SaunaOnline Taloyhtiö
  • SaunaOnline:  Sauna-, kokous- ja juhlatilat | Taloyhtiöt
 

Pasilan Saunatilat

Tervetuloa Pasilan Saunatilat Oy:n upeisiin edustustiloihin

Tule viettämään rento saunailta työ- tai peliporukalla, hauska illanvietto ystävien kesken tai tuo asiakkaasi viihtymään hyvän ruoan ja virkistävien juomien parissa. Meiltä voit varata laadukkaat ja hyvin varustellut kokous- ja saunatilat neuvotteluihin, asiakastapahtumiin, illanistujaisiin, juhliin tai vaikkapa kaveriporukan kiekkoiltoihin.

Suuresta oleskelutilasta löytyy tilava kokous-/ruokapöytä, sohvanurkkaus. Tilavaan saunaosastoon mahtuu kerralla suurempikin ryhmä saunomaan. Kattoterassilla on mukava vilvoitella ja ihailla Pasilaan avautuvia maisemia.

Online-varauksen yhteydessä voit tilata lisäpalveluina herkulliset tarjoilut tapahtumaan.

Olipa kyseessä arkinen kokous, rento saunailta tai muu juhlatilaisuus, hoidamme ammattitaidolla kaiken valmiiksi ja näin pääset itse juhlien emäntänä tai isäntänä nauttimaan tunnelmasta ja seurustelemaan vieraidesi kanssa.

Pasilan saunatilojen keskeinen sijainti ja upeat puitteet.

Laitteisto:

  • 60" TV 
  • videotykki ja valkokangas
  • ​äänentoistolaitteet
  • ipad

 

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Burritomenu
Burritomenu
vehnätortillat, jauhelihatäyte, suikaloitua salaattia ja tomaattia, punasipulia, jalapenoja, salsakastiketta, cheddarkastiketta, quacamolea, nachot
26,22 €/kpl
Kiusausmenu
Kiusausmenu
broileri, lohi tai kinkku-salami sekä vihersalaatti, suolakurkku, punajuuri, patonkia ja tuorejuustolevite
18,00 €
20,52 €/kpl
Kuljetusmaksu
Kuljetus tule aina valita kun otetaan lisäpalvelusta ruokaa. Jos sitä ei valitse ja tilaa ruokaa tulee lasku siitä erikseen.
62,00 €/kpl
Loppusiivous
124,00 €/kpl
Makkaramenu
Makkaramenu
grillimakkaraa, bratwurstia, salsamakkaraa, vihersalaatti, perunasalaatti, suolakurkku, patonkia ja tuorejuustolevite.
22,80 €/kpl
Paahtopaisti
Paahtopaisti

Naudan paahtopaisti ( punaviinikastikeella), kermaperunat ja kasvisgratiini

34,20 €/kpl
Pyyhe
5,00 €/kpl
Salaattibuffet
Salaattibuffet. Kana tai lohi, perunasalaatti, fetajuusto,kananmuna, viinirypäle, tomaattia, kurkkua, vihersalaatti, patonkia ja levite
18,24 €/kpl
Tarjoilija
Tarjoilija 30€/h
30,00 €/kpl

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

VARAUS- JA SOPIMUSEHDOT
Näitä ehtoja sovelletaan Pasilan Saunatilat Oy:n (“Vuokraaja”) hallinnoiman saunan tilojen vuokraukseen sekä määritellään Varaajan vastuut ja velvollisuudet.

1. VARAAMINEN
Pasilan Saunatilat Oy:n saunan tiloissa saa yhtäaikaisesti olla korkeintaan 50 henkilöä. Vuokraajalla tai tämän valtuuttamalla edustajalla on oikeus tarpeen vaatiessa keskeyttää tilaisuus tiloissa, mikäli tilaisuuden katsotaan aiheuttavan häiriötä ulkopuolisille tai sallittu henkilömäärä ylittyy. Varaaja on velvollinen maksamaan vartijan käynnistä koituneet kustannukset, mikäli siihen tulee tarvetta.
Tilan varauksen alkamis- ja päättymisaika on ilmoitettu tilausvahvistuksessa. Varaus vahvistuu, kun Varaaja hyväksyy nämä varaus- ja sopimusehdot tai kun vuokra on kokonaisuudessaan maksettu.
Vuokratun tilan tulee olla tyhjä varauksen päättyessä. Varaajan tulee olla vähintään 18-vuotias. Mikäli vuokratiloja on käyttämässä alle 18-vuotiaita, on tästä ilmoitettava varausta tehtäessä. Turvallisuussyistä Vuokraaja tarvitsee Varaajalta osallistuvan henkilön yhteystiedot.
Mahdollisista lisätunneista tulee sopia Vuokraajan kanssa erikseen ja niistä veloitetaan hinnaston mukainen erillinen maksu. Käytetyt lisäpyyhkeet sekä muut jälkikäteen tilatut lisäpalvelut veloitetaan Varaajalta erikseen. Maksullisten yleisötapahtumien järjestäminen tiloissa on kielletty ilman Vuokraajan etukäteen antamaa kirjallista lupaa.

