SaunaOnline Taloyhtiö
  • SaunaOnline:  Sauna-, kokous- ja juhlatilat | Taloyhtiöt
 

Bölen Sauna

Pasilanraition sauna on nyt Bölen sauna. Vain nimi muuttui. Se soveltuu erinomaisesti kokoustamiseen, yritys- ja edustustilaisuuksiin, saunailtoihin, polttareihin ja muihin juhlatilaisuuksiin.

Saunatila sijaitsee loistavien kulkuyhteyksien päässä Länsi-Pasilassa, aivan kauppakeskus Triplan vieressä. Todella valoisassa 200 m²:n ylimmän kerroksen tilassa on kaksi saunaa pukuhuoneineen, parveke, jossa on mukava käydä vilvoittelemassa löylyjen välissä sekä kaksi takkaa. Saunatila jakautuu kahteen erilliseen tilaan – isompaan videotykilliseen neuvottelutilaan sekä pienempään oleskelutilaan, joka on oivallinen rennompaan ajanviettoon.

Saunatilan varustukseen sisältyy videotykki, tv, bluetooth -äänentoisto, kylmäkaapit, uunillinen liesi, astianpesukone ja astiasto.

Tilaisuuksiin on mahdollista tilata lisäpalveluna catering-palvelun kautta juhlan ruokatarjoilut ja tarjoiluhenkilökunta. Voit myös itse valmistaa juhlatarjoilut saunatilan keittiössä. Tilassa ei ole anniskeluoikeuksia, joten omien juomien tuonti on sallittua.

Tervetuloa viihtymään!

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Lisätunti
70,00 €/kpl
Pyyhkeet
2,50 €/kpl
Takkapuut (säkki)
18,00 €/kpl

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

VARAUS- JA SOPIMUSEHDOT
Näitä ehtoja sovelletaan Arkitilat Oy:n (“Vuokraaja”) hallinnoiman Pasilanraition saunan tilojen vuokraukseen sekä määritellään Varaajan vastuut ja velvollisuudet.

1. VARAAMINEN
Pasilanraition saunan tiloissa saa yhtäaikaisesti olla korkeintaan 50 henkilöä. Vuokraajalla tai tämän valtuuttamalla edustajalla on oikeus tarpeen vaatiessa keskeyttää tilaisuus tiloissa, mikäli tilaisuuden katsotaan aiheuttavan häiriötä ulkopuolisille tai sallittu henkilömäärä ylittyy. Varaaja on velvollinen maksamaan vartijan käynnistä koituneet kustannukset, mikäli siihen tulee tarvetta.
Tilan varauksen alkamis- ja päättymisaika on ilmoitettu tilausvahvistuksessa. Varaus vahvistuu, kun Varaaja hyväksyy nämä varaus- ja sopimusehdot tai kun vuokra on kokonaisuudessaan maksettu.
Vuokratun tilan tulee olla tyhjä varauksen päättyessä. Varaajan tulee olla vähintään 18-vuotias. Mikäli vuokratiloja on käyttämässä alle 18-vuotiaita, on tästä ilmoitettava varausta tehtäessä. Turvallisuussyistä Vuokraaja tarvitsee Varaajalta osallistuvan henkilön yhteystiedot.
Mahdollisista lisätunneista tulee sopia Vuokraajan kanssa erikseen ja niistä veloitetaan hinnaston mukainen erillinen maksu. Käytetyt lisäpyyhkeet sekä muut jälkikäteen tilatut lisäpalvelut veloitetaan Varaajalta erikseen. Maksullisten yleisötapahtumien järjestäminen tiloissa on kielletty ilman Vuokraajan etukäteen antamaa kirjallista lupaa.

2. LISÄTUNTIEN OSTO
Lisätunnit tulee ostaa ennen varauksen alkua. Voit olla yhteydessä lisätunneista joko sähköpostitse saunat@arkitilat.fi tai puhelimitse 040 840 3069.

3. PERUUTUSEHDOT
Ylivoimaisen esteen takia tilan omistaja voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muuten korvausvelvollinen.
Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta.

4. HINNAT JA MAKSUEHDOT
Ilmoitetut hinnat sisältävät voimassa olevat arvonlisäverot. Vuokrahinta maksetaan kokonaisuudessaan varaamisen yhteydessä verkkomaksuna tai laskulla erikseen sovittavalla tavalla. Vuokran tulee olla maksettuna ennen vuokra-aikaa, ellei erikseen ole muuta sovittu. Veloitettaessa laskulla ei peritä laskutuslisää. Laskun viivästyskorko on korkolain mukainen.

5. TILOJEN AVAUS
Varaajalle toimitetaan ennen tilaisuutta ovikoodi. Ovikoodi on käytössä varauksen ajan. Mikäli Varaaja luovuttaa ovikoodin eteenpäin, on hän vastuussa mahdollisista väärinkäytöistä.
Varaaja on velvollinen lukemaan ohjeet ja toimimaan näiden mukaisesti. Ohjeet löytyvät myös vuokratilasta.
Omien ruokien/juomien ja muun rekvisiitan tuominen tilaan, ja vieminen pois tiloista tulee tapahtua yhdessä sovitun vuokra-ajan puitteissa. Varaaja huolehtii poistuessaan, että tilat ovat kunnossa.

