SaunaOnline Taloyhtiö
  • SaunaOnline:  Sauna-, kokous- ja juhlatilat | Taloyhtiöt
 

Pasilan Saunatilat

Tervetuloa Pasilan Saunatilat Oy:n upeisiin edustustiloihin

Tule viettämään rento saunailta työ- tai peliporukalla, hauska illanvietto ystävien kesken tai tuo asiakkaasi viihtymään hyvän ruoan ja virkistävien juomien parissa. Meiltä voit varata laadukkaat ja hyvin varustellut kokous- ja saunatilat neuvotteluihin, asiakastapahtumiin, illanistujaisiin, juhliin tai vaikkapa kaveriporukan kiekkoiltoihin.

Suuresta oleskelutilasta löytyy tilava kokous-/ruokapöytä, sohvanurkkaus. Tilavaan saunaosastoon mahtuu kerralla suurempikin ryhmä saunomaan. Kattoterassilla on mukava vilvoitella ja ihailla Pasilaan avautuvia maisemia.

Online-varauksen yhteydessä voit tilata lisäpalveluina herkulliset tarjoilut tapahtumaan.

Olipa kyseessä arkinen kokous, rento saunailta tai muu juhlatilaisuus, hoidamme ammattitaidolla kaiken valmiiksi ja näin pääset itse juhlien emäntänä tai isäntänä nauttimaan tunnelmasta ja seurustelemaan vieraidesi kanssa.

Pasilan saunatilojen keskeinen sijainti ja upeat puitteet.

Laitteisto:

  • 60" TV antenniverkossa
  • 3 kpl 60" näyttöjä yhteen kytkettyjä kokouskäyttöön
  • ​JBL:n Partybox 310 äänentoistolaite
  • ipad

 

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Burritomenu
Burritomenu
vehnätortillat, jauhelihatäyte,
suikaloituna salaatti, kurkku ja
tomaatti, punasipuli, jalapeno,
salsa, cheddarkastike, guacamole,
nachot
25,00 €/kpl
Kiusausmenu
Kiusausmenu
broileri, lohi tai kinkku-salami sekä vihersalaatti, punajuuri, patonkia ja
tuorejuustolevite
26,00 €/kpl
Makkaramenu
Makkaramenu
grillimakkara, braatvursti, chorizo,
vihersalaatti, perunasalaatti,
kurkkusalaatti, patonkia ja
tuorejuustolevite
24,00 €/kpl
Salaattibuffet
Salaattibuffet
kana, punasipuli, avokado, oliivi,
fetajuusto, kananmuna, viinirypäle,
tomaatti, kurkku ja
vihersalaatti
24,00 €/kpl
Paahtopaisti
Paahtopaisti
Naudan paahtopaisti pippuri- tai
punaviinikastikkeessa, kermaperunat
ja vihersalaatti

39,00 €/kpl
Kuljetusmaksu
Kuljetus tulee aina valita ruokatilauksia tehdessä. Jos sitä ei valitse, siitä laskutetaan erikseen.
50,00 €/kpl
Pyyhe
3,00 €/kpl

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

VARAUS- JA SOPIMUSEHDOT
Näitä ehtoja sovelletaan Pasilan Saunatilat Oy:n (“Vuokraaja”) hallinnoiman saunan tilojen vuokraukseen sekä määritellään Varaajan vastuut ja velvollisuudet.

1. VARAAMINEN
Pasilan Saunatilat Oy:n saunan tiloissa saa yhtäaikaisesti olla korkeintaan 50 henkilöä. Vuokraajalla tai tämän valtuuttamalla edustajalla on oikeus tarpeen vaatiessa keskeyttää tilaisuus tiloissa, mikäli tilaisuuden katsotaan aiheuttavan häiriötä ulkopuolisille tai sallittu henkilömäärä ylittyy. Varaaja on velvollinen maksamaan vartijan käynnistä koituneet kustannukset, mikäli siihen tulee tarvetta.
Tilan varauksen alkamis- ja päättymisaika on ilmoitettu tilausvahvistuksessa. Varaus vahvistuu, kun Varaaja hyväksyy nämä varaus- ja sopimusehdot tai kun vuokra on kokonaisuudessaan maksettu.
Vuokratun tilan tulee olla tyhjä varauksen päättyessä. Varaajan tulee olla vähintään 18-vuotias. Mikäli vuokratiloja on käyttämässä alle 18-vuotiaita, on tästä ilmoitettava varausta tehtäessä. Turvallisuussyistä Vuokraaja tarvitsee Varaajalta osallistuvan henkilön yhteystiedot.
Mahdollisista lisätunneista tulee sopia Vuokraajan kanssa erikseen ja niistä veloitetaan hinnaston mukainen erillinen maksu. Käytetyt lisäpyyhkeet sekä muut jälkikäteen tilatut lisäpalvelut veloitetaan Varaajalta erikseen. Maksullisten yleisötapahtumien järjestäminen tiloissa on kielletty ilman Vuokraajan etukäteen antamaa kirjallista lupaa.

