksissa ovat kuitenkin voimassa alkuperäisten varauksien peruutusehdot päivämäärineen. Siirretyistä varauksista ei varausmaksuja tms. kuluja palauteta.

6. VAHINGOT
Asiakas (tilaaja) on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmansille osapuolille aiheuttamansa mahdolliset vahingot täysimääräisinä. Asiakas (tilaaja) on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta.

Terassilla varustetuissa saunatiloissa sisäkalusteiden vienti terassille on kielletty. Sisäkalusteille aiheutuneet vauriot esim. sateen sattuessa laskutetaan kokonaisuudessaan asiakkaalta (tilaaja).

Mahdollisten henkilövahinkojen välttämiseksi lasisten juomapullojen sekä juomalasien vienti suihkutiloihin ja löylyhuoneeseen on kielletty. Asiakkaan (tilaaja) ja vieraiden toiminnasta aiheutuneet mahdolliset henkilövahingot saunatiloissa eivät velvoita/koske tilan omistajaa (HSM Saunat).

7. JÄRJESTYS
Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan se määrä henkilöitä, joka on tilan kuvauksessa mainittu.

Tilojen omistajalla (HSM Saunat) on järjestyshäiriötilanteessa (tai muunlainen tilojen väärinkäyttö) oikeus keskeyttää tilaisuus ilman ennakkovaroitusta sekä tyhjentää vuokrattu tila. Tilaisuuden keskeyttämisestä aiheutuneista kustannuksista (esim. vartijoiden kutsuminen) vastaa vuokraaja (tilaaja) kokonaisuudessaan.

Tupakointi sisätiloissa on kielletty. Lisäksi nuuskapusseja ja/tai muita tupakkatuotteita ei saa laittaa wc-pönttöön, lavuaariin, suihku- ja saunatiloihin ja/tai jättää lattiapinnoille; ainoastaan roska-astioihin.

Mahdollisten henkilövahinkojen välttämiseksi lasisten juomapullojen sekä juomalasien vienti suihku- ja löylyhuoneeseen on kielletty.

Vuokraaja (tilaaja) vastaa tilojen lukitsemisesta vuokra-ajan päättyessä. Vartijakäynnit kohteissa automaattisesti vuokra-ajan päättymisen jälkeen.

Kaikkien mahdollisien lisätoimenpiteiden kustannuksista vastaa varaaja (tilaaja) kokonaisuudessaan.

 8. RUOKAILUT JA ASTIASTOT
Asiakkaalla on mahdollisuus tilata ruokatarjoilut HSM Saunoilta. Hinnat sisältävät astiaston sekä niiden tiskauksen; asiakkaan ei siis tällöin tarvitse huolehtia käyttämiensä astioiden tiskauksesta. Catering palvelut minimissään 10 henkilölle. Toimitusmaksu 20e/tilaus. Tiedustelut ja tilaukset myynti@hsm.fi sekä puhelimitse 040 546 81 99

Mikäli asiakas tuo omat ruoat, astiasto on tällöin myös käytettävissä. Kuitenkin edellyttäen, että astiat ovat tilaisuuden päättymisen jälkeen palautettu niille kuuluville paikoilleen puhdistettuina. Puhdistamattomista astioista veloitetaan lisämaksu 2,00e/astiasto/hlö sis. alv 24%, minimiveloitus 20,00e sis. alv 24% + laskutuslisä 10,00e sis. alv 24%.

9. YLEINEN SIISTEYS JA SIIVOUS
Tilojen vuokrahintoihin sisältyy perussiivous. Tilat tulee kuitenkin siistiä asiakkaan (tilaaja) toimesta ohjeiden mukaisesti vuokra-ajan päättymiseen mennessä ellei toisin ole sovittu.

Saunatiloissa ovat juomapulloille/-tölkeille osoitetut roska-astiat sekä roskille erikseen. Käytetyt juomapullot/-tölkit tulee sijoittaa/palauttaa niille varatuille paikoilleen tyhjennettyinä. Asiakas on vastuussa tilojen normaalista siisteydestä; kaatuneet juomat/ruoat lattialta pyyhittyinä.