2. LISÄTUNTIEN OSTO
Lisätunnit tulee ostaa ennen varauksen alkua. Voit olla yhteydessä lisätunneista joko sähköpostitse myynti@pasilansaunatilat.fi tai puhelimitse 040 840 3069.

3. PERUUTUSEHDOT
Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta.
Ylivoimaisen esteen takia tilan omistaja voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muuten korvausvelvollinen.

4. HINNAT JA MAKSUEHDOT
Voimassa olevat hinnat määritellään erillisessä tarjouksessa tai muiden yhteistyökumppaneiden palveluissa. Ilmoitetut hinnat sisältävät voimassa olevat arvonlisäverot. Vuokrahinta maksetaan kokonaisuudessaan varaamisen yhteydessä verkkomaksuna tai laskulla erikseen sovittavalla tavalla. Vuokran tulee olla maksettuna ennen vuokra-aikaa, ellei erikseen ole muuta sovittu. Veloitettaessa laskulla ei peritä laskutuslisää. Laskun viivästyskorko on korkolain mukainen.

5. TILOJEN AVAUS JA ULKO-OVET
Vuokraaja antaa Varaajalle ennen tilaisuuden alkua kulkuavaimen. Avaimen luovutuksesta sovitaan erikseen Varaajan kanssa. Mikäli Varaaja luovuttaa kulkuavaimen eteenpäin, on hän vastuussa mahdollisista väärinkäytöistä.
Ulko-ovien pitäminen auki yli minuutin kerralla on ehdottomasti kielletty. Ovien auki pitäminen aiheuttaa hälytyksen ja vartijan saapumisen paikalle. Kustannukset vartijan käynnistä veloitetaan Varaajalta
Omien ruokien/juomien ja muun rekvisiitan tuominen tilaan, ja vieminen pois tiloista tulee tapahtua yhdessä sovitun vuokra-ajan puitteissa. Varaaja huolehtii poistuessaan, että tilat ovat kunnossa.

6. JÄRJESTYSSÄÄNNÖT JA SIIVOUSOHJEET
Tilojen tulee olla perussiistissä kunnossa vuokrauksen jälkeen (roskat roska-astioissa, pullot ja tölkit kerättynä, astiat astianpesukoneessa tai kerättyinä keittiön tasolle). Mahdolliset lasinsirut ja muut jätökset pitää poistaa. Ethän laita pulloja ja roskia samaan säkkiin, olemme ympäristöystävällinen yritys ja lajittelemme kaikki jätteet. Jätteiden sekoittaminen hankaloittaa työtä huomattavasti.
Tupakointi on sallittu ainoastaan parvekkeella.
Ulkokengät on jätettävä eteiseen tilaisuuden sen suinkin salliessa.
Tiloihin saa tuoda omia juomia ja ruokia. Keittiössä olevat astiat ja ruokailuvälineet ovat käytettävissä.
Tilassa on tablettitietokone ja äänentoistolaitteet.
Varaajan on siirrettävä kaikki siirtämänsä kalusteet paikoilleen.
Muissa kuin vuokratuissa tiloissa tulee aina olla pukeutunut. Pyyhe päällä kulkeminen muissa kuin vuokratuissa tiloissa on siis kielletty. Ylimääräistä liikkumista kiinteistöjen yhteisissä tiloissa tulee välttää. Huomioithan, että aula- ja käytävätilat ovat vain tiloihin kulkemista varten.