2. LISÄTUNTIEN OSTO
Lisätunnit tulee ostaa ennen varauksen alkua. Voit olla yhteydessä lisätunneista joko sähköpostitse myynti@pasilansaunatilat.fi tai puhelimitse 040 840 3069.

3. PERUUTUSEHDOT
Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta.
Ylivoimaisen esteen takia tilan omistaja voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muuten korvausvelvollinen.

4. HINNAT JA MAKSUEHDOT
Voimassa olevat hinnat määritellään erillisessä tarjouksessa tai muiden yhteistyökumppaneiden palveluissa. Ilmoitetut hinnat sisältävät voimassa olevat arvonlisäverot. Vuokrahinta maksetaan kokonaisuudessaan varaamisen yhteydessä verkkomaksuna tai laskulla erikseen sovittavalla tavalla. Vuokran tulee olla maksettuna ennen vuokra-aikaa, ellei erikseen ole muuta sovittu. Veloitettaessa laskulla ei peritä laskutuslisää. Laskun viivästyskorko on korkolain mukainen.

5. TILOJEN AVAUS JA ULKO-OVET
Vuokraaja antaa Varaajalle ennen tilaisuuden alkua kulkuavaimen. Avaimen luovutuksesta sovitaan erikseen Varaajan kanssa. Mikäli Varaaja luovuttaa kulkuavaimen eteenpäin, on hän vastuussa mahdollisista väärinkäytöistä.
Ulko-ovien pitäminen auki yli minuutin kerralla on ehdottomasti kielletty. Ovien auki pitäminen aiheuttaa hälytyksen ja vartijan saapumisen paikalle. Kustannukset vartijan käynnistä veloitetaan Varaajalta
Omien ruokien/juomien ja muun rekvisiitan tuominen tilaan, ja vieminen pois tiloista tulee tapahtua yhdessä sovitun vuokra-ajan puitteissa. Varaaja huolehtii poistuessaan, että tilat ovat kunnossa.

6. JÄRJESTYSSÄÄNNÖT JA SIIVOUSOHJEET
Tilojen tulee olla perussiistissä kunnossa vuokrauksen jälkeen (roskat roska-astioissa, pullot ja tölkit kerättynä, astiat astianpesukoneessa tai kerättyinä keittiön tasolle). Mahdolliset lasinsirut ja muut jätökset pitää poistaa. Ethän laita pulloja ja roskia samaan säkkiin, olemme ympäristöystävällinen yritys ja lajittelemme kaikki jätteet. Jätteiden sekoittaminen hankaloittaa työtä huomattavasti.
Tupakointi on sallittu ainoastaan parvekkeella.
Ulkokengät on jätettävä eteiseen tilaisuuden sen suinkin salliessa.
Tiloihin saa tuoda omia juomia ja ruokia. Keittiössä olevat astiat ja ruokailuvälineet ovat käytettävissä.
Tilassa on tablettitietokone ja äänentoistolaitteet.
Varaajan on siirrettävä kaikki siirtämänsä kalusteet paikoilleen.
Muissa kuin vuokratuissa tiloissa tulee aina olla pukeutunut. Pyyhe päällä kulkeminen muissa kuin vuokratuissa tiloissa on siis kielletty. Ylimääräistä liikkumista kiinteistöjen yhteisissä tiloissa tulee välttää. Huomioithan, että aula- ja käytävätilat ovat vain tiloihin kulkemista varten.