Terassilla varustetuissa saunatiloissa kaikki juomapullot/-tölkit ja astiat sekä ruoantähteet tulee asiakkaan huolehtia sisätiloihin niille kuuluville paikoilleen tilaisuuden päättyessä.

Mikäli siivousohjeita ei ole noudatettu, varauksen tekijää (tilaaja) voidaan jälkikäteen laskuttaa toteutuneiden kustannusten mukaisesti.

10. REKLAMAATIO
Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteeseen myynti.hsmsaunat@gmail.com tai puhelimitse numeroon 050 33 88 121. Vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.

- - - -

INFO
Saunaohjeet, avainten haku/palautus ja muu tarvittava saunainfo lähetetään erikseen sähköpostitse lähempänä tilaisuuttanne.

- - - -
Päivitetty 13.10.2020
HSM Saunat

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.

Yhteenveto

Yleisarvosana 4.14
Tilan kunto
4.43
Hinta/laatu-suhde
4.16
Varustelu
3.89
Tilan siisteys
4.41
1 = Heikko    5 = Erinomainen

Yhteenveto perustuu 44 arvosteltuun tilaisuuteen, joissa on ollut yhteensä 369 osallistujaa.

Tämä tila on saanut pääasiassa erinomaisia arvosanoja. Voit siis luottavaisin mielin järjestää tilaisuuden täällä.

Yksittäiset palautteet

Yhteensä 44 palautetta.

Näytetään tulokset 31 - 40. Sivu: 4 / 5
1 | 2 | 3 | 4 | 5

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
10
11/2020

Sopivan kokoinen tila 10:n hengelle.Aivan mahtavan tunnelmallinen sauna.


Palaute annettu 8.11.2020 09:56:26 nimellä Antsu.
 

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
3
Varustelu
5
Siisteys
5
10
10/2020

Saunatila oli tyylikäs ja hyvin varusteltu. Kattoterassilta on huikeat näkymät. Saunassa hyvät löylyt.


Palaute annettu 3.11.2020 16:20:47 nimellä Sio30.

Tilan vastaus:.
Mukavaa, että viihdytte ja löylyt olivat hyvät! Tervetuloa uudestaan, HSM Saunat

 

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
10
10/2020

Kaikki meni loistavasti. Hieman oli ilmassa jännitystä että kestääkö saunan lämmityksen kanssa pitkään, kun jouduimme itse laittamaan päälle, mutta nopeastihan se lämpeni.


Palaute annettu 26.10.2020 07:43:17 nimellä Randy.

Tilan vastaus:.
Kiitos Palautteestanne. Kaikilla saunoillamme asiakas on lähtökohtaisesti vastuussa saunan päälle laittamisesta, joka kerrotaan myös emailitse lähetetyissä saunaohjeissa. Varikon sauna on kyllä nopea lämpiämään, joten alkulämmittelyjen, drinkkien ja päivän kuulumisten vaihtamisen aikana se jo lämpiääkin:) Tervetuloa uudelleen, HSM Saunat

 

Kokous

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
2
Varustelu
1
Siisteys
3
8
09/2020

Kaikin puolin siisti ja viihtyisä tila, mukavat saunatilat, mutta ohjeet olivat hyödyttömät. Meidän täytyi soitella vuokraajalle, että saimme edes saunan päälle ja karaoke laitteita emme saaneet toimimaan edes muutaman tunnin yrityksen jälkeen.


Palaute annettu 30.9.2020 10:57:47 nimellä Antti.