7. VAHINGONTEKO JA LISÄSIIVOUS
Varaaja vastaa vuokra-aikana Vuokraajalle, kiinteistölle ja/tai kolmannelle osapuolelle tai näiden omaisuudelle aiheutuneista vahingoista (myös välillisesti syntyneistä vahingoista) sekä niiden korjaamisesta aiheutuneista kustannuksista täysimääräisesti. Mikäli Varaaja rikkoo jotain vuokrattavan tilan tai kiinteistön irtaimistoa tai kiinteää kalustoa, veloittaa Vuokraaja korjauksesta aiheutuneiden kulujen lisäksi vähintään yhden tunnin työn,
55 €/h sekä rikkoutuneen tavaran poisvienti- ja kierrätyskuluja vähintään 100 € tai alihankkijan veloittaman laskun mukaan.
Mikäli vuokrauksen jälkeen ilmenee vuokratulle tilalle tai kiinteistön yhteisille tiloille lisäsiivoustarvetta, laskuttaa Vuokraaja Varaajaa toteutuneiden kustannusten perusteella 55 €/alkava tunti, eritelisä 100 €/erite.
Parvekkeelta ei saa heittää missään tapauksessa mitään alas. Veloitamme roskien, pullojen, tölkkien, tupakantumppien tai muun irtaimiston heittämisestä parvekkeelta alas 100 € lisäsiivouskuluja.
Kadonneista pyyhkeistä veloitetaan 25 €/pyyhe.
Huomaathan, että savukoneen käyttö tiloissa on ehdottomasti kielletty. Savukoneen käytöstä aiheutuvat siivouskustannukset koituvat Varaajan vastuulle.

8. SAUNAN LÄMMITYS:
Saunojen lämmittämisestä sovitaan etukäteen Varaajan kanssa. Saunan ohjauskeskus sijaitsee sisääntulo-ovea vastapäätä seinällä.

9. LÖYTÖTAVARAT
Varausajan päätyttyä tilat tulee tyhjentää kaikista mukana tuoduista tavaroista. Tiloihin mahdollisesti jääneitä arvotavaroita voi tiedustella sähköpostitse myynti@pasilansaunatilat.fi. Löytötavaroita ei kuljeteta Varaajalle, vaan Varaaja noutaa ne erikseen sovitulla tavalla. Vuokraaja ei vastaa tilaan jääneistä tavaroista.

10. REKLAMAATIOT
Mahdolliset tiloihin liittyvät puutteet ja muut huomautukset on ilmoitettava Vuokraajalle välittömästi. Reklamaatiot on esitettävä Vuokraajalle viimeistään vuokrausta seuraavana arkipäivänä kirjallisena sähköpostiin myynti@pasilansaunatilat.fi.

11. VUOKRAAJAN OIKEUS PERUUTUKSEEN
Ylivoimaisen esteen (force majeure) sattuessa Vuokraaja voi peruuttaa tilan varauksen. Tällöin Varaaja saa maksamansa vuokran kokonaisuudessaan takaisin. Muita peruutuksen takia Varaajalle aiheutuneita kustannuksia Vuokraaja ei korvaa. Vuokranantaja pidättää itsellään oikeuden tilaus- ja toimitusehtojen sekä hintojen muutoksiin.

VARAAMME OIKEUDEN PÄIVITTÄÄ EHTOMME TARPEEN VAATIESSA.
VUOKRAAJA: Pasilan Saunatilat Oy, Esterinportti 2, 00240 Helsinki, 040 840 3069, Y-tunnus: 2308428-6

3D Virtuaaliesittely

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.

Yhteenveto

Yleisarvosana 4.28
Tilan kunto
4.15
Hinta/laatu-suhde
4.28
Varustelu
4.10
Tilan siisteys
4.50
1 = Heikko    5 = Erinomainen

Yhteenveto perustuu 40 arvosteltuun tilaisuuteen, joissa on ollut yhteensä 826 osallistujaa.

Tämä tila on saanut pääasiassa erinomaisia arvosanoja. Voit siis luottavaisin mielin järjestää tilaisuuden täällä.

Yksittäiset palautteet

Yhteensä 40 palautetta.