7. VAHINGONTEKO JA LISÄSIIVOUS
Varaaja vastaa vuokra-aikana Vuokraajalle, kiinteistölle ja/tai kolmannelle osapuolelle tai näiden omaisuudelle aiheutuneista vahingoista (myös välillisesti syntyneistä vahingoista) sekä niiden korjaamisesta aiheutuneista kustannuksista täysimääräisesti. Mikäli Varaaja rikkoo jotain vuokrattavan tilan tai kiinteistön irtaimistoa tai kiinteää kalustoa, veloittaa Vuokraaja korjauksesta aiheutuneiden kulujen lisäksi vähintään yhden tunnin työn,
55 €/h sekä rikkoutuneen tavaran poisvienti- ja kierrätyskuluja vähintään 100 € tai alihankkijan veloittaman laskun mukaan.
Mikäli vuokrauksen jälkeen ilmenee vuokratulle tilalle tai kiinteistön yhteisille tiloille lisäsiivoustarvetta, laskuttaa Vuokraaja Varaajaa toteutuneiden kustannusten perusteella 55 €/alkava tunti, eritelisä 100 €/erite.
Parvekkeelta ei saa heittää missään tapauksessa mitään alas. Veloitamme roskien, pullojen, tölkkien, tupakantumppien tai muun irtaimiston heittämisestä parvekkeelta alas 100 € lisäsiivouskuluja.
Kadonneista pyyhkeistä veloitetaan 25 €/pyyhe.
Huomaathan, että savukoneen käyttö tiloissa on ehdottomasti kielletty. Savukoneen käytöstä aiheutuvat siivouskustannukset koituvat Varaajan vastuulle.

8. SAUNAN LÄMMITYS:
Saunojen lämmittämisestä sovitaan etukäteen Varaajan kanssa. Saunan ohjauskeskus sijaitsee sisääntulo-ovea vastapäätä seinällä.

9. LÖYTÖTAVARAT
Varausajan päätyttyä tilat tulee tyhjentää kaikista mukana tuoduista tavaroista. Tiloihin mahdollisesti jääneitä arvotavaroita voi tiedustella sähköpostitse myynti@pasilansaunatilat.fi. Löytötavaroita ei kuljeteta Varaajalle, vaan Varaaja noutaa ne erikseen sovitulla tavalla. Vuokraaja ei vastaa tilaan jääneistä tavaroista.

10. REKLAMAATIOT
Mahdolliset tiloihin liittyvät puutteet ja muut huomautukset on ilmoitettava Vuokraajalle välittömästi. Reklamaatiot on esitettävä Vuokraajalle viimeistään vuokrausta seuraavana arkipäivänä kirjallisena sähköpostiin myynti@pasilansaunatilat.fi.

11. VUOKRAAJAN OIKEUS PERUUTUKSEEN
Ylivoimaisen esteen (force majeure) sattuessa Vuokraaja voi peruuttaa tilan varauksen. Tällöin Varaaja saa maksamansa vuokran kokonaisuudessaan takaisin. Muita peruutuksen takia Varaajalle aiheutuneita kustannuksia Vuokraaja ei korvaa. Vuokranantaja pidättää itsellään oikeuden tilaus- ja toimitusehtojen sekä hintojen muutoksiin.

VARAAMME OIKEUDEN PÄIVITTÄÄ EHTOMME TARPEEN VAATIESSA.
VUOKRAAJA: Pasilan Saunatilat Oy, Esterinportti 2, 00240 Helsinki, 040 840 3069, Y-tunnus: 2308428-6

3D Virtuaaliesittely

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.

Yhteenveto

Yleisarvosana 4.64
Tilan kunto
4.57
Hinta/laatu-suhde
4.80
Varustelu
4.57
Tilan siisteys
4.82
1 = Heikko    5 = Erinomainen

Yhteenveto perustuu 44 arvosteltuun tilaisuuteen, joissa on ollut yhteensä 876 osallistujaa.

Tämä tila kuuluu SaunaOnlinen parhaimmistoon! Lähes poikkeuksetta tila ja palvelu ovat saaneet erinomaisia arvosanoja, joten voit olla varma, että tila vastaa odotuksianne.

Yksittäiset palautteet

Yhteensä 44 palautetta.

Näytetään tulokset 11 - 20. Sivu: 2 / 5
1 | 2 | 3 | 4 | 5

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
5
Varustelu
4
Siisteys
5
18
09/2021

Toimiva ja väljä tila kokoustamiseen. Ruoka hyvää ja riittävästi.