6. JÄRJESTYSSÄÄNNÖT JA SIIVOUSOHJEET
Tilojen tulee olla perussiistissä kunnossa vuokrauksen jälkeen (roskat roska-astioissa, pullot ja tölkit kerättynä, astiat astianpesukoneessa tai kerättyinä keittiön tasolle). Mahdolliset lasinsirut ja muut jätökset pitää poistaa. Ethän laita pulloja ja roskia samaan säkkiin, olemme ympäristöystävällinen yritys ja lajittelemme kaikki jätteet. Jätteiden sekoittaminen hankaloittaa työtä huomattavasti.
Tupakointi on sallittu ainoastaan parvekkeella.
Ulkokengät on jätettävä eteiseen tilaisuuden sen suinkin salliessa.
Tiloihin saa tuoda omia juomia ja ruokia. Keittiössä olevat astiat ja ruokailuvälineet ovat käytettävissä.
Tilassa on JBL:n Partybox 110 ja Sony HT-NT3 bluetooth äänentoistolaitteet.
Varaajan on siirrettävä kaikki siirtämänsä kalusteet paikoilleen.
Muissa kuin vuokratuissa tiloissa tulee aina olla pukeutunut. Pyyhe päällä kulkeminen muissa kuin vuokratuissa tiloissa on siis kielletty. Ylimääräistä liikkumista kiinteistöjen yhteisissä tiloissa tulee välttää. Huomioithan, että aula- ja käytävätilat ovat vain tiloihin kulkemista varten.

7. VAHINGONTEKO JA LISÄSIIVOUS
Varaaja vastaa vuokra-aikana Vuokraajalle, kiinteistölle ja/tai kolmannelle osapuolelle tai näiden omaisuudelle aiheutuneista vahingoista (myös välillisesti syntyneistä vahingoista) sekä niiden korjaamisesta aiheutuneista kustannuksista täysimääräisesti. Mikäli Varaaja rikkoo jotain vuokrattavan tilan tai kiinteistön irtaimistoa tai kiinteää kalustoa, veloittaa Vuokraaja korjauksesta aiheutuneiden kulujen lisäksi vähintään yhden tunnin työn,
55 €/h sekä rikkoutuneen tavaran poisvienti- ja kierrätyskuluja vähintään 100 € tai alihankkijan veloittaman laskun mukaan.
Mikäli vuokrauksen jälkeen ilmenee vuokratulle tilalle tai kiinteistön yhteisille tiloille lisäsiivoustarvetta, laskuttaa Vuokraaja Varaajaa toteutuneiden kustannusten perusteella 55 €/alkava tunti, eritelisä 100 €/erite.
Veloitamme roskien, pullojen, tölkkien, tupakantumppien tai muun irtaimiston heittämisestä parvekkeelta alas 100 € lisäsiivouskuluja.
Kadonneista pyyhkeistä veloitetaan 25 €/pyyhe.
Huomaathan, että savukoneen käyttö tiloissa on ehdottomasti kielletty. Savukoneen käytöstä aiheutuvat siivouskustannukset koituvat Varaajan vastuulle.

8. SAUNAN LÄMMITYS:
Saunojen päälläoloaika sovitaan etukäteen Varaajan kanssa, ja aika ohjelmoidaan Vuokraajan toimesta etukäteen.
Mikäli Varaaja laittaa itse kiukaan päälle ja jättää sen päälle tilan vuokra-ajan päätyttyä, Vuokraajalla on oikeus veloittaa Varaajalta 100 € lisämaksua.

9. LÖYTÖTAVARAT
Varausajan päätyttyä tilat tulee tyhjentää kaikista mukana tuoduista tavaroista. Tiloihin mahdollisesti jääneitä arvotavaroita voi tiedustella sähköpostitse saunat@arkitilat.fi. Löytötavaroita ei kuljeteta Varaajalle, vaan Varaaja noutaa ne erikseen sovitulla tavalla. Vuokraaja ei vastaa tilaan jääneistä tavaroista.

10. REKLAMAATIOT
Mahdolliset tiloihin liittyvät puutteet ja muut huomautukset on ilmoitettava Vuokraajalle välittömästi. Reklamaatiot on esitettävä Vuokraajalle viimeistään vuokrausta seuraavana arkipäivänä kirjallisena sähköpostiin saunat@arkitilat.fi.

11. VUOKRAAJAN OIKEUS PERUUTUKSEEN
Ylivoimaisen esteen (force majeure) sattuessa Vuokraaja voi peruuttaa tilan varauksen. Tällöin Varaaja saa maksamansa vuokran kokonaisuudessaan takaisin. Muita peruutuksen takia Varaajalle aiheutuneita kustannuksia Vuokraaja ei korvaa. Vuokranantaja pidättää itsellään oikeuden tilaus- ja toimitusehtojen sekä hintojen muutoksiin.