Näytetään tulokset 21 - 30. Sivu: 3 / 4
1 | 2 | 3 | 4

Muu yksityisjuhla

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
3
Siisteys
4
-
11/2019

Pasilan saunatila sopi mainiosti noin 25 hlön seurueellemme saunailtatarkoitukseen. Ennakkoon tilattu ruoka tuli nopeasti tarjolle ja oli riittoisaa! Myös iso sauna ja vilvoitteluparveke hienoine kaupunkinäkymineen olivat onnistuneita!


Palaute annettu 25.11.2019 06:57:47.
 

Yhdistyksen tai urheiluseuran saunailta

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
4
Siisteys
4
15
03/2019

Olemme tavanneet järjestää meidän ammattiosaston luottamusmiehille, ja sidosryhmille "pikkujoulun" aina kevät-talvesta. Käytiin taas Pasilan katolla hörppäämässä ja syömässä.
Keskeinen paikka, toimivat tilat, ystävällistä palvelua, järkeenkäypä hinnoittelu.
Eipä ole vinkumista. Hyvä meininki!! Tavataan taas helmi-maaliskuussa:
Jukka


Palaute annettu 16.10.2019 13:20:11 nimellä Jukka .
 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
4
Siisteys
4
11
11/2018

Erittäin viihtyisä ja siisti tila ja ystävällinen henkilökunta. Täydet pisteet!


Palaute annettu 27.11.2018 11:26:43.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
3
Siisteys
4
12
11/2018

Erittäin jees. Ei löydy mitään valittamista. Tulemme toistekin.


Palaute annettu 26.11.2018 07:44:57 nimellä Ripa.
 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
4
Varustelu
4
Siisteys
5
30
10/2018

Pidin synttärit noin 20 hengelle. Ensiluokkainen palvelu baarimikon ja emännän toimesta. Hyväkuntoiset ja siistit tilat. Oma musiikki onnistui vaivatta. Toimivat perusnaposteltavat. Ehkä layoutissa voisi sohvia olla pienemmissä ryhmissä. Cocktail-tyyppisessä tilaisuudessa ei ainakaan tarvita 30 hengen leveää kokouspöytää, joka vie suuren osa tilasta. Kokonaisuutena ei mitään ongelmia. Suosittelen.


Palaute annettu 15.10.2018 14:59:32 nimellä Ted.
 

Yhdistyksen tai urheiluseuran saunailta

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
4
Varustelu
5
Siisteys
5
10
10/2018

Puitteet ovat hienot. Helppo tulla. Maukkaat tarjoilut. Hyvä palvelu.


Palaute annettu 7.10.2018 10:20:06.
 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
20
09/2018

Kaikki oli täydellistä. Henkilökunta oli mukavaa, ruuan laatu hyvä, tilat siistit ja hienot. täydet 10 pistettä illasta.


Palaute annettu 2.10.2018 14:15:56 nimellä Eeva Oksanen.
 

Kokous

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
4
Siisteys
5
13
09/2018

VGA/HDMI johto saisi olla paljon pidempi. Nyt esityksen pitäjä jää tietokoneen kanssa nurkan taakse muihin osallistujiin nähden.


Palaute annettu 13.9.2018 04:32:19.

Tilan vastaus:.
Kiitos palautteesta. Pyrimme mahdollisemman nopeasti vaihamaan tuon johdon.

 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
4
Siisteys
4
-
07/2018

Tilat olivat todella vaikuttavat siis aivan loistavat. Henkilökunta oli myös aivan mahtava juhlat onnistuivat


Palaute annettu 24.7.2018 06:37:55 nimellä marko.
 

Yhdistyksen tai urheiluseuran saunailta

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
3
Varustelu
2
Siisteys
4
45
06/2018

Järjestelyt toimivat mainiosti ja palvelu oli loistavaa! Tila oli myös toimiva ja sopiva. Karaoke-laitteiston toimimattomuus oli pettymys ja tästä olisikin hyvä olla maininta kuvauksessa(tai poistaa maininta karaokesta kokonaan). Kiitos onnistuneesta illasta!


Palaute annettu 6.6.2018 08:55:07 nimellä Otto Kivirauma .
 

Näytetään tulokset 21 - 30. Sivu: 3 / 4
1 | 2 | 3 | 4

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 50 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja Pasilan Saunatilat Oy
Tilan osoite Esterinportti 2, 7krs
00240 Helsinki
3D Virtuaaliesittely
3D Virtuaaliesittely

Sijainti kartalla