SaunaOnline Taloyhtiö
 

Sonera Stadium Pieni Sauna

  • Urheilukatu 5, 00250 Helsinki

TILA REMONTISSA

 

Vietä mukava pienen porukan saunailta, rento kokous tai virkistystilaisuus viihtyisissä puitteissa Sonera Stadiumilla!

Sonera Stadiumin Pieni Sauna soveltuu noin 10 hengen tilaisuuksiin. Tila koostuu viihtyisästä oleskelutilasta, pukuhuoneesta ja saunaosastosta. Oleskelutilan varustukseen sisältyy jääkaappi, tv, äänentoistojärjestelmä ja langaton internet-yhteys. Tilavan saunan lauteille mahtuu kerralla melkein koko porukka!

Tiloihin voi vapaasti tuoda omia ruoka- ja juomatarjoiluja. Maistuvat saunamenut voitte tilata myös Sonera Stadiumin cateringista (kts. Lisäpalvelut).

Tilavuokra sisältää tilojen ja laitteiden vapaan käytön sekä perussiivouksen. Lisäpalveluna voitte tilata saunojille pyyhkeet tai ottaa omat pyyhkeet mukaan.

Tervetuloa viihtymään!

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Pyyhevuokra
5,00 €/kpl
Menu Basic
Perunasalaattia
Papusalaattia
Vihersalaattia ja talon leipää Haudutettua hapankaalia ja pekonia Makkaralajitelma
Sinappia ja ketsuppia
22,99 €/hlö
Menu Global
Vihersalaattia ja talon leipää
Maalaissalaattia kauden kasviksista
Tapas-lajitelma - Fetajuustoa, tomaattia, oliiveja ja salaattia Uunissa paahdettua munakoisoa, luumutomaattia ja basilikaa Broilerin koipia ja chilimajoneesia
Tandooripaahdettua porsasta ja kurkkuraitaa
24,99 €/hlö
Menu Balance
Vihersalaattia ja talon leipää
Salaatti siitakesienistä, tuoreesta pinaatista ja hasselpähkinästä Tapas-lajitelma – aurinkokuivattuja tomaatteja, oliiveja, latva-artisokkaa, serranokinkkua ja melonia, munakoisoa
Broilerfileetä, pistaasipähkinöitä, mozzarellaa ja balsamisiirappia
22,99 €/hlö

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

1. VARAUS
Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen. Mahdollisista lisätunneista on sovittava etukäteen tilan omistajan kanssa ja niistä voidaan veloittaa erillinen maksu.

Tilan varaajan ja kaikkien tilassa olevien tulee olla täysi-ikäisiä.

Maksullisten yleisötapahtumien järjestäminen tilassa on kielletty.


2. PERUUTUS
Ylivoimaisesta esteestä johtuen tilan omistaja voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muuten korvausvelvollinen.

Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta.


3. VAHINGOT
Asiakas on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmannelle osapuolelle aiheuttamansa vahingon täysimääräisenä. Vuokraaja on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta.

Tilat tulee siivota ohjeiden mukaan vuokra-ajan päättymiseen mennessä ellei muusta ole sovittu. Mikäli siivousohjeita ei ole noudatettu, varauksen tekijää voidaan jälkikäteen laskuttaa toteutuneiden kustannusten mukaan.


4. JÄRJESTYS
Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan se määrä henkilöitä, joka on tilan kuvauksessa mainittu.

Tupakointi sisätiloissa on kielletty.

Vuokraaja vastaa tilojen lukitsemisesta vuokra-ajan päättyessä.


5. REKLAMAATIO
Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteeseen johan.haataja@gmail.com tai puhelimitse numeroon 0414615501. Vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.
Tästä kohteesta ei vielä ole annettu asiakaspalautteita tai arvioita. Kaikki kohteet ovat SaunaOnlinen tarkistamia, joten voit olla varma, että kohteen esittely kuitenkin antaa realistisen kuvan kohteesta.

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 10 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja Helsinki Stadion Management Oy
Tilan osoite Urheilukatu 5
00250 Helsinki

Sijainti kartalla