Tilan vastaus:.
Varikon saunalla on ollut ongelmia koukaan valintakytkimen kanssa, joka on samassa yhteydessä valojen säätimien kanssa. Tämän vuoksi olemme lisänneet saunaohjeisiin ohjeistuksen saunan ohjauskeskuksen/-paneelin sijainnista ja sen käytöstä suoraan. Karaokelaitteiston kanssa on myös ollut ongelmia. Parhaan mukaan pyrimme ratkaisemaan ongelmat, jotta ne eivät toistuisi. Kiitos palautteestanne, HSM Saunat

 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
10
09/2020

Mukava ilta mukavassa seurassa, sauna sai erityismaininnan ja kehuja paljolti.
Äänentoistolaitteisto oli loistava! Kiitoksia paljon. Idyllinen kymmenelle, kattoterassista plussaa.


Palaute annettu 21.9.2020 16:31:17 nimellä Heivain.

Tilan vastaus:.
Kiitos palautteestanne. Mukavaa, että viihdytte. —— HSM Saunat

 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
4
Varustelu
4
Siisteys
2
8
09/2020

Saunaa ei saatu ohjeiden mukaan päälle. WC- ja suihkutiloissa haisi virtsa. Muuten tila ajoi asiansa hyvin...


Palaute annettu 21.9.2020 06:26:17.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
5
Varustelu
3
Siisteys
4
7
09/2020

Tila oli oikein mukava pienelle porukalle.
.


Palaute annettu 14.9.2020 09:02:49 nimellä Pia L.

Tilan vastaus:.
Kiitos palautteestanne. ---- HSM Saunat

 

Polttarit

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
3
Varustelu
3
Siisteys
2
6
07/2020

Tilat on ihan ok pienelle porukalle. Television kaukosäädintä emme löytäneet mistään, joten karaokeen laulamiset jäi välistä.


Palaute annettu 27.7.2020 15:55:33 nimellä VM82.

Tilan vastaus:.
Kiitos palautteestanne. Harmi kun kaukosäädin oli hukassa:( Kehitämme toimintaamme ja pyrimme yksinkertaistamaan erilaisten laitteiden käyttöä, jotta vastaavaa ei tapahtuisi uudelleen. ---- HSM Saunat

 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
4
Siisteys
5
-
07/2020

Tilat olivat kuvauksen ja kuvien mukaiset, 10 hlö mahtui hyvin kun kauniilla ilmalla myös terassi oli käytettävissä. Astioita oli tarpeeksi, paitsi kuohuviinilaseja oli vain 3 kpl. (Aterimet olivat melko piilossa.) Äänentoistojärjestelmän kanssa oli ongelmia, onneksi oli oma kaiutin mukana.

Ehkä olisi hyvä mainita saunan tiedoissa, että suihkutila sijaitsee keittiön ja terassin välissä, eikä sen läpi pääse kuivin jaloin saunomisen aikana (meillä oli muutama vieras, jotka eivät saunoneet) Jokin lasta ja lattiapyyhe olisivat hyvä lisä, niin suihku/wc aluetta pystyisi kuivaamaan.


Palaute annettu 21.7.2020 10:49:51 nimellä Synttärit2020.

Tilan vastaus:.
Kiitos palautteestanne, otamme mainitsemanne asiat huomioon. HSM Saunat

 

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
4
Siisteys
5
10
02/2020

Hyvä noin 10:lle henkilölle. Äänentoistojärjestelmä ei ollut käytettävyydeltään sieltä helpoimmasta päästä. Myös karaokelaitteisto ei toiminut aivan ohjeiden mukaan, esim. tunnukset puuttuivat jostain syystä. Tilana hyvä, ei liian iso ja saunatila oli kivasti eri kerroksessa. Kierreportaat hieman jyrkät mutta ajaa asiansa. Kokonaisuutena tila oli toteutettu tyylikkäästi. Ainoat miinukset äänentoistojärjestelmästä, arvosana tilasta 4/5 ja äänentoisto 2,5/5


Palaute annettu 26.2.2020 18:09:25.
 

Näytetään tulokset 31 - 40. Sivu: 4 / 5
1 | 2 | 3 | 4 | 5

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 10 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja Lihapullakeisari Oy
Tilan osoite Lentovarikonkatu 1
33900 Tampere

Sijainti kartalla