VARAAMME OIKEUDEN PÄIVITTÄÄ EHTOMME TARPEEN VAATIESSA.
VUOKRAAJA: Arkitilat Oy, Mutkatie 8, 04500 Kellokoski, 040 840 3069, Y-tunnus: 3238226-9

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.

Yhteenveto

Yleisarvosana 4.08
Tilan kunto
4.15
Hinta/laatu-suhde
4.00
Varustelu
3.69
Tilan siisteys
4.23
1 = Heikko    5 = Erinomainen

Yhteenveto perustuu 13 arvosteltuun tilaisuuteen, joissa on ollut yhteensä 452 osallistujaa.

Tämä tila on saanut pääasiassa erinomaisia arvosanoja. Voit siis luottavaisin mielin järjestää tilaisuuden täällä.

Yksittäiset palautteet

Yhteensä 13 palautetta.

Näytetään tulokset 1 - 10. Sivu: 1 / 2
<< Edellinen 1 | 2

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
4
Varustelu
4
Siisteys
5
20
06/2024

Tosi jees paketti ja kaikki toimi. Ainut miinus oli että tv:tä ei saatu näkymään, sen voisi hoitaa kuntoon tai helpommaksi.


Palaute annettu 17.6.2024 12:27:14.

Tilan vastaus:.
Kiinteistön antenniverkossa on jokin vika, johon on tilattu jo korjaus.

 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
3
Varustelu
3
Siisteys
4
30
02/2024

Molemmissa saunoissa kiukaiden toinen puoli kylmä sekä saunat eivät olleet päällä kun menimme tilaan vaikka piti olla


Palaute annettu 11.2.2024 13:35:57.

Tilan vastaus:.
Molemmat kiukaat on tarkistettu ja todettu täysin toimiviksi.

 

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
4
Varustelu
4
Siisteys
5
35
12/2023

Hieno ja tilava saunatila, hyvällä tekniikalla varustettu.


Palaute annettu 11.12.2023 15:00:37.
 

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
35
04/2023

Hieno ja mukava tila, johon mahduimme hyvin! Ei negatiivista sanottavaa.


Palaute annettu 8.5.2023 16:49:24.
 

Muu yksityisjuhla

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
40
09/2022

Tilat olivat aivan loistavat ja kaiken kaikkiaan todella mainio kokemus.


Palaute annettu 3.10.2022 09:48:49.
 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
5
Varustelu
4
Siisteys
4
40
09/2022

Muuten hyvät tilat, mutta porraskäytävässä haisee viemäri ja musiikkijärjestelmän kaukosäädintä ei löytynyt. Emme siis pystyneet soittamaan musiikkia.


Palaute annettu 26.9.2022 09:17:44 nimellä Aki.

Tilan vastaus:.
Musiikkijärjestelmä toimii ilman kaukosäädintä laitteen omia nappuloita painaen. Laitteiden käytössä voi epäselvissä tapauksissa olla yhtedessä tilan isäntään. Kiinteistössä tehdään eri puolilla remonttia, joten viemärin haju tulee jostain remontoitavasta tilasta.

 

Asiakas- tai kutsuvierastilaisuus

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
3
Siisteys
4
35
09/2022

Erinomainen palvelu; olimme unohtaneet kylpypyyhkeet mutta asia järjestyi varaus aamuna.


Palaute annettu 12.9.2022 09:07:54.
 

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
4
Varustelu
4
Siisteys
4
70
10/2021

Tilat olivat tosi kivat, ja hyvän kokoiset isommallekin porukalle.Viihdyimme tosi hyvin! Ainoa miinus oli vessojen viallinen toiminta.


Palaute annettu 1.11.2021 11:30:43.

Tilan vastaus:.
Hei, valitettavasti kiinteistön viemäreissä on ollut ongelmia. Kiinteistö on ryhtynyt korjaustoimenpiteisiin.

 

Yhdistyksen tai urheiluseuran saunailta

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
1
Siisteys
2
45
10/2021

Tilassa on se hyvä että on kaksi saunaa varsinkin meille kun on naisten ja miesten joukkue niin saa saunoa samaan aikaan. Audiotekniikka on myös hyvä ja tätä päivää.


Palaute annettu 11.10.2021 07:24:59.
 

Muu yksityisjuhla

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
4
Varustelu
4
Siisteys
3
20
09/2021

Muuten mukava mutta viemärin haju oli aika paha tilassa.


Palaute annettu 12.9.2021 07:54:42 nimellä OOKK.
 

Näytetään tulokset 1 - 10. Sivu: 1 / 2
<< Edellinen 1 | 2

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 40 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja Arkitilat Oy
Tilan osoite Fredriksberginkatu 2
00240 Helsinki

Sijainti kartalla