Palaute annettu 25.9.2021 07:36:52.
 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
20
08/2021

Kokemus muuten hyvä, mutta henkilökunta sai välillä juhlakansan olon vähän epämiellyttäväksi. Ymmärrämme että tilaa pitää valvoa sen ollessa anniskelualue, mutta henkilökunta olisi voinut hoitaa tilanteen ihmisystävällisemmin. Välillä tilanteista jäi jopa vähän syyllistetty olo. Muuten olimme tyytyväisiä tilaan ja palveluun!


Palaute annettu 23.8.2021 15:17:10.
 

Kokous

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
4
Siisteys
5
11
08/2021

Toimivat ja monipuoliset tilat, ystävällinen henkilökunta


Palaute annettu 20.8.2021 07:24:04.
 

Polttarit

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
11
07/2021

Olin kaikin puolin tyytyväinen. Mielestäni juomat olivat kohtuu hintasia ja palvelu oli hyvää. Muuttuvien tilanteiden takia varausta piti muuttaa muutamaan otteeseen (kellon aikaa), mutta tämä onnistui helposti. Reilu kymmenen henkilöä mahtui helposti olemaan. Iso plussa siitä että tilaan sai tuoda/tilata omat ruuat.


Palaute annettu 20.7.2021 05:20:00 nimellä Henri.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
4
Siisteys
4
10
09/2020

Kiva tila ja ystävällinen henkilökunta. Ruoka oli hyvää ja sitä oli runsaasti. Tulemme uudelleen.


Palaute annettu 4.9.2020 08:28:07 nimellä Sari V.
 

Yhdistyksen tai urheiluseuran saunailta

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
-
02/2020

Taas kerran onnistunut ilta. Siistit tilat ja juuri sopiva muutaman kymmenen hengen tapahtumalle. Pasilan kattojen päällä olevaksi paikaksi hinnoittelu on ihan järkeenkäypä. Samaten maukkaat ateriakokonaisuudet ja pystybaarin hinnat on hinnoiteltu tavisten ulottuville. Sopiva valikoima kotimaisia märkiä herkkuja.
Koko tilaisuuden kruunaa joka vuosi erittäin palveluhenkinen paikan pitäjä pariskunta. Kiitoksia!
Röökipaikkakin (avara parveke) on mukavasti muutaman askeleen päässä.
Siistien ja ehjien sauna/suihkutilojen pinnoista henkii 90-luku, mutta se ei menoa haittaa. Kiukaassa riittää tehoa ja löylyttelyn lomassa on miellyttävä vilvoitella avarassa vilpolassa istuskellen.
Pyyhkeet on talon puolesta. Tietenkin!
Oikeastaan ainoa lisätoive koko iltaan liittyen: Pukuhuoneen dödö/kemikaalipöydällä saisi olla myös hajutonta yleisvoidetta.
Kiitos onnistuneesta illasta!!
Jukka


Palaute annettu 24.2.2020 10:17:18 nimellä Jukka .
 

Yhdistyksen tai urheiluseuran saunailta

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
4
Siisteys
5
15
02/2020

Hyvä paikka ja palvelu. Tullaan toistekkin.


Palaute annettu 3.2.2020 12:04:44 nimellä Petri.
 

Kokous

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
12
12/2019

Kaikki meni oikein hyvin. Ainoa vähän "huono" ja "toimimaton" oli kulku alhaalta seitsemänteen kerrokseen.


Palaute annettu 17.12.2019 09:08:13.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
50
12/2019

Viihtyisä tila ja tosi ystävällinen palvelu! Kertakaikkiaan erinomainen asiakaskokemus!!


Palaute annettu 16.12.2019 11:36:42.
 

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
25
12/2019

Oikein onnistunut ilta. Työntekijät hoitivat kaikein mainiosti. Yhteydenotto pelasi hyvin. Ei valittamista.


Palaute annettu 10.12.2019 09:54:46.
 

Näytetään tulokset 11 - 20. Sivu: 2 / 5
1 | 2 | 3 | 4 | 5

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 50 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja Pasilan Saunatilat Oy
Tilan osoite Esterinportti 2, C-porras
00240 Helsinki
3D Virtuaaliesittely
3D Virtuaaliesittely

Sijainti kartalla